Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezu jak dobrze, że już dziś Polacy dostaną w doopę i skończy się ten Euro Cyrk.

Polecane posty

Gość gość
9'56,jak Boruc nie gral ani minuty to jak?mial wyjść na karne i niby je obronić? Przecież Fabiański swietnie caly dotychczasowy turniej sie sprawował.Oczu nie masz?

Gość gość
Przeciez Grosicki gral swietny mecz! Chyba inne mecze oglądalismy?

Gość gość
Boruc? Coś mnie ominęło?

Gość gość
Fabiański w karnych jest słaby jak dópa węża i wszyscy to wiedzą, włącznie z nim samym. Pod koniec dogrywki można było to przewidzieć. Podobnie jak grę Milika. Tzn to coś, co robił, bo z grą to niewiele miało wspólnego.

Gość gość
"I to są właśnie cali Polacy. Co by nie było, to źle..." Dokładnie, dlatego to nawet lepiej,z eopdali, ten wiecznie hejtujący wsztstko naród i jęczący na wszystko nie zasługuje na poważned sukcesy.Wygrabiby mistrzostwa, też by były głosy,ż ejednak byli beznadziejni.Wieć nie jęczą i opluwają dalej, tylko to potrafią.Nie wiem an czym to polega, w kqażdym normalnym kraju, ludzie wspierają swoją reprezentację, nie plują bez potrzeby, a tutaj hajtowanie to rozrywka, jakim den ntrzeba być aby czerpia radość z dowalania, w tym kraju mieszkają chorzy ludzie, wieć nic dobrego nie powiinno ich spotkać, powinni mieć to na co zasługują, za hefty wyniki najgorsze w grupie, za opluwanie najgorszą drużynę, wtedy jako wyśmiewane kinde europejskie będą na swoim miejscu, jeden idiota z drugim będzie sią wykazywał coraz kreatywnijeszym hejtowaniem, tylko taka rozrywka należy się tych ułomym ludziom.

Gość gość
Co to za bełkot powyżej? Masz tu trochę kropek: .........

Gość gość
Ale przecież u nas ludzie wspierają naszą reprezentację, tylko że właśnie to się nie spodobało autorce. Hejty to są tutaj, ale nie zapominajmy, że to forum to alternatywna rzeczywistość;-) Ja mogę się wypowiedzieć właśnie z punktu widzenia takiego kibica dla kibicowania, bo nie interesuję się tym na co dzień i nie potrafię rozłożyć tego meczu na czynniki pierwsze. Niemniej uważam, że dawniej nie grali nic, zawsze miałam wrażenie, że grupka chłopców z osiedla zrobiłabym więcej. A teraz OBIEKTYWNIE trzeba przyznać, że jest kolosalna różnica, jest jakiś plan, jest kondycja. Wszystkiego od razu nie można mieć, ale jakieś podstawy są i były też podstawy do tego by wierzyć, że ten mecz wygramy. No i wreszcie - nie rozumiem co w tym złego, że ludzie się ekscytują, że wierzą, może i na wyrost. Przecież chyba o to chodzi w sporcie, o te emocje, które większości z nas się udzieliły. Fanką piłki nie jestem, ale wczoraj to normalnie paznokcie zjadłam z nerwów;-) Nie wiem po co się tak pogardliwie wyrażać o kibicach -amatorach i całej sytuacji. Chcesz podyskutować merytorycznie, wejdź na jakieś forum o piłce, a zwykłym ludziom odpuść;-) Więcej luzu.

Gość gość
"ale nie zapominajmy, że to forum to alternatywna rzeczywistość" Dokładnie, to tylko internetowy matrix, w realnym życiu debile z tego forum trzymają ryje na kłódkę nie mają odwagi powiedzieć nawet 1% bredni które tutaj umieszczają, czyli klasycznie, kozak w necie, d/upa w świecie.

Gość gość
Typowo polskie: krytykowac,nawrzucac,itd.Zwlaszcza gdy sie na dodatek na czyms nie zna haha.