Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieaniołek

Kaaruzella

Polecane posty

Tutaj mamy to co mamy Ani lepsze ani gorsze Złotych myśli ciężkie ramy Na podwórku stare porsche Mamy tutaj naszych matek Ojców naszych slajd rzucony Drogowskazy od przeszłości Po przyszłości nowe tomy Tutaj mamy swoje miejsce Lepszych dni szalony omam Tutaj mamy sami siebie Sami siebie -- śpiewam o nas

Gość Donald       Tusk
Řuchałbym

Gość Ewa     Kopacz
Też rüchałabym. Straponem!!! :-D

Gość gość
forume zniszczone piotrku jak nam przykro, a tak tętniło życiem kiedyś. czas temu poświęcony to jakieś półtora roku. Czaisz do czego ludzie są zdolni za doznane krzywdy ? (retoryczne bo was już nie da sie zresocjalizować) to jak będzie sekciarzu tego k****idołka...przeprosicie za to źe żyjecie czy wracamy do punktu wyjścia ? X jakich krzywd od was doznał Krecha oprócz tych urojonych?

Gość nieaniołek
lot nad kukułczym gniazdem - ciąg dalszy 😴

Gość gość
" jakich krzywd od was doznał Krecha oprócz tych urojonych?" X na przestrzeni dekady wyeliminowali setki nicków. Tutaj już nie chodzi o mnie co wyczyniali na tematach Wolfa fridzioch i piotrek i każdy może sobie wygoglować. Przyznajecie sie, przeprosicie z zaczernionych loginów i macie spokój, albo w real rozkmina i wyjaśjnienie. Naprawde nie da sie odpuścić waszych nazistowskich metod. Udaj sie na policje jak chcesz i przekonamy sie kto ma racje. Nic tutaj nie da to, że będziecie robić z ludzi wariatów uwierz mi, bo każdego karuzelowicza czeka lincz w real.

Gość gość
jaki lincz?

Gość gość
Odjepało mu totalnie:D:D A spamuj sobie:D tyle masz od życia, to spamuj, wyzywaj, sliń się:D Nikomu to nie przeszkadza :D No chodź ,powyzywaj od k****w, ch****ow, esbeków, debili, idiotów, tyle możesz:D. I nic więcej.

Gość gość
fridzioch powinien reszte życia spędzić na wózko, to może wtedy odczepiłaby sie od spokojnych ludzi

Gość gość
Czy oprocz wilka jestes w stanie wymienic 5 innych nickow ktore zostaly zniszczone przez karuzelowe towarzystwo? Moze jakieś z wczesniejszegoo okresu dekady?

Gość gość
" gość dziś Odjepało mu totalnie A spamuj sobie tyle masz od życia, to spamuj, wyzywaj, sliń się Nikomu to nie przeszkadza No chodź ,powyzywaj od k****w, ch****ow, esbeków, debili, idiotów, tyle możesz . I nic więcej." X dobra słuchaj każdy niech robi swoje. przekonasz sie co będzie robione jak dane wypłyną. Miłego dnia mimo wszystko.

Gość gość
muszka śmierdziuszka 2016.04.23 Widmo powtarzam odczep się od Agenta. On nie jest hejterem tak jak Ty, ani spamerem. Narzekasz na brak zainteresowania ze strony kobiet, czy co, że zadymę robisz? Daj mu święty spokój i nie pieprz głupot, że znasz moje, czy Wadery dane i konta na fejsie. Nie masz o nas bladego pojęcia. Tyle potrafisz? Szantaż, manipulacja, groźba? Daj nam spokój

Gość gość
A co tam widmo u ciebie ciekawego tak w ogóle?

Gość gość
Niby jak miałyby wypłynąć te dane? Nikt cie nie lubi. Nikt nie szanuje. Nikt się z tobą nie będzie zadawał. Masz złą opinię. Nie ma na co liczyć, ale pospamować, powyzywać można:D

Gość gość
gość dziś A co tam widmo u ciebie ciekawego tak w ogóle? X szczerze ?-mam co jeść i moje pupile psy i koty, mam kase na życie i dach nad głową. Przyciągam do siebie same kurfy dwulicowe w realu i boje sie toto dymać. Moto nabyłem enduro prawie litrówke i spuszczam sie jak mkne prawie dwie paki po szutrach. żyje z dnia na dzień i nie moge znaleźć porządnej dziewczyny co mnie uwiera i boli. Nie pasuje do obecnych czasów kurestfa, hedonizmu, braku zasad. Nie ma człowieczeństwa wśród ludzi. Ide stąd bo nie moge na was patrzeć.na razie i odbij odemnie.

Gość gość
Czyli nie bedzie innych nickow oprocz wilka.

Gość gość
A ty chyba potrzebujesz rozmowy. Jak będziesz się zachowywał jak cywilizowany człowiek to i do pogadania ktoś się znajdzie, nawet na karuzeli. Wiesz ze to, jakich ludzi przyciągamy w realu, zależy tylko od nas samych.

