Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

{"Washington Post". Artykuł pt. "Obama skrytykował demokrację w Polsce, a polska telewizja natychmiast dowiodła, że miał rację" był najbardziej klikalnym tekstem na internetowej stronie waszyngtońskiego dziennika. } <<>> Warto przypomnieć że żona Radka tam pracuje w tej gazecie, to nie powinny dziwić antypolskie teksty.

Równie wiarygodna w krytyce obecnego polskiego rządu jest GW. 😴

Gość gość
Kijowski ma "świetne wyczucie" w USA zadymy na tle rasowym a on o czarnym działaczu walczącym z rasizmem .Widać brak KODowi wzorców przy pomocy których mógłby pociągnąć ludzi na manifestacje. Najzabawniejszy był Michnik który śmierć Kinga powiązał z hasłem "dobra zmiana" .Poziom haseł szybuje jak sprzedaż GW.

Warto przypomnieć że żona Radka tam pracuje w tej gazecie, to nie powinny dziwić antypolskie teksty. x x Antypolskim tekstem jest zauważenie faktu, że telewizja qrwska zmanipulowała wypowiedź Obamy?

Gość gość
Na tego oszołoma shmatyna szkoda czasu.Dziwię wam się, że jeszcze z nim chce się wam dyskutować,to opętany omamem człowiek

Gość gość
Otulona uwielbiam Cie. :D:D:D

miast wyzywac wyksztalconego i madrego czlowieka od "matolkow" odniesiesz sie do tego co wkleil,na temat ten gnidy antypolskiej,z ktora wywiad opublikowano w 1997 r w dwoch dziennikach x x Nic nie wiem na temat wykształcenia matołka bo to i tak nie ma znaczenia. Matołkiem można być i mając tytuł profesora zwyczajnego i murarza tynkarza. A po tym co pisze nie można stwierdzić, że matołek jest człowiekiem mądrym...:D Co do meritum... Opublikowano to w czymś nie znaczącym i jak znam życie Geremek po prostu olał jakieś szmatławce.

Gość gość
tak sobie tlumacz :D

otulona_snem dziś (Czyli, jak widać, barranek matołek uważa, że w przynależność do Europy, NATO nie jest w interesie większości Polaków.) oo i w przeciwienstwie do ciebie,rozumie,ze zapewnienia czekoladowego,to sobie mozna wsadzic ( wiadomo gdzie) x x x W poście którego fragment zacytowałaś nie ma mowy o zapewnieniach "czekoladowego" a jest jedynie o ciągotach matołka do Putina...

otulona_snem dziś Bo, nie wiem czy zauważyłaś, on był w Polsce a więc na temat Polski się wypowiadał. I miał do tego pełne prawo bo USA jest gwarantem naszej niezależności od Rosji. oo stary,a smiech.gif ,"gwarantem",ty widac wyraznie,ze zadnego jezyka cywilizowanego nie kumasz, bo jakbys kumal to bys wiedzial,co sie w Stanach szykuje i gdzie te gwarancje mozesz sobie jak pisalam wczesniej wpakowac,naczyta sie durnota artykulow Michnika i Apelbalamutowny i takie bzdury bzdurzy wieczorami x x x Rozumiem, że ty po prostu nie wiesz o tym, że USA to największy i najpotężniejszy kraj NATO. A powinnaś o tym wiedzieć....:O I dodam, że to nie jest bzdura...

otulona_snem dziś Ciekawe kto nam 'onych" narzucił... Pewnie zły Tusk...smiech.gif oo jak sie oglada "nocna zmiane",to kto wie,tak bym sie z tego nie wysmiewala,bo gdzie ten szkodnik sie nie pojawi to wszystko schrzani x x Jak się ogląda prymitywne propagandówki w stylu wczesnego komunizmu i w nie wierzy, to potem się bzdurzy tak jak ty, otulona...:O

Ukraina też miała zagwarantowaną nienaruszalność granic. :D

i znowu przyklad kolejnej durnoty Shatyna,co ty myslisz,ze minister Obrony Narodowej,zwyklych policmajstrow musi informowac o dronie? wystarczy ze sluzby innego rodzaju go zneutralizowaly,policja niech kraweznikow pilnuje i nie musi byle kraweznik byc o tym informowany,jakbys posiadal minimum wiedzy na takie tematy,to bys glupio nie rzal jak kon x x Nie wiem czy musi ale to w tej sprawie nie ma znaczenia (jednak uważam, że musi bo policja stanowiła część ochrony szczytu). Ale to nie o to chodzi. Rozumiem, że nie jesteś zbyt bystra ale tam wprost jest napisane o co "biega". A chodzi o to, że MON unieszkodliwił własnego drona a potem opiewał ten fakt jako sukces...:D:D

ma stac na bacznosc przed pismakami bo ty tak chcesz?,albo twoj guru michnik?plany moga sie takiej osobie w pare sekund zmienic i nie musi sie byle dziennikarzynom z tego tlumaczyc,bo chociazby moglo to byc w tej stuacji w jakiej sie znajdujemy,podyktowane wzgledami bezpieczenstwa,ale dla takiego bredzislawa jak ty widocznie to zatrudne by takie nawet proste rzeczy zatrybic x x I te względy bezpieczeństwa spowodowały ucieczkę pana niestety prezydenta ale pozwoliły Obamie odpowiadać na pytania dziennikarzy?:D:D Pan niestety prezydent uciekł przez niewygodnymi pytaniami. Po prostu....:D

otulona_snem dziś czasami sie tak zastanawiam,czy ty wiesz jaki ty w sumie jestes przezabawny? x x To podaj przykłąd na takie określenie mojej osoby. JEDEN z krótkim uzasadnieniem dlaczego tak uważasz... I zobaczymy kto tu jest przezabawny...:D:D:D

