Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, czy nosicie drogą bieliznę i czy dużo jej macie?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja biostonoszy mam tylko kilka, bo kupuje drogie, porządne przez internet ze względu na rozmiar. W jednym chodzę kilka lat. Ale jeśli chodzi o majtki, to mi trochę szkoda kasy. Raz na jakiś czas wyrzucam wszystkie stare i kupuje ok 8 sztuk nowych, średnio po 12zl za parę. Jak się zniszczą, to znowu wyrzucam wszystkie

Gość gość
Aha, no i mam 2 pary majtek nowych w pudełkach, nie ruszanych w ogóle.

Gość gość
Drigoe tzn. jaki? Też kupuję przeważnie przez neta przeważnie komplety. Majtki po 12 pln też mam i noszę.

Gość gość
Nie mam drogiej bielizny. Majtek mam ze 20 par zwyklych wygodnych nacodzien, kilka "na specjalne okazje" a stanikow moze z 10 w tym 2 jw

Gość gość
No zależy co jest dla kogo drogie. Ja kupuje biustonosze fantasy i freya, ceny od 150 wzwyż, ale ja tylko okazyjnie kupuje.

Gość gość
gość dziś to musisz wyglądać bardzo "zmysłowo": koronkowa freya i do tego bawełniaki z tesco...

Gość gość
A kto pisze ze z Tesco? Kupuje tylko majtki firmy emili, które są ładne i wygodne. Ale masz racj****awełniane.

Gość gość
Freya, fantasie, panaceum itp mają sztuczne materiały. Nie kupowalabym

Gość gość
Staniki drozsze, bo tu jakosc musi kosztowac (nosze Ewe Michalak, Comexim, Charnos, Freye, Cleo, Audelle...), majtki czasem do kompletu wiec tez w swojej cenie, ale przewaznie kupuje tansze.

Gość gość
Kupuję drogie staniki, bo już nie raz przejechałam się na tych tanich. Poza tym mam taki rozmiar, że ciężko znaleźć. A majtki noszę zwykłe bawełniane, więc nie wydaję na nie fortuny.

Gość gość
Gaci mam duzo par bo jestem wybredna jesli chodzi o kroj. Marki mi zwisaja. I wlasnie mialam kilka z tesco po 1.8zl (sic) i byly bardzo fajne :P Drogich nie biore, najdrozsze to mam po 15zl za sztuke ostatnio takich z 2 paczki kupilam bo znalazlam firme ktora robi perfekcyjnie pod moja dupke. W sumie teraz mam z 25par co lubie, a reszta, tez z 20,to jakies koronki itp okazyjne, ktore jako codzienne bylyby upierdliwe. Staniki musze powyrzucac, bo mam ponad 20 a lubie 8. "markowe" to esotiq, wiec tez zadna firma. A lubie najbardziej Marks&spencer - niczego zlego zarzucic im nie moge.

Gość Ale to już było
Mnie nie interesuje jaką nosisz bieliznę i za ile.Musisz być bardzo ograniczona skoro takie tematy zakładasz.W/g tego opisu jesteś baba- flejtuch!

Gość gość
a ja mam piekne staniki i piekne majtki ,kiedy mam na sobie piekna bielizne to czuje sie pewna siebie ,piekniejsza i poprawia mi to samopoczucie (mimo to ,ze nikt przeciez nie widzi naszej bielizny ).A tak poza tym zawsze ladnie wygladam dla meza :)mam ladna figure wiec dodatkowo ladnie sie prezentuje :P

Gość gość
Ja mam tylko jeden stani, nosze go do oporu, bo mam rozmiar L piersi, taki stanik kosztuje ok 200 zł wiec nie stac mnie na wiecej... Tańsze są ale w fasonach babcinych :/ Majtek mam sporo ale tańszych zwykłych bawełnianych, bo tylko takie mi odpowiadają. Nie lubię koronek czy stringów bo nie przepuszczają powietrza no i strasznie mnie obcierają w miejscach intymnych

Gość gość
Teraz są fajne promocje w intimissimi. Kupiłam dwa staniki i 2 pary majtek i fajna koszulkę

Gość gość
Intimissimi moze sie wypchac. Rozmiarowke maja taka, ze 90% kobiet nie ma szans tam dobrac stanika. A majtki maja drogie z promocja czy bez.

Gość gość
gość dziś , jakei "L"? Przy jakim obwodzie? Rozmiarowka polska czy angielska? Nie miescisz sie z rozmiary np. Comeximu -ich staniki sa w granicach 150 zl. Ewa Michalak tez miewa modele w podobnych cenach. Poza tym sa brytyjskie sklepy wyprzedazowe jak Brastop, gdzie mozna taniej upolowac roznosci. No i ebay, ale to juz trzba znac pasujace nam modele.

