Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata125

pomocy! kochani! ogromnie błagam o pomoc! mam 1,61 zł na dzień, nie mam co jeść.

Polecane posty

Gość gość
Agata125 dziś Przecież na tym forum jedna i ta sama osoba jest zalogowana jako kilka osób. Myślicie że tego nie widać? x Czy Ty się dobrze czujesz ? przecież większość wpisów jest z "gościa" a nie zalogowanych

Gość gość
jakie znasz języki? niemiecki albo francuski znasz? to możesz jechać na winobranie we wrześniu.

ta od bułki bo będzie ktoś z adminów przecież nie użytkownik uważacie ludzi za idiotów. koszt przelewu jest większy jak bułka. RÓBCIE SOBIE JAJA., RÓBCIE Jesteście bezużyteczni bo kto by chciał wymieniać spostrzeżeniami z adminem Normalnych ludzi tu na forum na razie brak tylko starzy wyjadacze którzy zaglądają tu z nudów lub tu dorabiają. I z kim tu gadać. Invalid address.

Gość Agata175
drapię się po c***e i czekam na przelewy

Gość gość
od 3 godzin siedzisz tu i piszesz bzdury. W tym czasie umylabyś już okna u kogoś w mieszkaniu i cos zarobiła

Gość gość
Jak ci chleba braknie zjedz swój mózg, będziesz miała z niego pożytek.

Gość gość
jak znasz jezyki to dawaj korki dzieciakom i nie tylko

Gość gość
to przelew coś kosztuje ? tyle lat przelewam pieniądze i nigdy za tą czynność nie zapłaciłam, gdzie się płaci za przelew ?

Przecież te posty to jeden wielki RYNSZTOK I ktoś taki udziela rad. Dobre sobie.

Gość gość
czwarta godzina bezczynnego siedzenia na kafe i czekania na darmową forsę na koncie

Gość gość
Nam tylko 450zł zasiłku. Jak opłacę telefon, internet prąd i gaz to zostaje mi 50zł na życie na miesiąc. czyli 1,61 zł na dzień, kiedy sam chleb w biedronce kosztuje 3 zł a mleko 2 zł x idz autorko do mopsu, powinni ci pomóc, jak jesteś bez srodków do zycia to ci przysługuja na pewno bony zywnosciowe, zasiłek celowy, i pokrycie 50 % rachunków. w tym kraju nie jest az tak zle, żeby nie mozna było wyzyc czy chodzic głodnym, znam osobe co choruje na schizofrenie, a nie ma prawa do renty, mieszka sama, w 100 % ja utrzymuje mops, i ma nawet nadwagę wiec głodna nie chodzi, jest czysta i zadbana. Zyje b skromnie, ale od lat to trwa

Gość hjoklhcfxgdtryfgu
Przedstawiciel handlowy sprzedaje więc jak to możliwe że nie umiesz sprzedać się na rozmowie? Na PH jest też NAJWIĘKSZE zapotrzebowanie

Gość gość
A może powinnaś dawać korepetycje? Jeżeli masz swoje mieszkanie a przynajmniej pokój, to mogłabyś u siebie. Nie traciłabyś kasy na dojazdy, mogłabyś uczyć taniej, nawet 30zł/godzinę. Wiadomo, że w roku szkolnym lepiej, ale nawet w wakacje jest szansa. Spróbuj. I koniecznie idź do mopsu, na pewno jakieś wsparcie dostaniesz. Jeżeli masz mieszkanie i płacisz czynsz to złóż też podanie o dopłatę.

Gość zielonookaaaa11111
jak znasz dobrze angielski to podam Ci numer tel.znajomego..zadzwoń, on właśnie szuka ludzi do pracy jako koordynatora do spraw obsługi klienta czy coś takiego, praca w biurze..podobno łatwa i bardzo dobre zarobki, jedyne co to wymagany ten angielski, nawet kawalerkę masz opłacanaą przez firmę, i dostajesz tam premie z tego co wiem niezłą, firma zajmuje się sprzedażą gier, itp jakas amerykańska...on jest pośrednikiem pracy..jeśli chcesz to napisz tu i dam Ci namiary, wiem ze wcześniej jest dwutygodniowe szkolenie przed podjęciem pracy, praca polega na odpisywaniu klientom, nawet przez tel nie trzeba mówić tylko pisac.

