Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata125

pomocy! kochani! ogromnie błagam o pomoc! mam 1,61 zł na dzień, nie mam co jeść.

Polecane posty

Gość gość
Idź do mops i powiedz ze nie masz co jeść. Dostają z budżetu duże pieniądze na pomoc dla ludzi w ciężkiej sytuacji życiowej. Jeżeli nie wstydzisz się tutaj prosić, to idź poproś tych, co płacą im pensje za udzielanie takiej pomocy. A w międzyczasie szukaj pracy. Rozejrzyj się po domu co masz do sprzedania. Bez problemu wymienisz złoto na pieniądze, tylko sprawdz gdzie jest najlepsza cena. Teraz około 90 zł za gram złota, oczywiście tzw złom. Jedzenie jeżeli nie masz dziecka i na nic nie chorujesz, kup ziemniaki , warzywa, kasze i przeżyjesz. Mój ojciec i jego rodzina na SYberii jedli trawę, chwasty, a nawet myszy i przeżyli. Jeść nie trzeba dużo. Zyczę wyjścia z tego dołka. Tak w życiu jest, ciężkie chwile trzeba przeżyć. Nigdy się nie poddawaj! Będzie dobrze.

Gość gość
Dzis szlam przez Gdańsk i widzialam kilka ogłoszen na drzwiach kawiarni , restauracji i sklepow ,ze poszukuja...

Gość gość
mogę ci wysłać chleb i masło, podaj dane z adresem i zdjęciem

Gość gość
Tak wyślij masło... Jaja sobie robicie

Gość gość
Wyjedź za granicę do opieki nad kimś starszym . Mija matka swego czasu jechała bez grosza. Bilet kupuje firma . Wyżywienie masz tam. Potrzebujesz tylko kanapek na drogę a to już przecież dasz rade ogarnąć nie przesadzajmy .

Gość gość
gość dziś Tak wyślij masło... Jaja sobie robicie x przez internet można robić zakupy w lokalnych sklepach i wysyłać pod podany adres

Gość gość
I nie widzę wymówki do mojej propozycji . Mówię ci matka jechała mając 20 gr w portfelu dosłownie . Miała ze sobą dwie kanapki na 18 h jazdy. Bilet załatwili. Tam na miejscu wszystko jest. To mi zaraz powiesz ze języka nie znasz wystarczy angielski wiele Niemców tez go zna. Chyba ze ciężko ci doope podetrzec czego często nawet robić nie trzeba a będziesz miała 4 tysiące złotych na miesiąc minimum...

Gość gość
wiem, w lokalnych sklepach... A skąd wiesz gdzie ona mieszka? Może w innej części Polski i zakupy dojdą za kilka dni.

Gość gość
Opieka nad starymi niemcami to dobry pomysł. Ale zależy na kogo się trafi. Czasami miła pani która nie chce sama mieszkać, a innym razem ktoś ciężko chory robiący w pampersy.

w tym miesiącu postanowiłam że kupie sobie farbe do włosów za 55 zł , bo jakims gófnem nie będę farbować czekam na przelewy można mi przelać min 20 zł bo w grosze nie będę sie bawić, koszt przelewu będzie większy

Gość gość
gość dziś wiem, w lokalnych sklepach... A skąd wiesz gdzie ona mieszka? Może w innej części Polski i zakupy dojdą za kilka dni. x zakupy z lokalnego sklepu dochodzą w ten sam dzień, ale trzeba podać adres nigdy nie daje pieniędzy żebrakom na ulicy, czasem oferuje im chleb z masłem i wtedy odchodzą jacyś tacy niezadowoleni że im nie dałem kasy

A do której Agaty trafi jajko niespodzianka bo tu są aż dwie (????)

Gość gość
Alma ma ezakupy i Tesco też. Jest jeszcze Frisco i Piotr i Paweł. W jakim mieście mieszkasz?

Gość gość
Autorka chyba logiczne ze ciebie !!!! Jesteś jakaś dziwna. Rzucasz się do każdego musisz być niezbyt sympatyczna osoba i nie mówię bynajmniej o twoim podszywie . Ale nieważne Dlaczego nic nie odpiszesz na propozycje o Niemcach która ci ktoś dał wyżej ?

Gość gość
I nie na zależy na kogo się trafi . Każda praca jest stresująca. Żeby zarabiać trzeba poświęceń . Dużo Niemców jest naprawdę super ludźmi . Oczywiście sa wyjątki.

Gość gość
gość dziś przecież to słabe prowo, kolejny nieudany projekt skupiający uwagę idiotów i idiotek :)

Gość gość
jak byłam w takim dołku że nie mogłam znaleźć pracy a brakowało mi juz na miche i rachunki to zostałam sprzątaczką i tak ciągnę od roku szukam innej pracy ale nic nie ma a jak jest to za takie same pieniądze które obecnie zarabiam

Gość gość
Dobra widać ze nie chcesz pomocy. Każda próbę ogarnięcia ci jakiegoś zajęcia pomijasz jakbyś nie widziała albo wymyslasz. Szkoda czasu pewnie chodzi ci tylko o kasę lub czekasz na " gotowe "

Sama aktualnie potrzebuję opiekunki. Znacie jakąś tanią? bo mam nogę w gipsie. Oczywiście z gipsem można wykonywać niektóre prace ale niestety nie wszystkie

Gość gość
Ponawiam pytanie o miasto, mogę zrobić zakupy online za 100 zł.

Gość gość
Nie ma tu priva. Podaj maila i tam można się przenieść. Jeśli tylko chcesz pomocy. Cały czas piszę o zakupach.

Gość gość
Jesteś żałosna teraz noga w gipsie. I na dodatek jesteś bezczelna i rozszczeniowa. Nie pomagaj jej ten co chce za sto zakupy Jest wiele ludzi bardziej potrzebujących niż zdrowa baba kolo 40 wymyślają wymówki. Pracy szuka jeździ na rozmowy ale ma nogę w gipsie hahah . Wstyd zexsa takie nieudolne baby .

Gość gość
Tyle opcji padło o pracę każdej odmawia i jakos nie wziela maila od babki co chciala dac namor na znajomego. Na dodatek pisze takim TONEM jakby jej się należało . A po żarcie i kasę to rękę wyciąga nagle Priv haha. Ludzie nie pomagajcie siedzi pewnie i kiwa ludzi. Każda propozycja to kontratak ..

przeciez wy się zachowujecie jak hejterzy. robicie sobie jaja z kogoś kto ma poważne kłopoty. I co wesoło wam? na tym forum raczej nie ma nikogo dorosłego. rozumiem że są wakacje i młodzież się nudzi. Na kafeteri z pewnością nie podam moich danych osobowych Jeśli tak boicie się oszustów to no problem. Dla mnie nie stanowi problemu zrobienie skanu deycyzji z MOPS gdzie jest wyraźnie napisane jaka jest wysokość zasiłku. Może ja nawet mam gdzieś w kompie w pdf, muszę poszukać Jeśli masz skype to można i tam pogadać, daj namiary o ile nie zablokuje mi się komputer

S********J HEJTERZE I TROLLU a moich danych osobowych i tak nie wykradniesz

jesteś prawdziwym śmieciem skoro życzysz komuś "zdychania" . co to? halloween się zbliża :p będziesz się smażyć. jak miło.

i prędzej zdechniesz ty, bo tak do działa chyba że to odszczekasz aby uratować własny tyłek (chociaz mnie to wisi) wybór należy do ciebie mnie takie pogróżki ani grzeją ani ziębią. a ty jesteś DNEM (moralnym)