Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa wyjeżdżam dziś do zakopanego na tydzień...

Polecane posty

Gość gość
Właśnie nagrałem filmiki i wgram je na laptopa i udostępnię

Gość gość
PS naciesz się filmikiem bo w doopie byłeś i goofno widziałeś tam nigdy nie byłeś wiec sobie zobacz

Gość gość
A zobacz co ci napisałem na pierwszej stronie k****o

Gość gość
spadnij wreszcie z jakiejs gory :o

Gość gość
w d***e mam twoje filmiki myślisz downie ze w Zakopanym nie byłam ??? Piękne miejsca zwiedzałam o jakich mozesz pomarzyc wiec te filmiki to sobie wsadź bo nikt tego nie chce ogladac a tym bardziej twojego glosu sluchac

Gość gość
groobygratsch dziś Od kilku lat jestem nałogowym hazardzistą ale są tego plusy. Wygrywam i zarabiam. Chodzi o zakłady bukmacherskie na ,które to opracowałem pewne wzory matematyczne. Zdarzają się typy przegrane ale nigdy nie są to dłuższe serie. Spośród 78 miesięcy gry tylko w ciągu 2 m-cy byłem w plecy. Z roku na rok jestem jednak coraz lepszy i z coraz większym kapitałem na grę odnoszę coraz większe zyski. Właśnie kończy się Euro2016. Odbyło się zaledwie 48 meczów. Przypominam, że gdy grają ligi europejskie to 48 meczów jestem w stanie obstawic w ciągu 2 dni ( sobota i niedziela ). Na Euro zarobiłem ponad 70 tyś zł. Na koncie obracał kwotą kilku mln zł. Przy czym drugie kilka mln zł przeznaczyłem na ustawienie się i rozrywkę. Mam 35 lat i mogę pozwolic sobie na wszystko. Prawie. Czasem jednak zastanawiam się czy to na pewno dobrze. Nie ożeniłem się, nie mam dzieci. Obracam się wśród towarzyskiej śmietanki ale czy wycieczki do Australii, Nowej Zelandii czy po Europie po kilka razy w roku to rzeczywiście coś niesamowitego ? Może i na grillu za płotem można się dobrze bawic. Przy dzieciach jest dużo pracy ale te dzieci są. Są tu osoby, które są spełnione materialnie a czują, że przeholowały ?

Gość Namysłów Województwo Opolskie
Namysłów zgłosiłam screeny z tematów w których wyzywasz ludzi do hejtstop.

Gość gość
jestem spod Namysłowa i jestem królem będę filmiki nagrywał i pod nie sie onanizował słuchać swego pedalskiego glosiku

Gość gość
Ja też dużo miejsc zwiedzałem byłem dwa razy na nogach na Kasprowym na nosalu byłem byłem też 4 razy na Gubałówce nad morskim okiem na sarniej skale na polanie strążyskiej dolinie ku dziurze na hali gąsienicowej w dolinie 5 stawów itp ty pewnie nigdy na nogach na Kasprowym i giewoncie nie byłaś

Gość gość
Gość z namysłów województwo opolskie a ty niby co zdziro niby nie wyzywasz zobacz ile ty masz wyzywających wpisów jak chcesz mogę wydrukować i zamieść na policje kto mnie idiotą wyzywał oraz szczylem homocwelem co? No przypomnij sobie co nie pamiętasz czemu niby jak ty mnie obrażasz jest dobrze a jak ja ciebie to źle (ty mnie wyzywasz to ja ciebie też bo jak kuba bogu tak bóg kubie pewnie o takim przysłowiu nie słyszałaś

Gość gość
I skoro ty mnie obrażasz to ja ciebie też wstawie te filmiki na youtube musze wgrać na razie mi się nie chciało ale do wieczora będziesz mieć

Gość gość
PS jedyne wady zakopanego to słaby Internet mam tylko 1 kreskę a w powiecie namysłowskim mam wszystkie kreski i 50 mega na sekundę a tu chyba dziesięć i to że nie ma kauflanda w przeciwieństwie do Namysłowa i klimat bo w Namysłowie teraz jest upał a w Zakopanem zimno i deszczowo ps kto by pomyślał że w XXI WIEKU BĘDZIE TAK SŁABY INTERNET

Gość gość
Dawaj te filmu z pod Giewontu

Gość gość
nakrec film jak bedziesz spadal z Giewontu i zdychal inne nikogo nie interesuja

Gość gość
jestś biedakiem i nawet na internet ciebie nie stac

Gość gość
Nie jestem biedakiem bo moi rodzice mają firmę stolarską i co ja ci takiego zrobiłem że taak mnie nienawidzisz? Tylko za to że spamuje? ???? Tyyyylko za to? Co ja ci zrobiłem wy sto razy gorsze rzeczy piszecie i jesteście siebie warci i jakim prawem mnie oceniasz ? Jak mnie nawet nie znasz spójrz lepiej na siebie i nie życz mi śmierci bo ja nikomu śmierci nie życzę i ps w czym niby jesteś lepsza ode mnie i ps nie jestem ubezwłasnowolniony ani chory psychicznie bo nie jesteś psychiatrą by mnie oceniać ps ty się nade mną znęcasz psychicznie a na to jest paragraf mogę pokazać to policji ps mój wujek jest policjantem

Gość gość
zachowujesz sie tak jakbyś był niedorobiony i chory psychicznie

Gość gość
gdyż, boż, ponieważ, jesteś chorym psychicznie spamerem. że masz jakieś ograniczenia umysłowe, to widać gołym okiem. dorosły mężczyzna panujący nad swoimi neuronami się tak nie zachowuje.

