Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata125

pomocy! kochani! ogromnie błagam o pomoc! mam 1,61 zł na dzień, nie mam co jeść.

Polecane posty

Gość gość
glupie prowo

Gość gość
wyobrażacie sobie zatrudnić taką pracownicę jak autorka gdybyście miały na przykład sklep ? zatrudnisz taką, zwrócisz jej uwagę to cię opieprzy, nie może przynieść czegoś z zaplecza bo ma noge w gipsie albo bo ma inne obowiązki i będzie się odszczekiwać, powiesz jej dwa zdania a ona ci odszczeka przez godzinę a później napisze na forum że jesteś świrem bo np masz łazienkę nienowoczesną albo krzywe półki w lodówce. praca jest ciężka i ludzie tyrają a taka roszczeniowa, na każdą propozycję 50 argumentów na nie.

Gość gość
ja nie błagam, a nie mam na jedzenie nawet 1,61 zł, ba nawet nie mam 1 grosza...

Gość gość
... wołanie o pomoc jest beznadziejne.

Gość gość
Nie wiem kto jest takim idiotą, żeby w dzisiejszych czasach dać się nabrać na błagalne wołanie o pomoc... przecież to są zawodowi oszuści, którzy żyją z wyłudzania-albo na brak pracy, chorobę, operację, głodne dzieci czy inne takie. Chcecie komuś pomóc, to idźcie do domu dziecka, szpitala, czy poszukajcie w swoim otoczeniu. Tacy oszuści żerują na uczuciach innych i mają później na ciuchy, alko, a nawet auta i wycieczki zagraniczne.