Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego trafiają mi się tacy faceci?co jest?

Polecane posty

Gość Mauer
No własnie wygląda że jakoś osoby które podobnie myślą nie jest tak łatwo spotkać. Czasami się zastanawiam czy normalni ludzie są już w mniejszości.

Gość gość
Znowu idiotka leci na debili a potem marudzi. Dlaczego niby bycie kawalerem jest zle? Wolisz pewnie zonatego co?

Gość gość
17.35, masz rację, normalni ludzie są w mniejszosci.

Gość gość
1% facetow to wyjątki i tych fajnych wolnych jest jak ziarenko w morzu piasku ,pochowali się. Sama trafiałam a to rozwodnik o 10l starszy tzw maminsynek, ojj jaki Januszek był młodziutki i to co mamusia mówiła to święte, cwaniaczka który szukał tylko do seksu i wykończenia swojego domu, patologia co 20zl nie mial na wodę, no i resztę co tylko seksu szukali, tez nie mam szczęścia, wiec zostaje sama z własnego wyboru i mam to w d.

Gość gość
15;39 Pewnie ślubu nie, dzieci nie, jedyne co chcecie to tylko seksu i to bez uczuć i tak idzie kogoś poznać, co mi po facecie który myśli tylko żeby jaja opróżnić.

Gość gość
Podejrzewam , ze podswiadomie przyciagasz takowych. Czy aby nie sa podobni do Twojego ojca . Radze przeanalizować ten problem.

Gość gość
O kolejna panna która wymaga modela z wygladu z tymi wymaganiami zostwniesz starą panną

Gość gość
O kolejna panna która wymaga modela z wygladu z tymi wymaganiami zostwniesz starą panną

Gość gość

Gość gość
Bo wymagasz modela

Gość gość
W d***e modela nie patrzyłam ile zarabia, nie patrzyłam na grubość portfela i piękny tez nie był i co żerował by na mnie, wstydu nie miał, a wymagania każdy ma. Jan Pawel 2 powiedział wymagajcie od siebie i innych i żałuje ze w pewnym momencie życia obniżyłam wymagania, patologie trafiłam, nadal jestem wolna i do wzięcia ale zmieniłam charakter swój.Tak się dzieje gdy się nie trafia na swojego ,lub szczęścia nie ma a każdy chce być szczęśliwy.

Gość gość
Oczekujesz bog wie czego to masz za swoje księżniczko

Gość gość
zbyt dobrym tez nie warto byc bo kobiety perfidnie to wykorzystuja

Gość gość
20;39 Jaka ksiezniczka?, ksiezniczki to sa w bajce a oczekuje milosci i szacunku wzajemnego ,stane sie wredna zolza to bedziecie dobrze, bo nie warto byc dobra mila.

Gość gość
Ludzie co Wy macie w głowach?! Jakie księżniczki? Do Pani która pisze tu dzis: po twoich wpisach widac ze jestes inteligentną kobietą i zacytowalas piekny fragment JP II. Moim zdaniem nie ma co sie przejmować porażkami tylko iść caly czas do przodu ;) Szkoda ze nie ma szans na poznanie Cie blizej... PS: Nie zmieniaj sie pod wpływem ciemnogrodu panującego w tym kraju :( Moge sie założyć ze jestes wartościowa kobietą :-)

Gość gość
Tymi "księżniczkami" się nie przejmuj. Tak w na forum określaja kobiety faceci, którzy żadnej nie mają. A więc może to oni sa książętami czekającymi na swoją pania? Odnośnie wymagań - cos w tym jest . Ja kiedys drastycznie obniżyłam wymogi. Nie patrzylam na to czy ktoś piękny, czy brzydki, czy dużo zarabia, czy ma miezkanie i super ciuchy. Patrzyłam tylko, czy nie jest aby żonaty, albo wielokrotny rozwodnik z tabunem dzieci, ani nie żaden cwaniak, lovelas -mam alergię na taki typ. Obniżyłam wymagania - i taki wysyp osobliwości mnie spotkał, spotkałam przedziwne typy. Jedno mi tylko wyszło na plus, byłam szczęśliwa, że żaden z nich nie jest moim mężem albo chłopakiem. O co to to nie. Ostatni, wydawało by się uprzejmy i kulturalny, wiecie taki ułożony i porządny - okazało się, że chciał pożyczyć pieniędzy. I masz ci los. Co za ludzie chodzą po tym świecie. Także ja już wolę być tą "księżniczką", niż jakąś nieszczęsna kobietą, będą cą z facetem na siłę, bo nie można tak ciągle wybrzydzać :) Ciekawam tylko, czy któryś z tych facetów chciałby byc takim "na siłę" zwerbowanym facetem, nie to, że kobieta go kocha, chce być z nim, ale że obniżyła wymagania, to i on się załapał. Który by tak chciał?

