Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiaraaa

mój mąż i koleżanka

Polecane posty

Gość gość
autorko zagladasz tu jeszcze czasami?

Gość gość
Rozpoczeliscie wspołzycie przed czy po slubie? & A co to za durackie pytanie?

Gość gość
Przerobiłam to wszystko o czym pisałaś, tylko nie przy ognisku a w innej sytuacji. I powiem ci, ze to zachowanie męskie będzie miało konskwencje. Jesli on na nią patrzy, to o niej myśli. A kiedy facet mysli o innej kobiecie, to do zdrady niedaleko. Jestem pewna, że ta dziewucha chce rozwalić to małżeństwo. "Na jednym z ognisk które urządzaliśmy w wiosce jedna dziewczyna powiedziała mu, że jej się podoba i szkoda, że jest ze mną bo by się za niego zabrała ( to wszystko było przy mnie). Na następnym ognisku podeszła do niego i na przywitanie go przytuliła (dodam, że znają się od zawsze jednak zauważyłam, że teraz zaczęła się nim bardziej interesować) . Przez całe ognisko próbowała załapać z nim kontakt, siadała koło niego, zagadywała, patrzyła w jego stronę bardzo często , zauważyłam, że mój mąż też na nią patrzy. Od tamtej pory zaczął się odchudzać, ogólnie bardziej dba o siebie , bardzo często proponuje następnie ognisko" Ależ to karygodne! Ona tobie prawie ubliża. Nie pozwiliłabym już na żadne ognisko. Powiedziałbym "albo ja, albo koeżnka z ogniska". Nie obraż się, ale twój mąż bardziej interesuje się koleżanką.

Gość gość
no przeciesz to pewne ze ona moze juz szykowac papiery rozwodowe

Gość gość
Grubas chce pociupciać.

Gość gość
kazda kobieta predfzej czy pozniej nadstawi c**y

Odwiedzam ale mam teraz troche zajęć i mniej mnie tu :) Nie, mój mąż nie był moim pierwszym facetem w łóżku. To jasne, ze jak będzie jeszcze jedna traka sytuacja to go zostawię. Jednak wczoraj znów mieliśmy okazje się z nią widzieć . Zaghadywałą i odnosząc się do niego zdrabniała jego imię. Mój mąż co chwile mnie przytulał i całował. Nie wiem czy ta kłótnia coś pomogła czy po prostu chce uśpić moją czujność.

Gość gość
Wiesz co, to jest nienormalne. Próbowałam się postawić na Twoim miejscu i nie potrafię, chyba jestem zbyt impulsywna, nerwowa... Ja od razu kiedy jakaś baba usiadłaby mojemu mężowi na rękach i zaczęła takie niedwuznaczne zachowania ucięłabym to. Przede wszystkim poważna rozmowa z mężem i koniec wspólnych spotkań. Rozumiem, że mieszkacie na wsi, ale co to za moda-kosz, ognisko... Ja mieszkam w dużym mieście, nie ma czasu na nic. Jak już jest wolny wieczór to człowiek najchętniej nikogo nie oglądałby poza mężem, dziećmi. Nie wyobrażam sobie, że gówniara kokietuje mojego męża a ten stoi jak c*** i mnie całuje ;-( Co to za cyrk? Nie może zachować się jak facet i powiedzieć gówniarze żeby się ogarnęła? Jemu to pasuje, ona się dobrze bawi a Ty ... nie wiem jak to znosisz.

Gość gość
Jestem po pięćdziesiątce, moje dwie żony nie dbały o mnie - powiedzmy szczerze. To znaczy pierwsza miała mnie za bankomat i płodziciela, a druga była moją gosposia, siostra, koleżanką, ale nie zoną - z własnego (jej) wyboru. Dbała o moje sprawy, o rzeczy - nie o mnie. Teraz mam trzecią. Dba O MNIE. O MNIE!!! Co ma to wspólnego z tematem? otóż ma - lubię jak kobieta za mną lata, adoruje i to nie z poczucia niskiej wartości - TAK LUBIE I TEGO POTRZEBUJĘ. Bardziej niż dzieci, samochodu czy dużego domu i pełnego portfela. Szczęścia się nie kupi za nic.

