Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala1905

Mogę być w ciąży mimo używania prezerwatyw i skończonym stosunku poza pochwą?

Polecane posty

Gość Ala1905

Witam. Otóż 23 czerwca powinnam dostać miesiączkę. Niestety moja krwawienie jest nieregularne. Mam 19 lat, z moim chłopakiem za każdym razem kochamy się w prezerwatywie. On zawsze chwile przed orgazmem wyjmuje członka i dochodzi "poza mną". Później sprawdzamy czy z prezerwatywą wszystko jest ok. Miesiączka spóźnia mi się już tydzień i nie wiem co robić. Chciałam wykonać test, ale nie dam rady :( szybciej zdążę zemdleć ze strachu oczekując wyniku. Co prawda mogę obwinić za to stres, bo ciągle o tym myślę... ale czy te częste upały również mogą być przyczyną opóźnienia miesiączki? Czuje, że bolą mnie trochę piersi i ogólnie cała czuje się tak jak przed okresem, ale ciągle nic. Jakie jest ryzyko tego, że mogę być w ciąży? Czy któraś z was również miała taki problem?

Gość gość
seks nie jest dla ciebie, lepiej przestan go uprawiac zanim nabawisz sie wrzodow zoladka i chorob serca z calej nerwicy zwiazanej z uprawianiem seksu :O

Gość Ala1905
Po co w ogóle piszesz skoro nie udzielasz odpowiedzi na moje pytania? Jeśli mają tutaj być takie odpowiedzi to lepiej niech te osoby nie piszą wcale!

Gość gość
Dziewczyno sex jest dla twojej matki a ty posij jej cyca az dorosniesz do otwarcia ci/pki.Tak jak ty postepuje 16-latka co chce się bzykać a się boi.

Dziewczyna normalnie pyta, a tu takie "kwiatki" jako odpowiedzi... Autorko, teoretycznie jest jakaś szansa na to, że jesteś w ciąży, ale ja bym poczekała z testami - upał i stres mogą opóźniać miesiączkę. Poczekaj jeszcze tydzień i jeśli się nie pojawi - zrób test. A dlaczego nie chcesz się przerzucić na tabletki antykoncepcyjne? Nie lepiej raz dziennie brać tabletkę i mieć spokój, a przede wszystkim dużo większą gwarancję na brak dzidziusia? :) Młode dziewczyny teraz sobie chwalą Vibin mini - poczytaj o nim :) Tabletki teraz są wygodne w używaniu i bezpieczne. Po co się bać za każdym razem? :)

Gość gość
Boże co za idioci!! :D kiedy według ciebie dziewczyna ma otwierać c/ipke? W jakim przedziale wiekowym? Jestem pewien, że pewnie pisał to jakiś gówniarz który codziennie wieczorami ćwiczy sobie ręke przy filmach dla dorosłych haha większą głupotą jest brak jakiejkolwiek zabezpieczenia i zdziwienie, że kobieta jest się w ciąży. A skończyć można drogi inteligencie np na ciele partnerki lub w innym miejscu które wywołuje satysfakcję dla obu osób. Widać, że tutaj sami doświadczeni się wypowiadają i niestety robią tylko z sobie *******ych palantów liczących na poklask. Jakby ktoś w taki sposób pocisnął mojej dziewczynie jak autorce to chętnie przywaliłbym w pysk ;)

Gość gość
"az dorosniesz do otwarcia ci/pki" co za testy :D niektórzy naprawdę nie powinni korzystać z takiego czegoś jak internet. Chłopczyku współczuję twojej partnerce która ma tak wulgarnego i niedojrzałego na takie sprawy "mężczyznę" (chociaż po twoim komentarzu można śmiało wywnioskować, że zatrzymałeś się na etapie rozwoju 14-latka). W życiu nie chciałbym takiego gnoja jakim Ty jesteś, który nie daje swojej dziewczynie oparcia. Nie przejmuj się, zrób test i wszystko będzie jasne. Po co się martwić na zapas :)

Gość Ala1905
Dziękuję za rady! <3 i wcale nie zwracam uwagi na tych cebulaków. Dodam tylko, że kiedy uprawialismy seks miałam dni niepłodne.

Gość gość
Kolega chyba miał jakąś patologie w domu co? :D po prostu się zrelaksuj, żyj tak jakby wszystko było ok i czekaj aż w końcu nadejdzie. Moim zdaniem masz baaardzo małe szanse aby być w ciąży. A jeśli to nie pomoże to spróbuj ją wywołać poprzez gorącą kąpiel, picie wina lub ostrego wysiłku fizycznego