Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

{ Trybunał Konstytucyjny (TK) – polski sąd konstytucyjny, organ władzy sądowniczej. Został utworzony w 1982 i rozpoczął działalność orzeczniczą w 1986.} No jednak to komunistyczny twór, oczywiście masz prawo uważać inaczej tak jak że Jaruzelski i Kiszczak to ludzie honoru. Masz do tego prawo, ja mam prawo myśleć inaczej. x x TK to twór powstały w państwach demokratycznych a nie komunistycznych. Nasz TK został powołany do życia w trakcie istnienia w Polsce ustroju komuszego ale TK jako sąd kontytucyjny powstał wiele lat wcześniej. A więc nie jest tworem komunistycznym, matołku. Rozumiem, że chciałeś pomanipulowac sobie ale wyszło jak zwykle. Prymitywnie i bez sensu.

{ TK to twór powstały w państwach demokratycznych a nie komunistycznych.} No ale u nas powstał za komuny, i tego faktu choćbyś nie wiem jak chciał nie zmienisz. :classic_cool: <<>> Torebkę można kupić. :classic_cool:

Myrevin dziś { TK to twór powstały w państwach demokratycznych a nie komunistycznych.} No ale u nas powstał za komuny, i tego faktu choćbyś nie wiem jak chciał nie zmienisz. x x U nas powstał ale na swiecie powstał dużo wczesniej. Twoje myślenie prowadzi do tego, że np ty też jesteś tworem komunistycznym bo powstałeś za czasów komuny w komuszym państwie.:D