Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata125

pomocy! kochani! ogromnie błagam o pomoc! mam 1,61 zł na dzień, nie mam co jeść.

Polecane posty

Gość gość
Aktualnie nie stać ani na torbę podróżną ani nawet.. x Przedstawicielka handlowa nie ma torby ??

Gość gość
Wszystko będzie dobrze. Nie płacz już i uśmiechnij się. Weź go do buzi...

Gość gość
Podrozna torba to co innego niz torebka,itp. Czytanie ze zrozumieniem to poziom podstawowki :D

Gość gość
Ja bym bez skrupułów skłamała w CV, gdyby miało mi to pomóc znaleźć pracę. BO niby czemu nie? A autorka to tak szuka, żeby nie znaleźć i wszystko na nie, za granicę nie, do sklepu nie, sezonowa praca nie. To daj konto, wyślemy kasę.

Gość gość
możesz się zatrudnić w carrefourze, oni kierują na badania i płacą za nie - ty nie musisz , tylko musisz przynieść wyniki.No ale ty nie chcesz pracy na umowę tylko na czarno, od razu tak trzeba było że nie chcesz umowy

rozumiem że post o pizzy z szynką oraz adres mailowy pochodzi od tego samego adresata???

Gość gość
jak firma funduj***adania to dla niej też niedobrze bo umowa jest a ona nie pójdzie do pracy bo dopiero po miesiącu jest wypłata i tak wkoło, ze wszystkiego wytłumaczenie.Jakim byłas przedstawicielem handlowym skoro nie umiesz tak żyć żeby nie dopuścic do takiej sytuacji że brakuje ci na chleb, nie masz nic w lodówce.Przecież taka osoba ma w sobie spryt i zaradność .masakra

Gość gość
Wpis o pizzy jest odemnie. Zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Musisz tylko się przełamać i wewnętrznie przekonać. Jesteś śliczna i wszystko ci się ułoży :)

Gość gość
Prowo i to słabe. Nie miałaś nic odłożone na czarną godzinę? Przecież ph zarabia więcej niż najniższa krajowa. Do tego służbowa komórka i auto więc odpadają kolejne wydatki.

Gość gość
Szukasz, żeby nie znaleźć...tyle w temacie...Ja tez ponad rok mówiłam, że szukam pracy i niczego dla mnie nie ma. Jak mi się w jednej chwili świat na głowę zawalił, to pracę miałam na 2 dzień. Pracy jest full, trzeba tylko chcieć pracować.

Gość gość
idz do mopsu,przedstaw ile masz zasiłku,jakie wydatki,dostanisz jedzenie,i bony na posiłki,nawet płacą za prąd podobno czasami ale przedstawicielka bez auta,bez oszczędności?to śmierdzi ..prowo

Od razu odgadłam że jesteś HEJTERKĄ i to ZBOCZONĄ Szkoda dalszej wymiany zdań.

Gość gość
Posprzedawaj niepotrzebne rzeczy przez internet (olx, allegro)- od ubrań po telewizor. Za uzbierane pieniążki jedź zagranicę na jakąkolwiek pracę sezonową - szparagi, truskawki, winogrona, jest dużo takich ofert, ale najlepiej mieć coś sprawdzonego przez znajomych. Mieszkanie jeśli masz - wynajmij na te 2-3 miesiące.

Gość gość
gość dziś Podrozna torba to co innego niz torebka,itp. Czytanie ze zrozumieniem to poziom podstawowki x Praca PH, polega na wyjeżdzaniu, to jak można nie mieć torby podróżnej ?...nie mówię już o wyjazdach integracyjnych....

Gość gość
coś się tak czepiła tej torby podróżnej. A tak swoją drogą nie pamiętam żeby handlowiec miał torbę podróżną. Owszem reklamowane produkty, ale torba podróżna ??????

Po co tak się wysilasz? Nie mam przyjemnosci rozmawiania z toba zboczona babo bo jestes z innej bajki. Ja już rozmowę z tobą zakończyłam

Gość gość
Nie mam przyjemnosci rozmawiania z toba zboczona babo bo jestes z innej bajki.... XX Autorko, do kogo to napisałaś ?

Gość gość
Tak się zastanawiam, czego oczekujesz od nas, zakładając ten temat ?, jakiej pomocy ?

Gość gość
nie ma jedzenia w lodówce nie ma na chleb nie ma na bilet żeby dojechać nie ma torby podróżnej nie ma odłożonych kieszonkowych żeby wyjechać za granicę nie ma na książeczkę sanepidu nie ma na farbę do włosów i ma siwe odrosty niedługo sie okaże że nie ma butów żeby wyjśc z domu i przyjmuje tylko przelewy na konto

Gość gość
dwa języki umie a nie potrafi sobie chleba załatwić albo farbę do włosów za 6 zł strasznie trudna umiejętność , łatwiej chińskiego się nauczyć

Do głowy by mi nie przyszło że kafeteria = mowa nienawiści A przy okazji było pytanie "do nas" Jakich "NAS"? przecież na okrągło piszę z tylko 1 nawiedzoną babą która chyba zarabia za życie siedząc w kafeterii i hejtując ...no to miłej pracy.

Tylko niech cię złość nie pożre bo złość piękność szkodzi a tego akurat nie kupisz za żadne pieniądze :P

Gość gość
autorka musi byc bardzo konfliktową osobą która nie potrafi żyć w społeczności, ja tu piszę i oprócz mnie jeszcze inne więc dlaczego piszesz że tu jedna osoba jest ?

ja też szukam pracy! tylko, że ja mam inny problem. wysyłam CV, oni oddzwaniają, umawiam się na rozmowę po czym na nią nie idę :( wiem, że to chore, ale nie umiem się jakoś zmobilizować. Boje się towarzystwa w pracy i to, że sobie nie poradzę nawet z prostymi rzeczami.

Gość gość
ta osoba od maila przysłała ci coś zboczonego ?

jestem głodna, proszę przelać chociaż 5 zł żebym kupiła sobie bułkę

Przecież na tym forum jedna i ta sama osoba jest zalogowana jako kilka osób. Myślicie że tego nie widać?

a ktoś (chyba pomysł hejterki) stworzył sobie login podobny do mojego. Jesteście załośni