Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa wyjeżdżam dziś do zakopanego na tydzień...

Polecane posty

Gość gość
ps co w tym złego że promuje moje miasto? wiesz co to znaczy pr? za promocje miasta czy czegoś innego można sobie legalnie zarobić taki pomysł na życie a za tematy o gwałceniu dzieci można iść do więzienia

Gość gość
Osoby siejące nienawiść i nawołujące do gwałcenia dzieci mają coś z głową i lepiej spójrz na siebie

Gość gość
PS no odpisz i spójrz na siebie jaka ty jesteś i jakie komentarze zakładasz akurat Namysłów jest spoko

Gość gość
Odpisz a ps masz mnie nie obrażać i ps w Namysłowie nie mamy korków ani smogu a całe miasto można z buta przejść PS NAMYSŁÓW MA INTERMARCHE BRICOMARCHE A WARSZAWA NIE

Gość gość
ps w namysłowie nikomu się nie wiesza internet bo większość ma internet nie wolniejszy niż 50 mega na sekundę coraz więcej osób ma internet lte dużo osób ma upc orange tp z tych największych operatorów

Gość gość
PS JA NIE PISZE NIENORMALNYCH KOMENTARZY A TA WASZA MOWA NIENAWIŚCI OBRAŻANIE ATAKOWANIE PODŻEGANIE DO PRZEMOCY I WPISY O GWAŁCENIU DZIECI ITD SĄ NIENORMALNE JA NIGDY TAKICH TEMATÓW NIŻ ZAKŁADAŁEM BO NIE JESTEM GŁUPI ANI NIENORMALNY WSZYSTKO ŚWIADCZY ŻE TO WY JESTEŚCIE SKŁONNI DO PEDOFILII PRZEMOCY wszystkich tylko atakujecie czyli to z wami może być coś nie tak i nie róbcie ze mnie idioty bo wy się sto razy gorzej zachowujecie siejecie nienawiść i wszędzie rzucacie gnojem może to wy powinniście się leczyć nie ja bo ja nie mam skłonnośc***edofilskich ani do przemocy czy morderstwa nie sieje nienawiści owszem też was obraże ale tylko w obronie bo odbieram wasze ataki

Gość gość
Czyli sądzę że wy musicie mieć problemy psychiczne nie jestem psychiatrą tylko podejrzewam może trzeba by się tam było wybrać i odnoszę wrażenie że gnębienie ludzi sprawia wam przyjemność tak jak największym psychopatom ps jak wam się tematy o Namysłowie nie podobają to przecież nikt was nie zmusza by tu wchodzić ja w przeciwieństwie do was mam więcej kultury i umiem sie zachować i ps nigdy nie leczyłem się psychiatrycznie i nie jestem ubezwłasnowolniony i nigdy nie byłem i ps nie jestem agresywny ps skoro was denerwują tematy o Namysłowie to czemu na nie wchodzicie? W takim razie przestańcie wchodzić jak tak bardzo wam przeszkadzają

Gość gość
PS i zamiast mnie oceniać i wyzywać od idiotów to spójrzcie na siebie i sami siebie oceńcie i poszukajcie problemu u siebie i PS przestańcie się prześcigać z hejtem i kto większą głupotę napisze

Gość gość
Odnieście się do tego i spójrzcie jakie wy komentarze piszecie ps mam 18 lat

Gość gość
I odnieście się do tego

Gość gość
I co wy na to? Pobiłem was mądrością?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Po co srać setkami tematów o namysłowie? Jeden nie wystarczy?

Gość gość
Nagrałeś k***a ten film

Gość gość
nienagrał debil filmika bo nigdzie nie pojechal tylko siedzi w swojej wsi namysłowskiej burak jeden

Gość gość
Nagrałem i jestem w Zakopanem

Gość gość
Pokaże ci filmik i udowodnię że jestem w Zakopanem naucz się trochę cierpliwości wczoraj mi się nie chciało go udostępniać

Gość gość
wieśniaku, pobiłeś mnie jedynie faktem, że jesteś w jakiś sposób opóźniony w rozwoju.

Gość gość
niby czym jestem opuzniony w rozwoju spojrzcie jakie wy tematy zakladacie np o gwalceniu dzieci czy nienawisci czemu do tego sie nie odniesiesz? ja takich tematow nie zakladam to wy pewnie chorzy jestescie bo takie tematy zakladacie jak tacy madrzy jestescie to sie odniescie i co w tym zlego ze pisze o moim miescie? wam sie nie podoba to juz od idiotow mnie wyzywacie a wy takie tematy piszecie a to o czyms swiadczy

Gość gość
ps ja naprawde jestem w zakopanem na ulicy zeromskiego w campingu co sie nazywa camping pod krokwią ps nawet w biedrze bylem wczoraj ona jest drewniana i jest prawie koło hotelu hyrny a ulica zeromskiego graniczy z rondem jana pawla drugiego i na rondzie jest fontanna i na rondzie skreca sie na droge na łysą polane z łysej polany idzie sie na morskie oko

Gość gość
biedronka (biedra jest jak sie idzie w kierunku krupówek ) a obok drogi jak sie jedzie na łysą polane jest też droga na kuźnice z kuznic mozna isc badz rowniez wjechac na kasprowy a łysa polana jest na granicy ze slowacją skocznie mam na sasiedniej ulicy od zeromskiego bo skocznia jest na ulicy bronisława czecha sa dwie jedna mała druga średnia skocznia a trzecia najwieksza na wielkiej krokwi

Gość gość
nagraj coś z tym swoim głosem gejowskim

Gość gość
ps na przeciwko mojego osrodka na zeromskiego budują od roku centrum sportu i turystyki jeszcze nie ukonczyli ps bylem też w zeszłym roku na cmentarzu na pęksowym brzysku on jest koło krupówek to jest chyba ulica koscieliska nie pamiętam ps filmik zamieszcze w niedziele jak wroce bo tu za wolny internet prubowalem przed chwilą ale musze ponad dwie i pol godziny czekac ten filmik trwa 10 minut jeden filmik z namyslowa co go pewnie juz obejrzalas trwał 11minut w domu go zamiescilem w 24 minuty

Gość gość
Tematy o gwałcie i przemocy są zakładane przez równie chorych psychicznie trolli. Różnica jest taka, że nie zakładają nawet ćwierci tego, co ty tutaj pieprzysz o swojej wiosce. I ewidentnie jesteś opóźniony w rozwoju.

Gość gość
pod wzgledem szybkosci internetu i braku kauflanda oraz pod zakopanem w poroninie bialym dunajcu sa korki to pod tym wzgledem zakopane jest dziurą do namyslowa

Gość gość
I stwierdzam jedynie fakt, że masz coś nie tak z mózgiem. Osobom chorym umysłowo nie powinno się udostępniać interenetu. Szkoda, że twoi starzy tego nie rozumieją.

Gość gość
w namyslowie sa przynajmniej zaklady pracy a w zakopanem nie ma przemyslu jedynie turystyka i sprzedaz pamiatek pod tym wzgledem namyslow jest gorą ale kocham zakopane bo jest piekne bo kocham góry w polowie drogi miedzy krakowem a zakopanem niedaleko pcimia rabki zdroj jordanowa naprawy rdzawki co roku sa korki ale wczoraj nie bylo az tak zle na zakopiance mnie denerwuje ze ona raz jest dwujezdniowa a w innych miejscach jednojezdniowa pod nowym targiem w szaflarach sa termy co roku widze slyszalas o nich? a najbardziej co roku wzdluz zakopianki w kolo myslenic jest karczma bida przed chwilą jakiś pies mnie wąchał jestem teraz koło recepcji bo w domku nie mam internetu bo tu jest slaby internet

Gość gość
moi rodzice zanim zjedza wypija kawe to idziemy sie przejsc w gory bo nie przyjechalem tu po to zeby byc na internecie ps podaj swoj adres pocztowke ci wysle