Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa wyjeżdżam dziś do zakopanego na tydzień...

Polecane posty

Gość gość
Ja naprawde jestem w Zakopanem ale chce cie wychować i jesli dalej będziesz złośliwa do mnie to zapomnij o filmikach ostatnio cie błagałem żebyś obejrzała filmik a ty nie a ja traciłem czas go zamieścić a ty go nie obejrzałaś ps poczytaj komentarz z 13:01 oraz 11:09

Gość gość
Namysłów to dziura a ja nic nie będę czytać a ty huja jestes w zakopcu haha

Gość gość
PS i jak mam ci udowodnić że namysłów nie jest dziurą w 2012 roku w powiecie namysłowskim powstała pierwsza w powiecie namysłowskim farma wiatrowa a w 2014 druga i w powiecie namysłowskim jest jedyna na Opolszczyźnie farma wiatrowa powstaje ścieżka rowerowa w powiecie namysłowskim jest coraz więcej pracy w Namysłowie również jest dom dziecka i poprawczak kamienice sie remontują i w tym roku namysłów przeniesie USC I ZLIKWIDUJE BARIERY ARCHITEKTONICZNE USC TO URZĄD STANU CYWILNEGO PS NAMYSŁÓW TO MIASTO TRANZYTOWE I NAMYSŁÓW TO MAŁE MIASTO A MA DWIE GALERIE HANDLOWE

Gość gość
Naprawdę jestem w Zakopanem i powstają nowe osiedla w Namysłowie nowe zakłady pracy obwodnica w Namysłowie, jest już Internet LTE powstanie hala sportowa z nowoczesna z prawdziwego zdarzenia jak w dużych miastach stadion sie remontuje a ty dalej namysłów za dziurę uznajesz

Gość gość
PS w Namysłowie jest też poprawczak i dom dziecka namysłów to miasto tranzytowe i jedno z bogatszych w Polsce jest ładne czyste i zadbane

Gość gość
Ja p*****le ten Namysłów ta dziurę o której nikt nie słyszał i nie rozpisuj sie tak o niej bo i tak nikt nie czyta tego a w zakopcu huja jestes siedzisz w tym wygwizdowje zwanym Namysłów

Gość gość
Tak jestem w Zakopanem dobra wgram ci te filmiki może i mi zajmie dwie godziny i co wtedy mi uwierzysz?

Gość gość
Przecież namysłów to nie jest dziurą bo pisałem o inwestycjach w Namysłowie w tym o hali sportowej a ty dalej za dziurę uznajesz mam wrażenie że piszesz to specjalnie i ps namysłów to przyjazne miasto które przyciąga inwestycje i inwestorów i to miasto tranzytowe i jedno z bogatszych w Polsce akurat większość Polaków słyszało o Namysłowie zwłaszcza po zakupie browaru Braniewo przez browar namysłów cała polska o tym mówiła były też reklamy piwa namysłów pils w telewizji i miliony osób pije piwo Namysłów pils i ludzie z całej polski przyjeżdżają do Namysłowa na dni Namysłowa i browarki oraz na festiwal rockowy czochraj bobra fest Namysłów jest dobrze z poznaniem Sycowem Częstochową brzegiem Oławą Wrocławiem Opolem a do granicy z Czechami jest 120 km wgrywam właśnie filmik i jak wgram to mi uwierzysz?

Gość gość
Dopiero mam 3 procent przesłane i wtedy mi uwierzysz że jestem w Zakopanem? Nie znoszę jak ktoś mi nie wierzy jak dam filmik to raz na zawsze ci udowodnię że jestem w Zakopanem

Gość gość
I odpisz

Gość gość
Tylko nie wyzywajcie mnie zaraz bo ja nikomu nic zlego nie robie naokoło jest dużo złych ludzi gwałcicieli pedofilow itp. ja nic złego nie robie jestem dobrym czlowiekiem ktory ma swoje pasje i je realizuje i przy okazji promuje miasto Namysłów

Gość gość
Mam już 19 procent przesyłania co to za gościu co sie maluje na tym filmiku mojej siostrze pokaże ja się przecież nie będę malować

Gość gość
13:51 to podszyw ale prawda że nic złego nie robię

Gość gość
Dobra wgraj i nie p*****l już o tej dziurze zabitej dechami

Gość gość
Przecież pisałem powyżej o inwestycjach w Namysłowie i Namysłów ma dużo terenów inwestycyjnych i powstanie hala sportowa duża nowoczesna i taka jak w dużych miastach są dwie galerie handlowe i będzie jeszcze więcej inwestycji a dla ciebie namysłów dalej jest dziurą czemu go za dziurę uznajesz?

Gość gość
Przestań wreszcie uznawać namysłów za dziurę ty nawet tych inwestycji w tym budowy hali sportowej nie uznajesz bo pewnie dla ciebie to nic nie zmieni nie porównuj Namysłowa do warszawy bo namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a warszawa 1,7 miliona To że namysłów jest małym miastem nie oznacza że jest dziurą

Gość gość
I przestań wreszcie uznawać namysłów za dziurę setki mniejszych miast i całkiem sporo większych miast od Namysłowa są od niego gorsze i z tych miast jak ludzie przyjeżdżają to sobie chwalą jaki ten namysłów jest ładny są zachwyceni skalą inwestycji w Namysłowie tych ukończonych i tych w trakcie i tych które mają być namysłów jest bardzo ładnym miastem i jeśli tego nie rozumiesz i nie potrafisz docenić inwestycji (w tym hali sportowej nowych sklepów osiedli itd.) znaczy że nie potrafisz myśleć i udowadniasz że jesteś ograniczona umysłowo bo nic do ciebie nie dociera i chyba logiczne że Namysłowa nie da się do warszawy porównać bo Namysłów ma 16 tysięcy mieszkańców a warszawa 1,7 miliona ale to nie oznacza że Namysłów jest dziurą co niby taka mądra jesteś a nie potrafisz tego zrozumieć ? Z każdą i inwestycją namysłów jest lepszy i pięknieje zrozum to wreszcie

Gość gość
Zrozumiesz to wreszcie czy nie? Zostało mi jeszcze 9 minut do końca przesyłania

Gość gość
Wgrywaj i nie p*****l już o tej dziurze bo ona nikogo nie interesuje nawet nikt nie wie gdzie ta wiocha jest położona

Gość gość
Pisze że to miasto ile razy mam pisać jesteś jakaś chora że nie potrafisz zrozumieć że Namysłów nie jest dziurą podałem ci powyżej argumenty i napisałem ci że jest wiele wiele wiele gorszych miast od Namysłowa czemu o nich nie piszesz ILE CI RAZY MAM PISAĆ ŻE NAMYSŁÓW NIE JEST DZIURĄ MASZ COŚ Z GŁOWĄ ŻE NIE POTRAFISZ TEGO ZROZUMIEĆ ILE RAZY MAM CI TO PISAĆ ZDZIRO UMIESZ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM I PS PISZĄC ŻE NAMYSŁÓW TO DZIURA POKAZUJESZ ŻE NIE WARTO Z TOBĄ PISAĆ BO JESTEŚ OGRANICZONA I nie potrafisz myśleć co pobiłem cie moją mądrością i co brak ci argumentów? Nic nie potrafisz zrozumieć i kiedy wbijesz sobie do tego chorego łba że namysłów nie jest dziurą ani wiochą bo ma prawa miejskie od 1249 roku

Gość gość
autor powinien być zamknięty w psychiatryku albo przynajmniej nie mieć internetu

Gość gość
To ty powinnaś być zamknięta w wariatkowie nie ja bo masz napady agresji i każdego atakujesz i idź do psychiatry bo do ciebie żadne argumenty nie docierają

Gość gość
I Namysłów nie jest dziurą czy ci się to podoba czy nie jeśli do ciebie żaden z argumentów o Namysłowie i inwestycjach (w tym o budowie hali sportowej itd. ) nie dotarł to znaczy że jesteś nienormalna ty nie ja i filmiku ci nie prześle bo sobie nie zasłużyłaś twoimi wpisami i atakowaniem mnie za wszystko spójrz lepiej na siebie

Gość gość
PS my w Namysłowie i całej Polsce zresztą sramy na takie osoby jak ty wy warszawiaki cała polska się z was śmieje bo jest takie przysłowie nie ma cwaniaka nad warszawiaka jest też przysłowie warszawiaki to buraki i to właśnie widać gdziekolwiek pojedziecie robicie gnój i tobie i reszcie warszawiaków na mózg padło przez wdychanie hektolitrów spalin i stanie w korkach namysłów nie jest dziurą bo wszędzie mamy blisko i przynajmniej nie ma smrodu spalin bo mniej aut jedzie mamy dużo zieleni parków skwerów nie mamy korków jesteście burakami widać to dokładnie przez osoby na wiejskiej na której są same wieśniaki

Gość gość
I widać jakie wieśniaki mieszkają w farszafce co gdzie czy w góry czy nad morze wyjadą to wszędzie sie wywyższają traktują innych z pogardą są chamowaci wcale nie jesteście lepsi sto razy bardziej wole Wrocław od twojej farszafki bo tam jest inna mentalność nikt nikogo z góry nie traktuje i sie nie wywyższa my wszyscy z poza warszawy przynajmniej umiemy się zachować

Gość gość
A od stania w korkach macie nerwice kto pomyślał żeby do centrum warszawy jechać godzinę półtorej stojąc w korkach ty zanim dojedziesz do centrum farszafki to ja w tym czasie w Namysłowie zdążę być na basenie saunie siłowni kręgielni zrobić zakupy w supermarkecie zdążę być u fryzjera, na stadionie załatwić wszystkie sprawy na mieście zjeść coś w restauracji pójść do klubu fitness i wrócić do domu a ty dalej będziesz stała w korkach i ci się mózg zlasuje

Gość gość
Nawet do solarium zdążyłbym gdybym nie pojechał jeszcze do domu poszedł bym jeszcze do klubu muzycznego czyli do większości miejsc bym zdążył a ty byś dalej stała w korkach i tu cie boli i ja nie mam w porównaniu do was warszafców kompleksów nie czuje się gorszy i nie jestem gorszy ty nawet jadąc na koncert musisz stać w korkach a ja do Namysłowa do domu kultury czy na błonie w 15 minut z domu dojade na dniach Namysłowa i browarkach jest z***biście a festiwal rockowy czochraj bobra fest szczególnie bo lubię rocka i nie musze ani na Woodstock czy do Jarocina jechać bo mam na miejscu

Gość gość
gość dziś Wgrywaj i nie p*****l już o tej dziurze bo ona nikogo nie interesuje nawet nikt nie wie gdzie ta wiocha jest położona

Gość gość
PS do kina mam 30 km do maka 28 km i szybciej dojade niż ty do centrum czy na sąsiednią dzielnice a jak mi się nie chce to na zalukaj sobie film obejrzę często sobie też pizze hamburgery zamawiam do domu i szybciej mi dowiozą niż tobie i ty masz straszny ból d**y i dobrze ci radze odp*****l sie od Namysłowa i w*********j z tego forum w podskokach bo kwatera w psychiatryku czeka :D