Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa wyjeżdżam dziś do zakopanego na tydzień...

Polecane posty

Gość gość

Koło 10-tej będziemy wyjeżdżać zamieszczę dzis na miejscu w zakopcu filmiki o ile nie zapomne laptopa

Gość gość
PS ja juz 5 raz będę w Zakopanem zawsze na tym samym campingu jesteśmy i co roku ten sam domek wynajmujemy to są takie drewniane domki jaką macie pogodę u nas całą noc lało i teraz jest zimno i są chmury

Gość gość
To miłego pobytu ci życzę :)

Gość gość
Super :)

Gość gość
mam nadzieje ze zapomnisz laptopa prawiczku bo twego glosu na filmikach nie da sie słuchać homocwelu

Gość gość
hahhaa z mamusią i tatusiem jedziesz na wakacje debilu :D hahaa bo nawet znajomych nie masz zeby z nimi jechac a do tego matka nie pusci cie samego prawiczku :D

Gość yebac homocwela od namyslowa
Nie pisz "to ja gosc od Namslowa" tylko pisz "homocwel od namyslowa". Jestes homocwelem a nie gosciem. Po drugie nazwe takiej dziury jak namyslowa piszemy z malej litery tak samo jak z malej litery piszemy wlasnie dziura, karaluch, syf, smrod, itd itp.

Gość gość
Jestem pełnoletni i sobie wszędzie będę chodzić sam i nikt mnie nie będzie trzymał lubię z rodzicami jechać bo po pierwsze za wszystko płacą wszystkim się zajmują zakupy robią a ja mogę od nich kasę doić ps mam znajomych ale to nie moja wina że w większości nigdzie nie wyjeżdżają przynajmniej sobie od znajomych odpocznę

Gość gość
NAMYSŁÓW PISZE SIĘ Z DUŻEJ LITERY BO TO MIASTO w porównaniu do Namysłowa to warszawskie Włochy Rembertów Białołęka i ursus to dziury bo na Białołęce która niby jest w stolycy metro ani tramwaje nie dojeżdżają i sie jeszcze krowy pasą i ps słoiki z całej polski przyjeżdżają i ps czytałem wczoraj że na większości osiedli na Białołęce nie na kanalizacji dróg utwardzonych i chodników

Gość gość
PS Namysłów w porównaniu do tych dzielnic w warszawie nie jest dziurą ps na Białołęce do szkół na basen czy do lekarza czy do marketu mają daleko niekiedy na sąsiednie Bemowo muszą jechać a W Namysłowie te wszystkie rzeczy są na miejscu i wszędzie są chodniki drogi utwardzone kanalizacje nie to co na Białołęce

Gość gość
PS co z tego że Białołęka jest w stolicy skoro żeby dojechać do centrum wawy to jedzie się ponad godzinę może półtorej czyli ja z Namysłowa do Wrocławia szybciej dojade niż z Białołęki do centrum Namysłów jest lepiej skomunikowany niż Białołęka z resztą wawy

Gość gość
I jeszcze jedno takich miast dużych jak warszawa Wrocław Kraków itd nie można określić czy są dziurami czy nie bo to za duże miasta i to w zależności od dzielnicy jedne są zadupiami jak Białołęka Włochy Rembertów ochota a jedne są fajne i nowoczesne jak Mokotów Wilanów śródmieście

Gość gość
PS musze cię zmartwić spakowałem laptopa

Gość gość
Jeszcze się pakujemy gdzieś za dwie godziny będziemy wyjeżdżać

Gość gość
Odpisze ci jak będę na miejscu :)

Gość gość
Jeszcze jedno ty przegrywie co mnie wyzywasz homocwelem skończ już z tymi dziurami bo to nudne i sama mieszkasz w dziurze ja przynajmniej wszędzie wyjeżdżam a ty przegrywko dalej tu siedzisz i się obrażasz i w doopie byłaś i goofno widziałaś jedynie gdzie byłaś to na samym dole działu dyskusja ogólna małpo ja nie uważam Namysłów za dziurę bo znam go bo mieszkam w okolicach i ja mam swoje zdanie a ty swoje chyba mogę mieć własne zdanie na każdy temat nawet jeśli chodzi o Namysłów ja go dziurą nie uważam bo wg mnie Namysłów jest fajnym miastem i mi się on podoba a to kwestia gustu to że ci się nie podoba to nie znaczy że jest brzydki bo innym się podoba a innym nie odpisze jak będę na miejscu napisze ten komentarz i idę już do auta za jakieś pół godziny wyjeżdżamy

Gość gość
Śmieszny jesteś i widać w Warszawie nigdy nie byłeś wiesniaku. Tramwaj na Bialolece jest. A najwięcej lemingow i przybyszy jest w Wilanowie, Ursynowie, Centrum

Gość gość
Skąd wiesz że nie byłem i nie jestem wiesniakiem i z szacunkiem zdziro proszę bo gdyby nie wieśniacy to byś z głodu zdziro zdechła

Gość gość
ps zdziro gdy ja byłem w warszawie na białołęce jeszcze nie było tramwajów a namysłów nie jest dziurą i on nie potrzebuje tramwajów bo to małe miasto gdzie na drugi koniec miasta czy do centrum można w 15-20 minut dojść ja uważam białołękę za dziurę ps jak ty w tak hałaśliwym mieście jak warszawa możesz mieszkać 24 godziny na dobę w wawie jest hałas korki i smród spalin i mimo że praga północ pięknieje to dalej jest brzydka codziennie musicie stać w korkach lepiej macie w tych miejscach gdzie macie metro oraz tramwaje bo korki możecie ominąć a tam gdzie nie ma to syf musicie w korkach stać namysłów nie uważam za dziurę tylko za miłe i kameralne miasto widać że nigdy w nim nie byłeś/aś namysłów metra ani tramwajów nie potrzebuje bo wszędzie blisko i korków nie mamy a życie spokojniej sie toczy i ps zauważ że warszawy do namysłowa nie da się porównać bo namysłów to małe miasteczko a warszawa wielka metropolia weź skończ z tymi dziurami ja tak nie uważam ty masz swoje zdanie ja swoje

Gość gość
cholera, on serio jest chory psychicznie i starzy muszą się nim zajmować. współczuję rodzicom, tutaj macie powód, dla którego uszkodzone płody powinno się usuwać

Gość gość
i idiotko wredna czemu taka złośliwa jesteś czemu tak sie uwzięłaś na namysłów i czemu go uznajesz za dziure a wszystkich innych miasteczek nawet mniejszych od namysłowa i średnich miast nie uznajesz za dziurę ? czemu ty sie uwzięłaś na namysłów i zdziro skończ bo nudna jesteś ja mam swoje zdanie a ty swoje i zdziro przestań być taka złośliwa w namysłowie jest wszystko co potrzebuje nawet dwie galerie handlowe itd ...ps myślisz że jak jesteś z warszawki to niby jesteś lepsza niż ludzie z innych miast ? też masz dwie nogi ręce tak samo srasz sie pocisz smierdzisz jak każdy inny i wcale nie jesteś lepsza zawzięta warszawianko myślisz że jak jesteśmy z mniejszych miast chodzi o wszystkie miasta poza warszawą myślisz że głupsi jesteśmy przecież mamy szkoły taką samą edukację mamy media prasę internet też dużo osób studiuje uczy się robi kariery wcale nie jesteś lepsza

Gość gość
PS ja mam swoje zdanie i nie uważam miasta namysłów za dziurę a ty masz swoje zdanie ps jestem juz w aucie właśnie ruszamy

Gość gość
Przecież ten debil jest ubezwłasnowolniony z powodu upośledzenia umysłowego to i nic dziwnego, że ze swoimi opiekunami prawnymi jeździ to po pierwsze. Po drugie owszem ma znajomych, ale takich zyebów jak on, których zna z psychiatryka w opolu gdzie od czasu rodzice szczura oddają na podleczenie. I po trzecie wreszcie mam nadzieję, że speirdoli się z giewontu ze skutkiem wiadomym i wreszcie będzie spokój z tą pomyłką genetyczną 🖐️

Gość gość
kurde, nie dałabym osobie ograniczonej umysłowo laptopa :O jego starzy muszą być już po 60, że tego nie rozumieją

Gość gość
on jedzie na obóz dla psychicznie chorych homocwelów :D

Gość gość
a dla twojej wiadomości debilu jestem na wakacjach i pisze z tableta jak wiesz co to jest ??? :D :D :D siedzę na plaży i mam super pogodę i nieźle sie bawię czytając takiego debila jak ty :D :D upośledzony

Gość gość
Proszę pisać kulturalnie

Gość gość
właśnie przed chwilą dojechałem do zakopanego 10 minut temu ps ja tam co roku jeżdżę a na giewoncie byłem dwa lata temu ps nie jestem hejterze ubezwłasnowolniony ani chory psychicznie mam pełną zdolność do czynności prawnej ps idiotko wiem co to tablet mój region jest taki sam jak inne ps w powiecie namysłowskim żyje się identycznie jak wszędzie i wszystko jest i szmato zarobki domy drogi szkoły wszystko takie same przecież auta takie same przecież widziałaś filmiki i zdziro namysłów to nie dziura i stul ryja

Gość gość
ps nagram filmiki i dzisiaj filmiki z zakopanego puszcze