Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ściero twój kochaś ma nos połamany taki łomot dostał

Polecane posty

Gość gość

:D Teraz prędko mu pessdą na ryj nie usiądziesz. A ty ku/rwo taki w/p/ie/r/d/o/l dostaniesz niebawem, że będziesz miała ryja do operacji plastycznej. Tak się zakończy twoje ku/re/st/wo dzi/w/ko niewyżyta.

Gość gość
Poziom inteligencji autora wynosi 0% za stu %, albo i nawet na minusie jest.

Gość gość
Tak tak tchórzliwa dzi/w/ko zacznij przemieszać się kanałami :D

Gość gość
A ja się zastanawiam, jakim trzeba byc skonczonym debilem, zeby zakladac takie watki?:D nie dosc ze kultury to i rozumu bozia poskapila? Jak mi przykro;)

Gość gość
Rozumu to ty ku/rwo nie masz skoro latami warujesz przy żonatym i go błagasz o rozwód, a kultura jest ci obca od zawsze, bo się wychowałaś w rynsztoku szmato. Szykuj mordę do oklepania dzi/w/ko z dworca. :D Nie ujdzie ci na sucho łajdactwo. :D Twój kochaś jak wczoraj w/p/ie/rd/ol dostawał, to się darł ile miał sił w gębie, że jesteś ku/rwą i dzi/w/ką namolną, je/ba/ny/m pasożytem uczepionym jego gaci. :D Wszyscy słyszeli. :D

Gość gość
Ty jednak masz coś z glowa :D lecz się na nogi bo na łeb za późno.

Gość gość
buahhaha uwielbiam gdy ktos z siebie robi kretyna. mowa o autorze bo kultiry za grosz nie ma,co 2 slowo przeklenstwo a wypisuje ,ze to dziewczyna do ktorej pisze, jest z rynsztoka. spojrz w lustro koles i nie przerzucaj swoich cech na innych :P

Gość gość
Ku/rwo z rynsztoka do ciebie trzeba w twoim języku, bo ty inaczej nie zrozumiesz. Właśnie doszły mnie wieści, że twój kochaś ze złamanym kulfonem podłoge mopem dogina. :D Sprząta syf po sobie. :D

Gość gość
bój się ku/rwo bój bo masz czego :D

Gość gość
Mówię że chory jesteś, po pierwsze wyrażasz sie jakbyś miał coś z glowa,po drugie nigdy w życiu nie miałam żona tego.lecz się :D

Gość gość
Ale wczoraj mieliśmy ubaw z jego żoną jak łajdak skowyczał, że ma nos połamany. :D