Przestań zdziwiać. Wydaje mi się, że widzisz w sobie bardzo atrakcyjną osobę, i tego również oczekujesz od przyszłego partnera. Czasami warto zmienić oczekiwania. Z takimi wymysłami prędzej zostaniesz starą panną z kotem niż szczęśliwą mężatką.

Gość gość
no i c***j ci w dooope lampucero

Gość gość
"patologia co nie miała 20 zł na wode" xxx to gdzie ty na tej randce byłas? na pustyni?

Gość gość
bez obrazy ale kobiety która płaci 20 zł za wode nie można traktować jako poważnej kandydatki na żone :)

Gość gość
w zasadzie to w ogóle jej nie można traktować poważnie co najwyzej można uznać że jest poważnie piertolnięta

Gość gość
jakby jakas baba wymagała ode mnie żebym zapłacił 20 zł za szklanke czy butelke wody na randce w sytuacji kiedy 200 metrów dalej można ja kupić za 2 złote to zdecydowanie uznałbym, że jej inteligencja jest co najmniej odrzucająca

Gość gość
23;48 Nikomu nie płaciłam za wodę ,to byl głupek który na mnie wołał pieniądze żebym mu rachunki płaciła i po tym fakcie stwierdziłam patol a spotkałam sie kilka razy i wyszło szydło z worka jaki to on jest a maskował sie ,bo by odrazu byl kopnięty w d. Ludzie ale sie z wami ciężko pisze, ogarnijcie sie, bo chyba tez ta patologia jesteście!

Gość gość
20;47 Według ciebie można być trochę złym? ,no wybacz ale nie można mnie szarpać, bić,i kasę wymuszać ,na płacenie rachunków ja nie sponsorka i nie zasługuję na takiego. Czy ty byłbyś z kobieta złą i głupią? Zresztą jesteście tak nie ogarnięci ze nie warto mi tu stukać, bo nie znacie mnie a oceniacie.23;49 Nadaje sie na kandydatkę, ale dla mężczyzny wartościowego i nie pozwolę sie wykorzystywać. Dowidzenia pustaku, glupi a pisze tak ,bo za każde słowo kogoś chwytacie, nie znając mojej historii od początku.

Gość gość
23;49, 23;52 Gdzie ja napisałam ze płaciłam za wodę? gdzie to napisałam? wy nauczcie się czytać ze zrozumieniem, na żadnej randce nigdy nie płaciłam za nic i nie zamierzam płacić ,bo nie jestem j*******a jak wy a wy jak chcecie to płaćcie. Nie jeden chciał ze mną być a to dlatego ze duzo zarabiam.

Gość gość
NIE patrzyłam na grubość portfela, bo sama potrafię sie utrzymywać, z kolei gdybym napisała patrze na grubość portfela ,to byście napisali ze szukam bankomatu ,jesteście po ch ...ju!

Gość gość
moze chciał ci metaforycznie zasugerowac, ze musisz mu zapłacic za korzystanie z jego pompki:) jak sama piszesz nie ma nic za darmo a 20 zl to niska cena za usługi seksualne wiec to raczej ty jestes patologia:)

Gość Pimpuś    Sadełko
Może dlatego, że jesteś nudną, poranioną życiowo starą panną? :D

Gość gość
moze chciał ci metaforycznie zasugerowac, ze musisz mu zapłacic za korzystanie z jego pompki:) jak sama piszesz nie ma nic za darmo a 20 zl to niska cena za usługi seksualne wiec to raczej ty jestes patologia:)

Gość gość
Śmieszy mnie to o wybrzydzaniu. Chciałabym mieć partnera na moim poziomie z którym będzie się można pośmiać i za kilkadziesiąt lat, który będzie mnie pociągał fizycznie (co nie oznacza że ma być przystojniakiem bo wręcz tacy mnie nie pociągają), daleko mi do blachary jak stąd na Pluton, jestem uczciwą i miłą dziewczyną, nie sprawia mi problemu wierność w związku a wręcz jest do dla mnie wielką wartością. Jestem atrakcyjna, co nie znaczy że podobam się absolutnie każdemu, a przy tym nie jest moją pasją trzaskanie sobie selfie. Ostatnio zagadalam do faceta, dając jasno do zrozumienia że jestem zainteresowana, ale zostałam olana. (A nie był to typ *****cza, właśnie wyczułam dobrego i uczciwego faceta.) Mój były aktualnie szaleje za kobietą, która się nim bawi i jest jej kilkunastym facetem.Ja nie mogę znaleźć drugiego. Teraz wszystko jest pogmatwane. Jeśli masz urodę ale nie jesteś typem meneater, to masz gorzej, bo interesują się tobą faceci którzy chcą sie pochwalić ładną dziewczyną przed kolegami, a nie tacy co doceniliby wrażliwość i wartości.