Gość gość
Niech ktoś usuwa regularnie te tematy.

Gość gość
Nie jesteś psychiatrą byś pisała czy jestem chory psychicznie ps co w tym złego że pisze o Namysłowie? Spójrzcie na siebie co wy piszecie a tematy o gwałceniu dzieci zabijaniu uchodźców o tępieniu i usuwaniu osób niepełnosprawnych czy o mowie nienawiści nie wspomnę spójrzcie na siebie mam wam te tematy przypomnieć ja przynajmniej takich tematów nie zakładam co w tym złego że pisze o Namysłowie i tylko dlatego mnie nienawidzicie? Co ja wam takiego zrobiłem że jestem dla was kozłem ofiarnym? To wasze tematy powinno się usuwać moje nie piszą nic złego

Gość gość
nienawidzimy wiochy Namysłow i wypierd .......... stad

Gość gość
PS i to ty zachowujesz się jak nienormalna bo nikt normalny się nie znęca psychicznie na nikim i nie życzy nikomu śmierci i nawet nie potrafisz zrozumieć że takie wpisy nawołujące do nienawiści czy o gwałceniu dzieci itd to one nadają się pod paragraf niby taka mądra a tego nie wiesz ja przynajmniej takich tematów nie zakładam przecież pisząc o Namysłowie nie robię nikomu krzywdy czemu np gościowi od dziewic nie napiszesz żeby o dziewicach nie pisał i naucz się tłuku że nie kategoryzuje się ludzi na gorszych bądź lepszych ze względu na miejsce zamieszkania i czemu ty mnie tak gnębisz i niszczysz psychicznie jeśli np piszecie o zabijaniu życzycie śmierci to znaczy że z wami jest coś nie tak a jeśli piszecie o gwałceniu dzieci to znaczy że prawdopodobnie macie skłonnośc***edofilskie najpierw spójrz jakie wy tematy zakładacie a potem piszcie o mnie i ja nie będę waszym kozłem ofiarnym jak chcesz jak wrócę do domu to mogę do Namysłowa pojechać i złożyć zawiadomienie o przestępstwie chodzi o nękanie mnie policja ma swoje sposoby by was namierzyć niby taka mądra a nie wiesz że nie jesteście w necie anonimowi ja sobie nie życzę by ktoś mnie gnębił

Gość gość
Gość 20:20 namysłów to nie wiocha tylko miasto ile razy mam powtarzać co w moim mieście jest nie tak że tak go nienawidzicie ps pokazywałem wam filmiki i zdjęcia Namysłowa dobrze wiecie że to miasto i dobrze wiecie że tam nie ma syfu co ja wam takiego zrobiłem skoro nienawidzisz Namysłowa to czemu ciągle tematy o Namysłowie zakładasz? I ciągle na moje tematy wchodzisz? Nikt ci nie karze tam wchodzić

Gość gość
Ile ten knypek ma lat ? on się leczy psychiatrycznie?

Gość gość
PS to wy sie zachowujecie jak wariaci bo wszystkich obrażacie używacie wulgaryzmów mowy nienawiści wszystkich bluzgacie i atakujecie wszystkich i robicie gnój na każdym temacie nikt na moje tematy wam nie każe wchodzić więc w czym problem? A ja nienawidzę hejterów i buractwa co tylko szuka okazji do nienawiści i ataku jesteście hejterami ja przynajmniej nie zakładam obleśnych i nienawistnych komentarzy

Gość gość
autorze. każdy twój post potwierdza, że coś masz nie tak z mózgiem. piszesz jak naiwne dziecko. tak piszą ludzie ograniczeni umysłowo, którymi muszą się zajmować rodzice. hej, o co się założycie, że starzy się nim zajmują, bo bez niego czuliby się samotni?

Gość gość
Jestem zdrowy zrozumcie że wy się wybierzcie do psychiatry bo to nie jest normalne jak wszędzie siejecie nienawiść wszystko i wszystkich obrażacie nikt o zdrowych zmysłach nie pisze tematów typu "jebać uchodźców" "chciałbym zgwałcić dziecko" czy czy osoby niepełnosprawne powinno sie wsadzać do getta itd nikt normalny takich tematów nie zakłada czyli nie ja tylko wy prawdopodobnie macie coś z głową

Gość gość
Gość z 20:33 poczytaj komentarz z 20:36 bo nie będę się powtarzać

Gość gość
po głosie można stwierdzić ze coś z nim nie tak

Gość Pozdrawiam z Chramcowek
Hej ja tez jestem obecnie w Zakopanem. Dzis caly dzien lalo dopiero teraz sie wieczorkiem wypogodzilo. Slucham wlasnie koncertu na rowni Krupowej Kombi. Jutro ma byc ladna pogoda planujesz jakies gorskie wewdrowki? Ja wybieram sie na Czerwone Wierchy:)