Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum i nie tylko... komu pomogli cd.

Polecane posty

Gość Zigi szpila
Co do pracy, wychodzę z założenia, że same jesteśmy paniami własnego losu. Pracodawcy dlatego nas tak traktują kiedy zachodzimy w ciążę bo same sobie na to pozwalamy. Chcesz mieć dziecko to bierz za to pełną odpowiedzialność, niestety z praca trzeba zwolnić, a dobry menadżer zawsze ma zastępcę. Jak dla mnie nie ma tłumaczenia, że jest coś w pracy do zrobienia i nie mogę chorować, to tak jakby sobie zaplanować że się złamie nogę. Peonia skoro jesteś organizatorem eventu to po co teraz się decydowałaś na zabieg? Albo z drugiej strony dlaczego nie znalazłaś w odpowiednim czasie osoby, która może cię zastąpić? Naprawdę uważasz że szef będzie widział w tobie super pracownika jeśli nie zadbałaś o to aby przekazać wszystko innym w tak ważnym momencie? W robocie zawsze jest coś ważnego, tak na to patrzy pracodawca i klient, nie ma momentu kiedy coś nie jest ważne i zrobi się samo i to trzeba zrozumieć. Jak będziemy takie "glamdzie" i pracować na L4 to tak nas będą pracodawcy traktować, bo to dla nich sygnał że wcale tego L4 nie potrzebujemy. Siedzisz w domu i się denerwujesz bardziej niż jakbyś była w pracy i po co? Uważasz że zrobisz dobrze dzieciom? Nie sądzę. Sorry za tą krytykę, ale musimy się w garść wziąć a nie ciągle marudzić. Mam w pracy wiele takich "panien" co to z gorączką chodzą do pracy, tylko po to żeby szef je głaskał po główce jakie to one są biedne i obowiązkowe za razem. A to jest guzik prawda, bo szef tak nie myśli, tylko odbiera to na zasadzie no na zwolnieniu nie jest to znaczy, że może pracować albo symuluje. Tak jest to postrzegane i uświadomcie to sobie w końcu. Wydajemy mnóstwo pieniędzy, cierpimy żeby mieć potomka a tu nagle praca górą, no po prostu mnie to na łopatki rozkłada. Do puki nie pogodzimy się z faktem, że jesteśmy kobietami, które rodzą dzieci to nigdy pracodawca nie będzie nas szanował i to nie chodzi o jakąś emancypacje, nie, po prostu o szacunek do drugiego człowieka i akceptację NATURY! Poz tym nie mów głośno że pracujesz na L4 bo to jest przestępstwo, wyłudzasz w ten sposób zasiłek chorobowy, nie powinnaś tykać sprzętów służbowych. Narażasz siebie na kłopoty i pokazujesz pracodawcy że wcale tego L4 nie potrzebujesz, co skutkuje brakiem szacunku do Ciebie jako pracownika. Powinnaś się teraz relaksować i czekać na swoje dzieci , a nie klepać w komputer.

Gość gość
Peonia chciałam się zalogować ale niestety nie uznaje mojego adresu e mail może dlatego że to Gmail?

Gość gość
Zigi szpila, jeżeli też starasz się o dziecko, ale bezskutecznie, to w Twoim przypadku chyba przyczyną jest ten cały jad...

Gość gość Klee
Sil, dostałaś maila od lekarza, co z tym Fragminem? Moja oferta jest aktualna - mam do sprzedania: - 12 ampułko-strzykawek Fragmin 5000 j.m. (1 opakowanie całe z 10-oma szt. + 2 szt. pozostałe z innego opakowania) (data ważności: czerwiec 2018 r.) – cena: 95 zł (w tym już jest koszt przesyłki), - 1 Cetrotide 0,25 mg firmy Merck Serono (zostało mi, bo raz zapomniałam sobie wstrzyknąć) (data ważności: luty 2017 r.) – cena: 50 zł (w tym koszt przesyłki). Ja w aptece w Gyncentrum płaciłam za niego 65,57 zł. Mój mail to: klee@poczta.onet.pl

gość Klee wysłałam ci wczoraj nawet maila, że biorę fragmin, ale nie dostałam odpowiedzi :(

