Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to coś znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Nieznana dziewczyna utrzymuje ze mną kontakt wzrokowy. Czy to znaczy, że jej wpadłem w oko?

Gość gość
Tak może być.

Gość gość
Niekoniecznie, ja czasem utrzymuję kontakt wzrokowy z innymi osobami bo widzę że się na mnie gapią. Albo po prostu jest bardzo pewna siebie, a fakt że jej nie znasz wyklucza całkowicie możliwość rzekomej miłości do ciebie.

Gość gość
A kto tutaj pisze o miłości? On po prostu może się jej podobać, może jej kogoś przypomina. Ja z reguły nie wgapiam się w obcych mężczyzn. Wyjątkiem jest tylko jeden i on właśnie bardzo wpadł mi w oko. Lubię na niego patrzeć.

Gość gość
Widocznie się podobasz. Bo jeśli ktoś na kimś oko zaczepia, to ot tak tego nie robi. Na mnie też pewien człowiek patrzył i patrzył i też się zastanawiałam dlaczego? W końcu przestało mi być nijak ważne a stało się obojętne. Kontakt wzrokowy to też kontakt. A odpowiadanie na spojrzenia, jest pewnego rodzaju odpowiedzią. Więc zastanówcie się czego wy chcecie? Jeśli ta dziewczyna ci nie odpowiada, to się na nią nie patrz. I daj sobie spokój z całą tą sytuacją.

Gość gość
My kobiety jak ktoś nam w Oczzy patrzy i o dwzajemniamy spojrzenie dajemy facetowi jasny sygnał ze nam sie podoba. A facet powinien w tym momencie zacząć zdobywać kobietę. Niestety moj nie zakumal a ja za nim biegała nie będę. I na spojrzeniach się skończyło chociaż od roku nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość gość
22:07 To pewnie ja