Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka słów od dojrzałego faceta.

Polecane posty

Gość gość

Czytam to forum z nudów od kilku dni. Czytanie tego nie jest powodem do dumy ale wciąga, a gdy Leżysz ze złamaną nogą wcoga jeszcze bardziej. Tematów które mnie tu de erwuja jest masa ale chciałem skupić się na jednym. A więc chodzi o facetów i oto jakcy wg was powinniśmy być. I nie. Nie będę pisał ze trzeba być modelem czy ze szukacie księcia z bajki. Chce napisać że z waszych postów az bije to jak bardzo nie znacie życia. Otóż np ja nie narzekam na zainteresowanie płci przeciwnej a nie spełniam żadnej z wymienianych przez was cech. No moze poza tym ze jestem wysoki. Zdałem maturę i po kilku miesiącach studiów wyjechałem do Belgii do zwykłej pracy fizycznej. Było to 15 lat temu. Zaczynałem od układania płytek w belgijskich łazienkach. Jako ze coś rozumiałem po angielsku szybko stałem się majstrem a po 6 latach założyłem własną firmę. Obecnie zatrudniam 20 osob, znam angielski i francuski ale oczywiście jestem nie wykształcony bo zaledwie zdałem maturę. Na boomie na rynku nieruchomości w latach 2000-2008 zarobiłem niezłą kasę. Jestem zamożnych nawet jak na standardy belgijskie. Ale cały czas robol. Oczywiście mając kasę nie mam problemu z wyglądem i nie muszę tutaj chyba wyjaśniać o co chodzi. Te słynne licówki za 30000 lśniąca na moich zębach. Oczywiście jako mężczyzna spełniający kafeywryjne kryteria powinnienem mieć super pasje. A nie mam. Szczerze wymyslam jak zabić nudę. Najprostszy sposób to wycieczki i kluby nocne, w operze bywam ale ni nie rozumiem. Ot tak poprostu z nudow. Nic wielkoego nic wyszukanego ale znacznie ciekawsze niż większości wykształconych, oswieconych, z praca w korporacji. I wiecie czego nie rozumiem. Ze nie mogę się opedzic od kobiet. I to tych z doktoratami, fakultetami itp. Bawi mnie kiedy mówię nowo poznanej kobiecie ze pracuje na budowie. Ta mina bezcenna. Więc drogie panie poznajcie trochę życie.

Gość gość
No i co z tego. To normalne przecież pracujesz.

Mam sporo koleżanek i żadna nie ma nic przeciwko facetom ze średnim wykształceniem czy pracującym na budowie, a to dziewczyny po studiach.

Gość dziewczynaaaaaaaaaaaaaaaaa
no i kogo to obchodzi?

Gość gość
ale ze co niby mam poznać..??? To ze kobiety sa rożne a ty po przeczytaniu forum stwierdziłes ze wszystkie jesteśmy na jedno kopyto???

Gość gość
gość dziś To piszą ciągle te same zaburzone emocjonalnie osoby, oderwane od rzeczywistości. Za dużo siedzenia w domu przed kompie, za mało tlenu i kontaktów z ludźmi. Ciągle zakładają po x tematów dzień w dzień, z uporem maniaka, to jest kila osób płci męskiej.

Gość gość
Lepszy ciuch i samochód to duzy plus w oczach panienek. Nie trzeba byc filozofem czy dyskutowac o fizyce kwantowej , wystarczy w miarę inteligentnie porozmawiać, umieć się zachować . No i wygląd się liczy. Ale odrobinę musiałes się pochwalic kasą :P

Gość gość
nie chcialabym faceta z licowkami. przykro mi ale o wlasne zeby trzeba dbac, a nie tuszowac jej licowkami. wymagam 100proc. naturalnosci. zadnych implantow piersi, zadnych licowek. jesli myslisz, ze licowki robia na wszystkich wrazenie to jestes w bledzie :D

Gość gość46
Ja bym chciała mieć kogoś normalnego, kto potrafi stworzyć jakas relacje,a nie tylko zaciągnąć mnie do łóżka. Mam 46 lat,a czuje się jak kawałek armatniego mięsa.

Gość gość
nigdy nie poleciałam na licówki...Czy jestem dziwna?

Gość gość
Marudzisz facet. Kogo to interesuje że pracujesz na budowie? Co w tym tak złego i odpychajacego? Zadajesz się z paniusiami bo widac takie towarzystwo lubisz, wielkomiejskie damy z ego takim jak twoje. Ty się chwalisz czy zapisz? Ogarnij się.

Gość gość
Ale nadal jesteś nieukiem.Brak wykształcenia to powazny brak u faceta.