Gość malamii89
Klee wyslakam Ci @ w sprawie Cetrotide

Gość Zigi szpila
gość, to nie jest jad, tylko realizm. Jeśli sama o siebie nie zadbasz to na pewno nie zrobi tego twój szef. Każdy ma swoje sprawy i problemy. Wiesz ja należę do osób które bardzo serio traktują obowiązki w pracy i myślę za w czasu co może się wydarzyć. Oczywiście nie wszystko jesteś w stanie zaplanować, np. dziecko, ale na Boga żeby praca przesłała tak ważną rzecz jaką jest odpoczynek po transferze? A tak, jeśli chodzi o współpracowników z katarem i gorączką w pracy to jestem cięta i to bardzo, bo nie ma pożytku z takich osób, ma to gorszy wpływ na całą firmę i tak wiem wiem 80% tylko płacą, ale do puki ludzie sami nie będą chcieli czegoś zmienić to nic więc w tym kraju nie zmieni. Tak natura polaka. aLe ok, nie to jest tematem forum, Wybaczcie dygresję ale bardzo mi ten przypadek spasował do sytuacji, bo po prostu pracodawca później nie wierzy ze ktoś może faktycznie potrzebować tego L4 przez takie zachowania. A i wybaczcie że uraziłam Niektórych jakże delikatne ego.

Gość gość Klee
Sil, moja skrzynka mailowa wrzuciła Twój mail do spamu, więc nie widziałam. :) Ale już teraz Ci odpisałam. Malami89, Tobie też. :)

Gość gośćkasia
Peonia doszlam do 4 strony i widze Gynxentrum inf tam jest 20 stron... a Twoj jak sie nazywa dokladnie?

Gość gość
Rozumiem Zygi Szpila ze transfer udany ,po wzieciu L4?

Zigi, ale mi pojechałaś, ale masz racje!!!! Biorę sobie Twoje rady do serca. Dzięki :)

Kasia, "Gyncentrum i nie tylko...", tak jak proponowała Hope, żeby nie było dyskryminacji tych kilku osób z poza GC, z którymi jesteśmy zżyte.

Gość gość
str0na?

Gość gośćkasia
Jak wchodze na twoj link mam info ze strona nie istnieje... dziewczyny pozostale,wchodzilyscie tam? poszukam "recznie" :-p

Bo cały link sie nie otwiera, na końcu są liczby i one automatycznie sie nie otwierają

Gość gość
trzeba skopiowac cały link, od http do =1

Gość gość
Wchodzisz starając się za pomocą medyczną i wątek gyncentrum i nie tylko problem mam z zalogowaniem się ja mam Gmail jak wpisuje to jest nie prawidłowy niewiem dlaczego MaBo

Dokładnie tak jak Tasia mówi. Link sie automatycznie podzielił jak go wklejałem. A na piechotę, starając sie z pomocą medyczna-> Gyncentrum i nie tylko... jesteśmy aktualnie na 5 pozycji na 1 stronie.

Nie wiem czemu ten gmail nie wchodzi :/ a nie masz jeszcze jakiegoś innego adresu e-mail MaBo?

Gość gośćkasia
Dotarlam tam!!! Zapraszamy wszystkie

Gość Kasiurek86
Nie mam bladego pojęcia gdzie sie tam tworzy nick. Bez tego nie dodam posta. Pokierujcie

Gość Sunshine_111
W ustawieniach, górny prawy róg :)

Gość Sunshine_111
Chyba... :)

Gość Sunshine_111
Hmm, a może jak kliknęłam w okienko do pisania to mi się pojawił komunikat o wybieraniu nicka... Robię 3 rzeczy na razi i już mi się wszystko pomieszało :)

Gość gość
Ja tam lubie forum baby boom. Nawet aplikacje mobilna maja. I wszystko śmiga.