Gość gość
gość dziś A może powinnaś dawać korepetycje?- zaraz pani autorka napisze,że nie może dawac korepetycji bo sa wakacje a poza tym mieszka z młodszym , hałasującym rodzeństwem, które non stop wpada do jej pokoju i drzwiami trzaska:D:D autorko, wymyślec ci jeszcze parę pretekstów? a poza tym, gdzieś tam napisałaś, że wolą do żabki studentki ( ZUS) no i niby ok, ale jakbys pracowała na czarno ( bo takiej pracy szukasz) to pracodawca zusu też by nie płacił.... Poza tym, jakim cudem pani przedstawiciel handlowy do 40 roku życia nie dorobiła sie ANI JEDNEJ TORBY PODRÓŻNEJ??Nigdy , nigdzie, przez całe życie nie wyjeżdzała, nawet na wakacje, przez co najmniej 20 lat??HEHEHE. bajeczki, pani autorko topicu, to trzeba umiec pisać:D:D

Gość gość
Ona chce kasy nie widzisz

Gość gość
ale ona pisała że nie podejmie pracy na umowe bo musi czekac miesiąc na pensję a tu jej jeszcze ktos proponuje szkolenie 2 tyg przecież pisze że chce szybko kase i nie ma na chleb i bilet żeby przyjechać to jak ma pracowac w tej firmie + szkolenie, wg jej teorii nie będzie jadła półtorej miesiąca i wyłączą jej wszystko

Gość gość
a w urzędzie pracy się zarejestruj i tam zapisz się na kurs szkoleniowy zawodowy

Gość gość
w urzędzie pracy ona też sie nie zapisze bo była i dostaje zasiłek a wszystkie szkolenia były już zajęte i nie przyjmuja więcej osób a następne szkolenia podania trzeba składać za 3 miesiące a ona musi coś jeść piszę parodiując autorkę, która ma na wszystko wytłumaczenie

Gość gość
ogłoś na olx że sprzątasz mieszkanie albo umyjesz okna --nie , tego nie zrobię bo już kiedyś się ogłaszałam i poszłam to miało być za umycie okna 10zł/h a okazały się tak brudne że musiałam czyścić 3 godz jedno a zapłacili mi tylko za godz tak że tego, wszędzie są świry ale nic odnośnie sprzątania to w okolicy nikt już nie chce albo ma sprzątaczkę a autobusem dalej nie pojadę bo nie mam na bilet-- parodia autorki

Dzięki zielonooka, przynajmniej jedna konkretna i rzeczowa osoba. Podaj stronę www znajomego i inne namiary. Na czytanie hejterów i trolli zbytnio czasu nie mam. Do Agaty175 - Zamknij z łaski swojej ryja bo z takim językiem to tylko na autostradę tiry witać. Sama o sobie wydajesz świadectwo. Nie będę się zniżać do twojego poziomu, Wypad i morda w kubeł!

Gość gość
a, żebyś kóórwo zdechła z głodu szmato , j****a żebraczko !

Gość gość
- Zamknij z łaski swojej ryja bo z takim językiem to tylko na autostradę tiry witać..... Wypad i morda w kubeł! x No pięknie autorko, błagasz o pomoc i takie słownictwo ?

A jaką ty mi niby udzieliłeś pomoc? Jesteś załosny dzieciaku. Słoma butami wychodzi. Na kilometr widać że to samo gimnazjum siedzi. do Studzi "...wysyłam CV, oni oddzwaniają, umawiam się na rozmowę po czym na nią nie idę smutas.gif"... To ty faktycznie musisz iść do lekarza...zmien forum na bardziej specjalistyczne bo tu nie znajdziesz profesjonalistów ten od torby: Torba podróżna jeśli nie służy do celów dekoracyjnych a praktycznych to starcza na 1 sezon! bo zawsze rozwala się z przeciążenia o ile użytkownikiem jest kobieta ; która wkłada do niej wszystkie niezbędne rzeczy) ale widzę że ty używasz jedną przez całe zycie (?) ..."a nie potrafi sobie chleba załatwić albo farbę do włosów za 6 zł "... Moja akurat kosztuje 25. Po tej za 6 zl to się łysieje ;) ale każdy ma inny gust. Jeśli bez włosów tobie do twarzy? Korepetycje? Dziecko, w mojej dzielnicy przypada najwięcej anglistów na km kw. Wyrywamy sobie ludzi. Co do gorącego tematu PH i emocji jakie wywołuje samo to słowo. Widzę że tu same osoby spoza branży i mają błędne wyobrażenie o zawodzie. Fura i komóra to tylko w wybranych sektorach (farmaceutyczny i przemysłowy). Inni muszą mieć samochody ...własne...ale co ja tu będę pisać.... jakoś szczególnie nie mam ochoty na wywnętrzanie się przed trollami. Z pewnością nie będę nikomu a szczególnie jakiemuś małolatowi z gimnazjum pisać historii swojego życia bo tu same dzieci widzę.

...a żebyś...itp Czy wiesz że złorzeczenie wraca zawsze jak bumerang w kierunku adresata? Nie boisz się? Oby ci jutro cegłówka na głowę nie spadła bo nawet bym się nie zdziwiła.

dajcie mi ta kase ku/rwy bo żreć mi się chce, nie jadłam obiadu !!!

torby zużywają się po roku bo kupuje szmaciaki w lumpie , uchwyt się rozj/ebuje