Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co kobiety chodziliscie na lekcje religii, braliscie bierzmowanie, chodzilisc

Polecane posty

Gość gość
Autor wjeżdża na forum żeby się zabawić prowokacją a jak oberwie od wszystkich po kolei, to leci do klopa i wali konia pod nieuprane majtki mamusi.

Gość gość
Autor wjeżdża na forum żeby się zabawić prowokacją a jak oberwie od wszystkich po kolei, to leci do klopa i wali konia pod nieuprane majtki mamusi. x Kanonizować go!!!

Gość gość
gość dziś nie masturbuje się pustaku :) Najzabawniejsze jest w tym wszystkim to, że większość z kobiet uważa się za katoliczki, gorliwie biegające do kościoła, chrzczące dzieci itd. Ale żadna z nich nie przestrzega podstawowych zasad swojej wiary. Chociażby kwestie współżycia i wiele innych, które są łamane wbrew wytycznym ich wyznania. To pokazuje jak ludzie są zaprogramowani i wybiórczo podchodzą do wielu spraw tam gdzie im wygodnie. A już o białej sukni nie mówiąc, która jest zarezerwowana dla dziewicy!

Gość gość
gość dziś s********j puszczalsko zdziro nie trzymająca cnotę jak tak można się k***ić i traktować przedmiotowo? seksić z każdym w którym jest w związku? to jest przedmiotowe traktowanie swojego ciała i zero poszanowania swojej godności.

Gość gość
AUTOR to nie facet, tylko baba, tysiące razy przerooochana przez tirowców na autostradzie, a teraz udaje świętą bo ma tam już 2 wiadra i więcej nie może.

Gość gość
Jeszcze jedno pustaki dlaczego chrzcicie dziecko? jak to robi prawie każda jak nie jesteście katolikami ?

Gość gość
Spadaj michał ty wstrętny onanisto. Jak można tak nie szanować swojego ciała?

Gość gość
seks wyłącznie po ślubie i jedynie do rozmnażania

Gość gość
Ty jestes katolikiem i przyjmowales sakramenty i chodzisz do koscioła ??? I tak wyzywasz ludzi? Od patologii i debili ? Tego cie na religii nauczyli ? Ja nie znam takiego koscioła !!!

Gość gość
Autor/ka z niejednago pieca jadł i ma na sumieniu seks z kobietami, facetami i dziećmi a teraz nagle zaczął sie kreować na wielkiego moralistę. Najpierw napraw to co zrobiłeś złego i nie oczerniaj ludzi których nie znasz. Tacy jak ty robią czarny PR Kosciołowi Katolickiemu.

Gość gość
Takie patologie jak autor/ka chowają się w kościele, nie znają ewangelii, ale robią karierę na udawaniu świętych.

Gość gość
gość dziś Grzeszę ale nie w taki sposób jak wy uprawiając seks przed ślubem. Seks przed ślubem grozi grzechem śmiertelnym pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Patologią można nazwać kobietę która uprawia seks z każdym w którym jest w związku i twierdzi, że się szanuje. Szacunek do ciała, czytość do czekanie z seksem do ślubu mimo kilku związków.

Gość gość
Wymyslanie ludziom, wyzywanie ich, nie ma nic wspólnego ze świętością. Zacznij nawracanie świata od siebie, będziesz miał roboty po pachy aż do śmierci. Tym bardziej, że nieźle nagrzeszyłeś.

Gość gość
tyle kobiet się puszcza co się dzieje z tym światem :( Tylko 5% kobiet jest dziewicą po 22 roku życia :(

Gość gość
Widac, ze nie masz zielonego pojecia na temat pierwszego najwazniejszego przykazania

Gość gość
gość dziś Nie grzeszę tylko naprowadzam kobiety na dobrą drogę pokazując co jest szacunkiem. Wy za to grzeszycie niemiłosiernie bo uprawiacie seks przedmałżeński i to grozi grzechem śmiertelnym poczytajcie wasza dusza przed ślubem jest nie czysta.

Gość gość
Nie jestem z nikim w z związku i nie uprawiam seksu, ale jak czytam te twoje oskarżenia to mam ochotę na nie zasłużyć, więc sobie kogoś poszukam :D A ty będziesz walił konia pod majtki mamusi aż zdechniesz. No chyba, że jakis kolega sie zlituje i cię znowu przeroocha.

Gość gość
Pedał i onanista uczy ludzi moralnosci :(

Gość gość
gość dziś ja mam dobre serce nie traktuje swojego ciała jak przedmiot :) pomagam tyle ile mam sił. Chce w przyszłości pomagam ciężko chorym dzieciom, wspierac finansowo schroniska dla zwierząt itp.

Gość gość
gość dziś Nie masturbuje się i proszę mnie nie obrażać bo to ty zaczęłaś z tą chorą gadką.

Gość gość
Uczy ludzi szacunku. Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.

Gość gość
I jeden z nielicznych potrafię odróżnić miłości od seksu. A nie łączyć miłość = seks pozdrawiam

Gość gość
Jak chodził na religie to powiedzieli mu, że kobiety muszą po ślubie, ale zapomnieli dodać, że ma sobie nie masować kutafona, ani nie nadstawiac tylca katechecie do przeroochania :o

Gość gość
gość dziś szacunek do ciała i nie traktowanie swojej czystosći jako zło.

Gość gość
22:51 z tą obsesją seksu sie lepiej trzymaj z daleka od dzieci.

Gość gość
gość dziś fajnie jesteś wychowana pozdrawiam :)

Gość gość
gość dziś Normalni ludzie nie traktują swojego ciała, jak zła.

Gość gość
gość dziś Ty jeszcze lepiej

Gość gość
gość dziś jaką obsesją seksu? jedynie mówię o czystości przedmałżeńskiej :) Cytat dla was: "Pozwol ze zamiast prawiczkow ja cie oswiece jesli pozwolisz. Mam 37 lat i 2 synow 9 i 15 lat i widze co sie dzieje wsrod mlodziezy. Seks seks seks i jeszcze raz seks. Jak ktos przed slube zalicza kolejne dziewczyny to dlaczego po slubie nagle mialby przestac. Nie jestem fanka barona pancernego ale w wielu kwestiach szczegolnie nt. rodziny ma racje jak malo kto. Nie jestem tez zadna moherka ale nie chce by moi synowie zachowywali sie jak psy na baby. Jak tobie nie przeszkadzalo miec wiele zwiazkow i z kazdym uprawiac seks to gratuluje. Niech zgadne jestes nadal niezamezna nie z wyboru prawda?"