Gość gość
Więc się AUTORKO O G A R N I J. Widać koleżanka daje mu to czego NIE MASZ. Więc albo go rzuć, albo powalcz i się zmień - inaczej nie może być!

Gość gość
a ile przed nią mialas partnerow seksulanych

Gość gość
Co ma to wspólnego z tematem? otóż ma - lubię jak kobieta za mną lata, adoruje i to nie z poczucia niskiej wartości - TAK LUBIE I TEGO POTRZEBUJĘ. x To FACET ma "latać" za kobietą i adorować, ona to wtedy odwzajemnia. Wiekowy, a pustostan, nic dziwnego, że to już trzecia.

Gość gość
no przecisz normalne jesli kobieta nie lata za facetem tzn ze ona mysli o innym

Gość gość
"Widać koleżanka daje mu to czego NIE MASZ. Więc albo go rzuć, albo powalcz i się zmień - inaczej nie może być!" No nie, ręka mi się zgina! Czy ty myślisz, ze wszystkie kobiety to takie tanie łatwizny? Osobiście gardzę takimi, które latają za chłopami i nimi manipulują. Ta cała sytuacja coś mi przypomina. Aha to, że takiego, który każe latać za sobą, należy kopnąć w tyłek. Już raz tak zrobiłam. Nie mam tego, co ma iskińska? Nie, ja mam więcej niż ona. Posiadam godność i status kobiety. Tak się składa, że nie wszystkie kobiety chcą tych chłopów.

Gość gość
Różne są kobiety. I takie niedostępne, które trzeba zdobywać. I takie łatwe, które same jak te hieny się nastręczają. Wiedział z kim się żeni.

Gość gość
Czy ty myślisz, ze wszystkie kobiety to takie tanie łatwizny? tak myśle że mało kobiet jest dobrze wychowanych i zaopatrzonych w godność

Gość gość
Moj facet wrocil wczoraj z pracy i opowiadal jakje teksty z podrywem slyszal od kobiety ktora pracuje w sklepie do ktorego chodzi w trakcie pracy M.in ze jest seksowny i moze jej na piersi napisze nr telefonu :) Usmialam sie z niej ze agentka a maz wniebowziety :-p

Gość gość
A czy dobre wychowanie polega na tym, żeby być uległym i latać za jakimś chłopem. No, ale...litości

Gość gość
Znam fajnego mężczyznę, który tak potrafi okazać miłość swej kobiecie, że ona za nim faktycznie poszłaby w ciemno... I widzicie problem polega na tym, że to mężczyźni nie potrafią ukochać tych kobiet , okazać im tej miłości, ciepła, zrouzmienia i one żyją w takiej udręce po części. Kobieta prawdziwie kochana zawsze odwzajemni miłość. Zawsze tak jak będzie umiała, tak będzie blisko swego mężczyzny. I jeszcze jedno: kobiety nie są takie same. Tym łatwym, zawsze łatwiej.... pzdr

Gość gość
15.54, jeśli i Ty adorujesz iblatasz za swoją żoną, to ok. Bo musi być równowaga w związku- wzajemne dawanie i branie. Jeśli tylko jedna strona korzysta, bierze, a nic nie daje, druga usycha.