Myrevin dziś Ukraina też miała zagwarantowaną nienaruszalność granic. x x Rozumiem, że masz bardzo ograniczoną wiedzę ale to, że Ukraina nie jest w NATO chyba powinieneś wiedzieć.

otulona_snem dziś "wlasnego"? bo ty tak twierdzisz czy oszolom z czerskiej? x x Nie. MON w oficjalnym oświadczeniu podało, że to był ich dron...

otulona_snem dziś no i co z tego Obama odpowiadal?,moze Duda zle sie poczu:? x x Poczu? :D To możliwe że właśnie tak...:D A tak powaznie. To z tego, że Obama zachował się jak normalny człowiek a pan niestety prezydent jak tchórz.

otulona_snem dziś dronow bylo kilka,unieszkodliwiono ich cztery,albo i piec doedukuj sie x x Ale mowa jest o pierwszym unieszkodliwionym. Rozumem, że chciałąś zabłysnąć ale jak zwykle ci nie wyszło...:D:D

otulona_snem dziś jak sie nie masz do czego przyczepic,to sie czepiasz literowek wstyd Shatyn schodzisz na psy w argumentacji x x Zrobiłem dokładnie to samo co ty z literówką w słowie "zawału". Tyle, że ja sobie z tego zażartowałem a ty o tym pisałaś przez pare miesięcy jeśli nie lat.

otulona_snem dziś a kto mowi o pierwszym ty czy oszolom z czerskiej,bo ja o zadnym numerze nie wspomnialam wstyd Shatyn po raz kolejny wstyd x x Nie. MON w swoim oświadczeniu ustami Antoniego M.

aha moglabym to w sumie edytowac i by bylo" poczul",ale w przeciwienstwie do ciebie Shatyn unikam takich rzeczy x x Wiem, wiem... Ale za to o mojej literówce piszesz przez dłuższy czas i to w zmanipulowanym kontekście...

otulona_snem dziś a teraz wybacz,juz mi sie na teraz znudzily przepychanki z twoim"intelektem" usmiech.giflapka.gif )) idz lepiej na spacer,poki nie tak goraco zrobisz cos pozytecznego dla swojej schorowanej i zdegenerowanej pikawki x x Niczego innego się nie spodziewałem po tobie jak kpiny z mojej choroby i ucieczki zamiast odpowiedzi na mój post... To typowe dla prymitywów..

Przypomnę o który post chodzi... x Bruno Shatyn dziś otulona_snem dziś czasami sie tak zastanawiam,czy ty wiesz jaki ty w sumie jestes przezabawny? x x To podaj przykłąd na takie określenie mojej osoby. JEDEN z krótkim uzasadnieniem dlaczego tak uważasz... I zobaczymy kto tu jest przezabawny...

Na własne uszy słyszałem o DRONACH z ust Macierewicza, i że nie znają jeszcze wszystkich właścicieli.

A tak przy okazji... Pisanie że Trybunał Konstytucyjny jest tworem komunistycznym i negowanie jego wazności dla państwa prawa, jest delikatnie rzecz nazywając, debilizmem w czystej postaci.

Myrevin dziś Na własne uszy słyszałem o DRONACH z ust Macierewicza, i że nie znają jeszcze wszystkich właścicieli. x x Po całej aferze mówił o wszystkich dronach ale po "odkryciu" pierwszego mówił o tym jednym... Żałosna jest ta próba bronienia otulonej. Po co ją jeszcze bardziej pogrążasz?

otulona_snem dziś mam swoje obowiazki i nie moge tu siedziec non stop to raz,i Bron Boze z niczego nie kpie,caly czas kieruje sie troska o twoj stan zdrowia,polecajac ci np spacery usmiech.gif a teraz wybacz,ale musze sie oddalic do swoich spraw x x A czy ja mówię, ze mozesz? Nie. Ale gdybyś była chociaż trochę inteligentna to popatrzyłabyś na czas mojego postu o którym mowa. To byłą godzina 9. Czyli ponad 15 minut temu. Potrafiłaś napisać wiele postów w tym czasie i miałaś na to czas ale nie potrafiłas napisac postu w odpowiedzi na to co ja napisałem...:D:D:D

{ Bruno Shatyn dziś A tak przy okazji... Pisanie że Trybunał Konstytucyjny jest tworem komunistycznym i negowanie jego wazności dla państwa prawa, jest delikatnie rzecz nazywając, debilizmem w czystej postaci. } <<>> { Trybunał Konstytucyjny (TK) – polski sąd konstytucyjny, organ władzy sądowniczej. Został utworzony w 1982 i rozpoczął działalność orzeczniczą w 1986.} No jednak to komunistyczny twór, oczywiście masz prawo uważać inaczej tak jak że Jaruzelski i Kiszczak to ludzie honoru. Masz do tego prawo, ja mam prawo myśleć inaczej. :classic_cool: