Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestań mi wymadlać nieszczęścia.

Polecane posty

Gość gość
Chrześcijanami częściej bywają agnostycy czy ateiści niż osoby z kręgu tzw. legalizmu religijnego. Każda osoba, która kieruje się w życiu szczerą miłością a nie strachem czy innymi niskimi pobudkami, jest chrześcijaninem. Tylko o tym czasem nie wie. Takie jest moje stanowisko. Wielu znajomych ateistów uważam za chrześcijan - są dobrzy dlatego, bo chcą i tak czują (nawet jak nie mają w tym interesu), mają taką potrzebę, a nie dlatego, że muszą. Proste. :)

Gość jetgum
gość dziś Wobec tego jeszcze raz: przeklinam wszystkich, którzy mi cos wymadlają. WYNOCHA Z MOJEGO ZYCIA!!!!!!!!! Przeklinam was za każde zło które mi załatwiacie, magią, czy modlitwą do boga i szatana, jakkolwiek to nazwać. Obyście zdychali w męczarniach, wy i wasze rodziny. Taka jest moja modlitwa za was codziennie i to musi zadziałać. Niech całe wasze zło spadnie na wasze głowy. Oooo juz wiadomo o co chodzi . Czym sie przejmujesz . W czary wierza tylko dzieci.

Gość gość
Rozczaruję Cię. Twoje przekleństwa wrócą do Ciebie ze zdwojoną siłą, a adresatom pewnie nie spadnie z głowy nawet jeden włos. Szczególnie, jeżeli Twoje oskarżenia są bezpodstawne. Nie rób więc sobie krzywdy i skoncentruj się na rozwiązywaniu swoich problemów, jeden po drugim.

Gość gość
ty mi odpowiadasz, więc moje słowa są adresowane do ciebie, i to na ciebie spadna moje przekleństwa. Oraz na twoje dzieci i rodzinę. Przeklinam cię.

Gość gość
02:02 nie tylko. Niektórzy ich doświadczyli i to ze strony "wierzących".

Gość gość
Pirtolita ludzie. Trzeba mieć naprawdę popiertone pod sufitem żeby wierzyć w jakiekolwiek modlitwy, klątwy, karmę i temu podobne pierdoły i jesze więcj napiertolone pod kopułą żeby wierzyć że takie piertolenie ma jakikolwiek wpływ na czyjeś życie. No chyba tylko dla takich popiertoleńców jak niektórzy z was.

Gość gość
A ty masz pod kopułą tylko własne pitolenie i piertolenie. Czyli nic.

Gość gość
Twoje przekleństwa nie mają żadnej mocy. Co najwyżej, zniszczysz nimi sam siebie. Twoja decyzja, ale innych w to nie mieszaj.

Gość gość
to możesz mi pozazdrościć bo z piertolcami nie mam nic wspólnego i przez to moje życie jest lepsze od twojej zerowej egzystencji.

Gość gość
Bóg wysłuchuje tych którzy sie mu podlizują, więc jeśli ksiądz albo zakonnica modlą się np., żeby ci ktos umarł, bo wtedy pójdziesz do klasztoru, to BÓG GO WYSŁUCHA bo on sie bogu podlizuje a ty masz tylko swoje cierpienie. Bóg kocha zadawać cierpienia, a duchowni i katofanatycy podsuwają mu coraz to nowe koncepcje w tym względzie. Taki duchowy sadyzm, pomodlić się dla kogoś o coś złego i dowiedzieć się, że "modlitwa" została spełniona. Nie mozna torturować kobiet posądzanych o czary, to przynajmniej mozna im coś wymodlić. Przyjemność, tryumf i żądza władzy. W skrócie - religia.

Gość gość
Gdyby moje przekleństwa nie miały żadnej mocy, to byś sie ich nie bała. Przeklinam cię 😡

Gość gość
02:18 twoje zycie to dno.

Gość gość
Nie boję się. To Ty się boisz.

Gość gość
Tak moja decyzja, moja decyzja, tylko to potrafisz powiedzieć kretynie, po tym cie można poznać cieciu.

Gość gość
Jakbys się nie bała, to nie pisałabyś, że sie nie boisz. Wypyerdalaj z mojego życia albo będę cie dalej przeklinać. Zreszta zawsze moge zacząć od nowa.

Gość gość
02:23 mie stać cię na lepszą ripostę? Dno ma jakiś koniec. Dno jest zatrzymaniem się w pewnym punkcie więc dziękuję bo mam jakiś punkt zaczepienia. Od dna można się odbić podczas gdy twoje jest zerowe. stoi w jednym punkcie i nie masz szans na cokolwiek innego. jesteś zerem i na zawsze pozostaniesz zerem. nic nieznaczącym, pustym zerem.

Gość gość
Zerem to jest ktoś kto kibluje w na garnuszku u mamusi i nadaje 24 na dobę na damskim forum, udając że ma z******te zycie. Stać mnie na milion razy więcej, ale dlaczego mam sie wysilać dla takiego gooowna jak ty?

Gość gość
Nie wiem, kto tu do kogo pisze (chyba nikt do nikogo), ale jesteście chorzy psychicznie. Opuszczam temat.

Gość gość
To świetnie, wynoś się w przysiadach! :D

Gość gość
Widocznie ty kiblujesz nie tylko na mamuśkim garnuszku ale i na tatuśkim. Ja nie muszę się przechwalać na co mnie stać tak jak ty. Wyobraź sobie że istnieje coś takiego jak zróżnicowane strefy czasu. Dlatego mogę sobie tutaj siedzieć i odpisywać takiej sra/cz/ce jak ty bo mnie to bawi. Może podać c***apier toaletowy? Mam miękki, średno miękki i super miękki. Chcesz? Może wtedy twoja sra/cz/ko/wa/t/ a gęba przestanie lecieć wodnistą s/ra/cz/k/ą?

Gość gość
Nie kibluję na niczyim garnuszku bo nie jestem takim totalnym zerem jak ty niedorobiony garkotłuku z uk a papier toaletowy uzywany to ukradnij szefowi i sie nażryj.

Gość gość
Wjeżdża takie goooowno na wątek i panoszy się ze swoim smrodem, a wypiertalaj ty gooowno kimkolwiek jesteś, właśnie dałeś popis swojego prostactwa i bezmyślności. Szkoda że takie cos zyje i powietrze zatruwa.

Gość gość
głupia ku/rwo sfrustrowana weź leki :D co kochaś znów cię olał? :D