Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa wyjeżdżam dziś do zakopanego na tydzień...

Polecane posty

Gość gość
A siedzisz k***a cały dzień i piszesz głupoty.

Gość gość
filmik zamieszcze w domu bo nie chce ponad dwoch godzin czekac przez ten czas tez kilka innych filmikow nagram

Gość gość
nie pisze glupot od godziny siedze pod recepcja i z tobą pisze tylko ze ja nie robie nic zlego piszac o namyslowie a te tematy o gwalceniu dzieci i nienawisci to przestepstwo ps podasz mi adres czy nie bo ci chce pocztówke wyslać

Gość gość
chce ci wyslac pocztówke ps wiesz w ktorym miejscu jest lodowa jaskinia bo dzis chcemy tam iść bo wszedzie jeszcze nie bylem ps kojarzysz termy szaflary one sa po drodze do zakopanego przy zakopiance nie wiem czy ty kojarzysz

Gość gość
teraz coś sie chmurzy w zakopanem moge ci wysłać pocztówke jak chcesz

Gość gość
Ten poyeb mnie o adres prosi. :D Byłam w Zakopanem tydzień temu. Po chooya mi twoja pocztówka?

Gość gość
Skąd miałem wiedzieć że byłaś chciałem być miły a ty na mnie najeżdżasz kojarzysz camping pod krokwią gdzie teraz jestem? Są tam takie domki drewniane kojarzysz? Skocznia na wielkiej krokwi jest na sąsiedniej ulicy ps który raz jesteś w Zakopanem? Ja w tym roku jestem już 5 raz

Gość gość
Weź leki, człowieku.

Gość gość
piszesz o tym gwalceniu dzieci chyba sam byles gwalcony i i c***adlo, a pojechales jedynie na wycieczke w google maps buhahhaha

Gość gość
patrzę na te wszystkie auta w tym ośrodku to my jesteśmy jedyni z powiatu namysłowskiego bo w tym ośrodku tylko my mamy auto z tablicą rejestracyjną ona w zeszłym roku poza naszym autem widziałem dwie z ona dwa lata temu poza naszą jedną bo większość osób z powiatu namysłowskiego wyjeżdża nad morze teraz widze auta z pod recepcji z tablicami rejestracyjnymi kr smy cb wsc wi gkw kli so tsz lkr

Gość gość
Przecież naprawdę jestem w Zakopanem teraz poczytaj komentarze na poprzedniej stronie tam ci udowodniłem że jestem w Zakopanem i ps nie jestem chory psychicznie

Gość gość
namyslow dlaczego nie masz dziewczyny ???????/

Gość gość
Jesteś :( a raczej opóźniony w rozwoju intelektualnym

Gość gość
Filmiki z zakopanego zamieszczę jak wrócę o ile w ogóle obejrzysz pytam kojarzysz camping pod krokwią?

Gość gość
Czemu nie mogę ci wysłać pocztówki przecież w Zakopanem jestem i mogę ci wysłać dzięki temu będziesz miała kolejny dowód że naprawde jestem w Zakopanem nie ma problemu mogę ci naprawde wysłać pocztówkę najgorsze jest to że poza nami nikogo z Namysłowa i okolic nie ma w Zakopanem bo tylko my mamy tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Podasz

Gość gość
pokaz mi swoje zdjecie to podam ci adres i nr tel

Gość gość
Oho, ktoś próbuje retarda w konia zrobić.

Gość gość
10:57 czemu mi nie wierzysz że jestem w Zakopanem? Przecież naprawde jestem myślisz że ja nigdzie nie mogę być? Też chce sobie odpocząć od znajomych i szarej codzienności powtarzam naprawde jestem w Zakopanem

Gość gość
Czemu ja tobie zawsze wszystko muszę udowadniać wrócę to zamieszczę filmiki bo nagrałem i w końcu mi uwierzysz?

Gość gość
Dlaczego ty mnie masz za debila przecież nawet mnie nie znasz i dobrze wiesz że Namysłów to jest miasto i nie ma tam syfu brudu ani meliny bo zdjęcia i filmiki widziałaś co ty chcesz mi przez to udowodnić? Że jestem nienormalny przecież namysłów to zwyczajne miasto jak każde inne jak setki innych miast gdybym ci fotek Namysłowa nie pokazał a ktoś by cie tam wywiózł w uśpieniu i tam byś się obudziła to byś nawet nie wiedziała że jesteś w Namysłowie przecież to normalne miasto jak każde inne czemu ty go tak obrażasz ps naprawde jestem w Zakopanem

Gość gość
jestes jednak debilem piszesz do znudzenia w kółko jedno i to samo masz zycie bardzo nudne....

Gość gość
Ty huja jestes w zakopcu kłamiesz

Gość gość
Chyba lepiej wiem gdzie jestem i prawdę pisze że jestem w Zakopanem nie wierzysz to twój problem wczoraj przyjechałem jestem i nie klamie przecież na poprzedniej stronie ci udowodniłem poczytaj sobie

Gość gość
PS i ja lepiej wiem gdzie jestem udowodniłem jeśli mi nie wierzysz to twój problem poczytaj sobie komentarz z 11:09

Gość gość
Poczytaj komentarz z11:09 i czemu ty mi nie wierzysz ze jestem w Zakopanem przecież naprawde jestem i przecież lepiej wiem od ciebie przecież nie jesteś jasnowidzem chciałem ci pocztówki wysłać i tak ci udowodnić że jestem w Zakopanem a ty nie chcesz dać mi adresu i tym nie dajesz mi udowodnić filmik w niedziele zamieszczę ale po co się będę wysilać skoro i tak go nie obejrzysz ostatnio cie błagałem byś filmik z Namysłowa obejrzała a ty go nie obejrzałeś/aś

Gość gość
Daj fote z zakopca

Gość gość
Zastanowię sie będziesz mnie obrażać to nie dam będziesz mnie dalej tak traktować jak debila to zapomnij

Gość gość
Mowię c***a jestes w zakopcu mitomanisz i siedzisz w tej dziurze zabitej dechami zwanej namyslowem haha

Gość gość
PS pisałem ci o tym że ciągle nowe osiedla mieszkaniowe w Namysłowie powstają oraz będą powstawać i powstanie obwodnica Namysłowa i dwa duże zakłady pracy i że velux DIEHL się rozbudowują Nestle też chce i ma powstać wielkie osiedle mieszkaniowe mamy od tego roku zasięg Internetu lte i sieci 4g LTE I NAWET NIE WIESZ ŻE W NAMYSŁOWIE W tym roku mają budować hale sportową z prawdziwego zdarzenia jak w dużych miastach która ma być jedną z Najbardziej nowoczesnych na Opolszczyźnie i w Polsce i w tym roku będą stadion remontować i modernizować