Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy lekarz przegiął? wukr.... mnie!

Polecane posty

Gość gość

Odpowiedzcie prosze panie czy lekarz mojej kobiety ne przegial.Sam jestem facetem i nie wiem co o tym myslec bo nigdy mnie ten temat nie bedzie dotyczyl. Koles chyba jakis nie teges robil jej usg i powiedziala ze zeby wlozyc jej ta palke do badania on rozchylal jej wary lapa, bez rekawiczek, zbok jeden ! jestem mega w****iony.czy slusznie ?? byly jeszcze inne jego dziwnez achowania. Co o tym myslicie , musial tak zrobic czy nie ? bo mi jako facetowi wydaje sie ze przegal ze wystarczylo zeby wsunal ta glowice i juz.

Gość gość
Jestes idiotą, normalnie się zachował.

Gość gość
Trudno powiedzieć, jak głęboko głowica aparatu musi być włożona do wykonania USG dopochwoweego. Trudno tu coś udowodnić. Nie ma żadnych standardów odnośnie tego, jak głęboko to powinno być włożone, a więc i trudno powiedzieć czy włożył za głęboko czy nie.

Gość gość
Nie chodzi o glebokosc tylko o to ze dotykac swoimi paluchami jej golej cipki.Przeciez nie musial mogl wlozyc bez dotykania. I jeszcze zeby mial rekawiczki ale mowila ze nie mial. Zwyczajnie chcial podotykac na zywo jej c**y tak mysle.

Gość gość
jak normalnie ??? to jest normalne? /?

Gość ss23456
może był problem z włożeniem, ja np taki problem posiadam. Jakie miał inne niestosowne zachowania?

Gość gość
Potem miał co wąchać I sie bredzlował

Gość ss23456
poza tym trochę nie chce mi się wierzyć, że bez rękawiczek. Ogólnie ciągle na kafeterii pojawia się problem ginekologów erotomanów.

Gość gość
Problemow z wkladaniem w nia nie ma zadnych,normalna zdrowa kobieta. A kiedys mowila ze glaskal ja po kolanie , przywieral do uda i co tez w*******o mnie strasznie to ja przytulil. k***a mać !

Gość gość
gość dziś weź mnie nawet nie denerwuj jak sobie pomysle ze po to to zrobil zeby sobie potem zwalić

Gość ss23456
twoja kobieta to kłamczucha albo ty trolujesz

Gość gość
gość dziś tak- bez rekawiczek

Gość gość
Przestań wymyślać bzdury zboczeńcu. Dla ginekologów ci/py to chleb powszedni, widzą je codziennie i dotykanie, wkładanie traktują jak pracę, więc ich nie podniecają. A Ty widzisz ci/py jedynie w snach i p****lach, dlatego wymyślasz takie historie.

Gość gość
ss23456 dziś czemu klamczucha ? wierze jej k***a jak nikomu!

Gość gość
nie masz innych problemów ?

Gość gość
Pytam tylko grzecznie a wy skaczecie. Dla mnie to nie jest normalne zeby lekarz dotykl jej kolana i przytulal do tego ta akcja z warami.

Gość ss23456
twoja kobieta ma urojenia albo fantazje, choć prędzej chyba ty, za dużo tu rozhisteryzowanych facetów zazdrosnych o ginekologów, żebym miała wierzyć w takie historie.

Gość gość
21.07 ty jesteś idiotą! !!! nie miał prawa przede wszystkim chyba zakaził bo rękawiczki to podstawa! !!Bo jesteście zacofani zawsze przy Każdym badaniu ginekologicznym cipki i porodach jest mąż! ! Mam prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta!! Zawsze gdy jest mąż to lekarz się liczy bo to nasz świadek! !! Są tępe pacjentki które wstydzą się męża a całkiem obcego faceta ginekologa nie ciemnota! !!

Gość gość
Uwazasz ze to niemozliwe zeby on tak sie zachowywal? Ma urojenia ze ja przytulil???

Gość ss23456
widać, że masz kompleksy i zazdrościsz zawodu, ginekolodzy to często mili, znający psychikę kobiety mężczyźni, więc mężowie zazdroszczą

Gość gość
I tak zna jej psychike ze az musi ja przytulac???

Przeciez nie musial mogl wlozyc bez dotykania. x czy to jest metafora tego, jak Ty postępujesz w czasie stosunku, narwany byczku?:D

Gość ss23456
tak, na 99,9% uważam, że ty albo ona macie urojenia

Gość gość
Wypowiem się jako kobieta, która miała wielokrotnie wykonywane usg dopochwowe w różnych gabinetach i przez różnych lekarzy i żaden nie miał potrzeby pomagać sobie ręką przy wkładaniu głowicy, więc dla mnie takie zachowanie jest dziwne, tym bardziej jeżeli robił to bez rękawiczek. Zastanawiam się tylko dlaczego Twoja kobieta jeszcze chodzi do takiego lekarza, który już wcześniej jak pisałeś zdradzał dziwne zachowania.

Gość gość
Urojenia to ty masz niebogo! W cywilizowanej Europie nie wolno być sam na sam ginekolog z pacjentom jest jej partner gdy brak musi być położna. W Polsce są tak wielkie zaległości cywilizacyjne ze tragedia! ! Wiem że zboczony ginekolog nie chcący świadka badań (partnera) będzie mnie krytykować ale to jego problem!!

Gość gość
21.32 czyżby jeden z nich ..:) Ostatnio w Polsce toczą sie TRZY procesy o molestowanie/gwałt (po odurzeniu) pacjentek przez "miłych kompentych ginekologów ':( Czyli i zbioków wśród nich jest sporo i jak widać ci**ki im sie nie nudzą skoro gwałcą i molestują ...

Gość ss23456
tam gdzie ja chodzę jest pielęgniarka przy ginekologu, ale nie uczestniczy przy badaniu z czego się cieszę

Gość ss23456
idź się lecz, jestem kobietą i nie ginekologiem, po prostu mam dobre doświadczenia z lekarzami, bez podtekstów oczywiście

Gość gość
Dla mnie to też nie jest normalne zachowanie. Mam swoje lata i żaden lekarz nigdy tak nie robił. Nie dotykał warg sromowych podczas usg ani nie dotykał ud, kolan. Nie przytulał tym bardziej. Przytulenie to jakiś objaw... uczuć. Coś jest nie halo.

Gość gość
o matko, znowu ten zbok od ginekologów????!!! Wez leki chłopie