Gość gość
Czy tu nie ma normalnych ludzi? Ciągle tematy typu: kobiety wymagaja modeli, nie dziewice to szmaty, dziewczyny lecą tylko na kasę i wysokich, każdy facet zdradza, faceci po 30 to mają piwny brzuch, a kobiety nadają się na śmietnik Ludzie, czy tu siedzą tylko normalni inaczej?

Gość gość
nie rozumiem twojego problemu autorze....no i przesadnie dojrzały to ten wpis nie jest. to co chciałbyś żeby panny miały ciebie w d...., czy jednak leciały na te licówki

Gość gość
Chodziło mi o to ze we wszystkich wylicznkach pojawia się to samo. Wykształcony, z dobra praca, inteligentny i z ciekawą pasją. A widzę po otaczających parach ze można mieć satysfakcjonujące życie z nie wykształconym pracownikiem fizycznym bez pasji.

Gość gość
daj spokój wszystkie wymagają modeli i tylko taki masz szanse na związek

Gość gość
Większość postów ludzie zakładają z nudów i dla beki. A wy siedzicie i rozprawiacie o tym. A najlepsze są teksty że to wciąż tematy zakładają te same osoby. Detektyw się znalazł czy może osoba, która z nudów braku zajęcia i zalosnosci swojej siedzi i czyta każdy temat dzień w dzień. A później nabija sie z tych co kolejny temat taki sam zakłada. Żałosne.

Gość gość
Przecież to durne forum, to co tu pisza nie jest wyznacznikiem... w życiu. Ogarnij się chłopaku

Gość gość
Chodziło mi o to ze we wszystkich wylicznkach pojawia się to samo. Wykształcony, z dobra praca, inteligentny i z ciekawą pasją. A widzę po otaczających parach ze można mieć satysfakcjonujące życie z nie wykształconym pracownikiem fizycznym bez pasji. bo marzenia to jedno, a zycie to drugie. Całe życie myslisz ze twój przyszły maż to będzie blondyn bo tylko takich lubisz a tu nagle wychodzisz za bruneta bo ci odpowiada. Faceci też marza o pieknych dziuniach co to robią fikołki w łożku jednocześnie smażąc kotlety i wszystko w szpilkach i seksi koronkach, a potem sie żenią ze zwykłą dziewczyną, która tylko smazy kotlety

Gość gość
zapomniałeś że musi być cholernie przystojny bo kobiety takich chcą

Gość gość
gość dziś Już Ci napisałam, to pisze jedna i ta sama osoba. Jeden gość nawija o modelach i licówkach, o tym, że kobity lecą tylko na wygląd. On zakłada codziennie wiele takich tematów. Inny gość ma obsesję z dziewicami i niedziewicami itd. Jest też troll od Namysłowa :O To jest kilka osób, które mają obsesję na dany temat i zaśmiecają setkami takich samych tematów to forum. Omijaj ich. Innej rady nie ma.

Gość gość
Facet dobrze gadasz i widać ze masz łeb na karku, dlatego radzę Ci opuść te forum po zglupiejesz.

Gość gość
A co taka pryszczata zakompleksiona panna ma chcieć? Jak ma poradzić się z porażka i brakiem zainteresowania płci przeciwnej? Wymyśli sobie księcia i wszelkie porażki przypisuje temu, że nie jest taki jak jej książę. Pasje i pasje, mało kto ma takie konkretne i ciekawe nie mówię tu o siłowni, basenie czy fitness. Ba pasja nazywają niektórzy wyjście do kina na film. Człowiek sam w sobie albo jest interesujący albo nie. Nie marudz licówki pogubisz za 30000 i będzie.

Gość gość
gość dziś Nie trzeba czytać wystarczy spojrzeć na listę tematów i wyciągnąć logiczne wnioski. Myślenie nie boli.

Gość gość
Ciebie chyba bOli. Chcesz mi powiedzieć, że ludzie nie mają podobnych problemów? Czyżby detektyw się obraził?

Gość gość
Ale nędza z tymi licówkami:-o

Gość gość
Nie trzeba być zbyt inteligetny żeby zauważyć, że kobiety oczekują mega przystojnych mężczyzn zapomnij, że na coś innego zwróca uwagę oprócz pieniędzy.

Gość gość
Tu siedzi masa zaburzonych psychicznie. Codziennie po kilkanaście identycznych tematów. Ludzie z różnymi schizofreniami czy borderami , siedza w domach to z nudów zakładają te tematy w swojej manii.

Gość gość
gość dziś Nie nie obraził się, bo nie ma o co. Myślisz, że kogokolwiek innego obchodzą licówki?

Gość gość
A ty w tej swojej manii wszystkie posty czytasz. Czym się roznisz od nich?