Gość gość
Słuchaj są wakacje, ludzie odpoczywają z rodziną z przyjaciółmi. Szkoda czasu na internet jak na dworze taka piękna pogoda. Ale po wakacjach wrócą, na pewno odezwie się Little i ktoś tam jeszcze i będziecie sobie rozmawiać na swoje ulubione tematy.

Gość gość
gość dziś A ty chyba potrzebujesz rozmowy. Jak będziesz się zachowywał jak cywilizowany człowiek to i do pogadania ktoś się znajdzie, nawet na karuzeli. Wiesz ze to, jakich ludzi przyciągamy w realu, zależy tylko od nas samych. X nie mam nikogo zaufanego.nie ufam ludziom bo widziałem do czego są zdolni. Te całe rozmowy w realu są płytkie jałowe bez sensu. Tak naprawde jesteśmy sami gdyby zrobić selekcje...

Gość gość
Nie ma Czytaczki na temacie ? Która nie ma realnego faceta i wymyśliła z onanistą Koke niejakim swoim bratem projekt Petrov? Wszystko zwalono na Widmo. Droga Żanetko(imię nieprawdziwe) czyn z powodu bolca tak ci otjepało? Gdzie jest erotyzm w tym co piszesz stara panną?:-o

Gość gość
" gość dziś Słuchaj są wakacje, ludzie odpoczywają z rodziną z przyjaciółmi. Szkoda czasu na internet jak na dworze taka piękna pogoda. Ale po wakacjach wrócą, na pewno odezwie się Little i ktoś tam jeszcze i będziecie sobie rozmawiać na swoje ulubione tematy." X pojepały mi sie wakacje i musiałem wrócić do domu bo psy (husky i kaukaska)nie chcą przyjmować jedzenia od znajomych. Tylko odemnie jedzą nawet stary chleb, a od obcych nie tkną nawet wędlin. Mam słabość do zwierząt. Jestem zbyt wrażliwy na obecne czasy. Little zajepista jest, mądra wrażliwa ludzka, ale co z tego skoro Ona jest w polsce, a ja daleko. Czemu w realu takich dziewczyn nie spotykam tylko same kurfy rozwiązłe i kretyńskie amerykanki pokemony wyzute z człowieczeństwa...

Gość gość
Przepychaj Widmo,zaspamowałeś to teraz pchaj🌻

Gość gość
Dlaczego uzależniona od forum Mucha pisze na Karuzeli z gościa?

Gość gość
" gość dziś Przepychaj Widmo,zaspamowałeś to teraz pchaj" X puściłem puste pola, a Ty co będziesz leżeć i ładnie pachnieć ale nie ruszysz swojej tłustej dupу...

Gość gość
Pavlo podpisałes na siebie wyrok sprzedajny łachu. c***j cie zwacha. i tym razem obiecuje ci,, że osobiscie upiertole ci łeb. X czesc. ja ktos tego komunistycznego cwela stąd nie wyprosi za propagowanie skompromitowanego zbrodniczzego systemu razem z jego tania szmata to obiecuje ze beda trupy i bedzie to wasza wina, za którą zostaniecie rozliczeni. dziekuje za uwage lapka.gif xxxx potem "ktoś" Pavlo podszyw i spamowano z tego profilu....gęsią:P

Gość gość
Nie tylko na erotycznym. u nas na uczuciowym też robi smród, podszywa i spamuje ale to na erotyku puścił gęś z podszywu Pavlo

Spokojnie ;) Nie przerywajcie sobie, chciałem się tylko przywitać. Cześć :) 🖐️ x Dyskusja wrze :D I dobrze, nie trzeba łazić po całym forum, by przekonać się co szczurki w trawie piszczą. ;) :D :D A spamerowi dziękuję, że nie zaczął do nas strzelać spamem, jak ten Niemiec Irańskiego pochodzenia z pistoletu do ludzi. Właśnie od takiego niewinnego spamowania się zaczyna a kończy na zakupie na czarnym rynku AK47 i przeczytamy o masakrze w Złotych Tarasach

Nagle cisza jakby makiem zasiał. Czyżby Hokej i Królowa Śniegu zaspali i w tak przepięknym tandemie zapomnieli mnie zwyzywać ? Co ty na to człowieku z wiedzą o fryzurze Niestałej. To cisza przed burzą, czy znowu komuś nadepnąłem na odcisk i pani fit, która dojeżdża samochodem do punktu, gdzie na bieżni zrobiła by to samo Przecież i tak staną się kiedyś stare. Może to... https://www.youtube.com/watch?v=BDqj-ZBLJX4

Gość słodka słowianka
Niestałą rozumiem wcięło z blaszakiem? :-P ;) :) Mam dość :-O dziś nigdzie nie idę, nic nie robię, dość zwiedzania:-O tęsknię za polskim chlebem, łóżkiem i polskimi chłopakami ;)