Gość gość
gosciara wyglada na to ze jestes puszczalska i nieludzka osoba, teraz musisz za to zaplacic. Powinnas mu powiedziec ze nie bylas dziewica a nie ukrywac to. Teraz to musi tez sprobowac seksu z inna jakbys byla szczera od razu by cie odrzucil i znalazl dziewice

Gość gość
pisz co dalej z tego wyniknie autorko

Po pierwsze- ja mu pokazuję jam mi na nim zależy . Staram się to robić na każdym kroku .. ale nie będę latać i błagać o to żeby mnie nie zdradził. Znał mnie przed ślubem. Mieszkaliśmy razem 3 lata. Wiedział jaką jestem osobą. Po drugie- ale czy ja go okłamywałam, ze jestem dziewicą? Mój mąż wiedział, że nie jeste moim pierwszym partnerem w łóżku i mu to nie przeszkadzało. A to, ze poszłam do łóżka z kimś innym zanim poznałam męża , nie oznacza , że jestem puszczalska. Jak narazie cisza i spokój. Zero tematu. Jej też nie widzimy.

Gość gość
Cześć, To ja chciałam Ci zadać jedno pytanie ale zastanawiam się czy nie będzie zbyt personalne

Gość gość
gość wczoraj gosciara wyglada na to ze jestes puszczalska i nieludzka osoba, teraz musisz za to zaplacic. Powinnas mu powiedziec ze nie bylas dziewica a nie ukrywac to. Teraz to musi tez sprobowac seksu z inna jakbys byla szczera od razu by cie odrzucil i znalazl dziewice & Masz nierówno i nie wiesz, co to miłość.

Gość gość
Up

Gość gość
:O

Gość gość
Autorka wyjechała na kolonie nad morze z Pomocy dla Powodzian. Po powrocie się odezwie

Gość gość
Ah takie psie czasy, ludzie w dzisiejszych czasach za grosz honoru nie mają. Kiedyś ludzie mieli swój honor, godność, szacunek do siebie, żona do męża, mąż do żony, dzieci do rodziców, do starszych osób, dzieci jak dorosły to były dorosłe i odpowiedzialne...a nie tylko pełnoletni, jak ktoś brał ślub to przestawał się zachowywać jak gówniarz.... Kobiety były kobietami a nie wiecznymi nastolatkami tudzież k... mężczyźni byli mężczyznami a nie wiecznymi piotrusiami panami bojącymi się dorosnąć....Ten facet jak i tak 'koleżanka' to takie odzwierciedlenie naszych czasów gdzie wszystko złazi na psy... Jak ktoś kogoś zdradza, nie ważne czy to małżonka czy przyjaciela, to tak naprawdę zdradza samego siebie. Tak naprawdę to ta osoba będzie żyć z tym w swoim sumieniu przez resztę życia. Mąż, jak będzie chciał Cie zdradzić to i tak to zrobi. Takie bawienie się Twoimi uczuciami na oczach innych ludzi jest obrzydliwe. Powinnaś zimno postawić sprawę jasno, że jak Cię zdradzi to może już nie wracać do domu i tyle. Bo zniszczy coś nieodwracalnie czego nie będzie się dało odbudować. Jeżeli będzie wolał Cię stracić dla przelotnego romansu, to kto wie czy nie zostawi Cie kiedyś w bardziej dramatycznej sytuacji gdy na przykład będziecie mieć dzieci i gdy naprawdę będziesz go potrzebować.

Gość gość
"gość dziś Ah takie psie czasy, ludzie w dzisiejszych czasach za grosz honoru nie mają. Kiedyś ludzie mieli swój honor, godność, szacunek do siebie, żona do męża, mąż do żony, dzieci do rodziców, do starszych osób, dzieci jak dorosły to były dorosłe i odpowiedzialne...a nie tylko pełnoletni, jak ktoś brał ślub to przestawał się zachowywać jak gówniarz.... Kobiety były kobietami a nie wiecznymi nastolatkami tudzież k... mężczyźni byli mężczyznami a nie wiecznymi piotrusiami panami bojącymi się dorosnąć....Ten facet jak i tak 'koleżanka' to takie odzwierciedlenie naszych czasów gdzie wszystko złazi na psy..." X Przesada i adorowanie dawnych czasow . Zdrady i rozwody zawsze byly . Piotrusie Pany i niebieskie ptaki , porzadni i dzifki . Taka prawda .