Gość gość
Tak, jestem diabelnie ograniczona :-). I fleja, bo noszę staniki porządnych firm, a do tego bawełniane majtki i nie kisze się w poliestrach :-)

Gość gość
Ja nie kupuje. Staniki kiedys kupowałam z atlantika, teraz kupiłam sobie 3 nowe z triumpha i noszę je na zmianę. Majtki moje ulubione to szorty z gatty. Mam jeszcze inne majtki, ale nosze je tylko awaryjnie.

Gość gość
12:16 jakbym czytala siebie :-D Tez mam pełną szuflade gatkow i skarpetek, a nosze tylko te ulubione, bo w innych nawet kilkudziesięciu minut nie wytrzymuje, bo mnie denerwuja. I tez odkrylam gatki jakby dla mnie stworzone, bawełniane z marks&spencer, maja takie ładne wzory ze sa nawet sexy :-) 10 sztuk wystarcza całkowicie. Staniki tylko angielske, najlepiej jade majac 3-4 sztuki w roznych kolorach pod rozne bluzki. Sa tak dobrej jakosci, ze trzymaja latami. Wcześniej kupowalam polskich producentów to szybko wychodzily druty lub ramiaczka sie wyciągaly. Skarpetki z tchibo, bo maja takie wygodne sciagacze i mily materiał.

Gość gość
Staniki mam średnie cenowo. Calvin Klein 200 zł za sztuke.

Gość gość
gość dziś przeplacasz za byle co (jakosciowe i rozmiarowe)

Gość gość
ja mam tylko cieliste trumph za 138zl każdy i do tej pory wydawalo mi się, ze sa drogie, ale wy tu strzelacie takimi kwotami jak 200zl... dla mnie to drogo.

Gość gość
Gość z 12:56. Mam 75L, chodzę po sklepach i wszedzie wyciągają mi takie drogie, w internecie są ale raz zamówiłąm i rozmiarówka była nie adekwatna do tego co powinno być. Poza tym mój biust się rozlewa, dosłownie, od pach po mostek, muszę mieć głęboką miseczkę, zabudowaną wysoko, z miękkiego materiały, bo twardy mi nie trzyma, i się wylewają z przodu... Nie znalazłam na siebie jeszcze idealnego stanika w dobrej cenie, a dobra cena dla mnie to poniżej 100, bo ledwo wiążę koniec z końcem i bielizna w takich cenach dla mnie do kosmos.

Gość gość
Jeszcze raz do gościa z 12:36. Rozmiar pod biustem mam 75-80, a w biuście, przy pochyleniu się mam 129cm. Przy czym jak mówię, to jest nie adekwatne do rozmiarów, bo nie mam jędrnego biustu tylko taki "rozlany" :(

Gość gość
Jeden biustonosz przez kilka lat??!! Jak w takim razie go pierzesz..Po calym dniu w pracy czy w upaly zakladasz ten sam nie uprany przepocony stanik? Brudasy

Gość gość
Bielizne kupuje w h&mie.Mam kulka stanikow okolo 10.Wszystkie b ladne.Jezeli jakis jest sprany wyrzucam i wymieniam.Piore codziennie po kazdym zalozeniu.Nie umiem nyc fleja i wkladac cycka w stanik po calym dniu a jsk ktoras ma duze to jyz w ogole musi byc obrzydliwe .Majtki tez z sieciowek.

Gość gość
Przecież stanik można wyprać tak samo jak inne ubranie, nie każdego stać na bieliznę za 200 zł, w sieciówkach rozmiary są do D więc, jak ma pani małe cycki i ma pani je możliwość wkładać codziennie w świeży stanik to gratuluję, ze natura się nad Panią nie zemściła i że ma pani możliwośći finansowe, a to, że ktoś nie ma, nie znaczy, ze musi być brudasem i polecam pomyśleć zanim się kogoś oceni i do tego przez internet nie widząc o nim nic :) Na marginesie. Piorę stanik jak tylko mogę, mam inne na zmianę, takie podomki, za duże lub za małe lub sportowe, w których na ulicę bym nie wyszła.

Gość gość
Gość 15.36 ja jestem zadowolona wiec twoja opinia mnie nie interesuje :-)

Gość gość
A no jeszcze, wkładanie dwa razy tych samych butów to też musi być dla pani coś okropnego, w końcu przez cały dzień stopa się poci, chyba to jest bardziej obrzydliwe niż dwa razy założony stanik :)