Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojego psa pudelka porwał jaszczomp, Odnaleziony topik! Padniecie!

Polecane posty

Gość gość
Ókócia byly super :)

Gość gość
papkowanie to mówienie "pa pa pa pa" drażnienie gwózdka kremowego,który sie wydłuża żeby okóć papkującego ;) i własnie to było fajne,że fansówką spamowano rózne tematy a nie że tylko jakaś jedna strona fansówkowa. było więcej tych stron

Gość gość
nie wiem, czytałam tą fansówkę i miałam wrażenie, że czytam opowiadany sen schizofrenika. Nie mój humor po prostu, ale wiadomo co kto lubi. To papkowanie też nie wiedziałam o co kaman :P

Gość gość
to był prawdopodobnie autentyczny zapis, objaw choroby psychicznej, więc nic śmiesznego

Gość gość
Serio to byla choroba psychiczna ? Hahaha no to niezle autorowi wyszlo. Pozniej na spokojnie kilka razy przeczytam to moze pokapuje z deka o co kaman a tymczasem na jaszczompiu wszystko kapuje ;) Papkowanie hmmmm a ja myslalam ze ona popycha igle w maszynie do szycia zeby lepiej szło szycie i ze to nazywa sie papkowanie ;)

Gość gość
Pszes ten temat to mósze rano ponownie robic makijasz otkond tu pisze bo ten wykonany wieczorem by byl na rano to sie spuszcza i zanim zrobie szczale do pracy ;) to na nowo musze gebe w tynk zaprawiac. Bardzo dopsze sie staracie by te fluidy sie spuszczaly. Nie potrafiem gniewac siem na was bo was koham nad jaszczompa i pudela ;)

Gość gość
A ja płaczem rze śmiehu, rze ty robisz mejkap fieczorem by rano zdonrzyć na tramwaj do roboty :-D A ja głópia całe rzycie rano tapetę kładę i fiecie nie zdonrzam, bo jak go robie to na śpioha. Oczy na zapałki i jadę z koksem. Taki śpioh se mnie, sze pobódka co 10min.trfa u mnie puł godziny. Szczenślifi czasó nie liczom ;-)

Gość gość
Pudla ożyła...no ja nie moge...zara stworze poemata.

Gość gość
21:41 hahahaha padlam ;) kochana jestes, do 24:30 albo do 1 w nocy jestem na kafe, potem maluje sie wlasnie by byc gotowa na szczale w tramwaj ;) dobrze napisalas ;) doslownie tramwaj :) w tramwaju wypada miec makijaz bo pelno jaszczompuf sie lampi tym zawiadiackim spojżeniem a jak sie nie utapetujesz to cie opgadaja ruwno i caly szczecin bedzie mie miol na jenzyku , wyobrarzasz sobie to ? To gorzej nisz nic nie wiedziec o sienkiewiczu ;)

Gość gość
pobódka co 10min.trfa u mnie puł godziny. Szczenślifi czasó nie liczom Koham ciem , Twoje wypowiedzi sa rodosciom dla mojego serca .

Gość gość
Pudlo moja ożywiona, już myślałam żeś ty kona. A tyś twarda jest, jak ołów. Wstajesz niczym feniks z popiołów. Wal jaszczombia, kop po dupie....przecie to ptoszysko gupie. Mo pazury i skrzydliska i już myśli, że se blyska. Ale pudla nasza cwana zrobiła z jaszczombia barana.

Gość gość
U mnie tesz TRFA (hahaha) pul godziny . Gdy nastawiam na 7 wstaje o 8 ;) i szczala w dlugom jak wyskoczem z pirzamy .

Gość gość
A co to było o tym szuszaku? Bo szukam i niemoge znaleźć. Bo jaszczomba i macica wymiata:-)

Gość gość
Jaszczomp dzisiaj mi sie zwieżyl rze go pudl w ryj udeżyl . Hcial go zlowic chyc na niego a pódl z pięsciom w morde jego . Jaszczomp oczenta wybaluszyl i do walki nagle ruszyl . Walka trfala dwie godziny , pudl zrobil sie bardzo msciwy, cwiczyl miesnie kilka lat asz jaszczomp zblat , muły takie mó sie zrobily rze jaszczompa przywalily, na łopadki go rozlorzyl i mu bżóh otfożyl a z bżuha wyszly fszystkie pódle kszyczonc : jaszczompu znajdziesz sie w ... pódle Nie smiejta sie ze mnie , to ja dla was sie postarala wymyslec tom powieść kryminalnom o pudlu :):)

Gość gość
Zaraz znajde suszaka :) suszak to suszarka stojąca na pranie ;) maz tej pani zawsze ja kopał bo mu przeszkadzała ;)

Gość gość
Suszak jest tu na 2 albo 3 stronie topiku

Gość gość
gość dziś Dobry jeżu, jak miło to czytać, feś ty mnie nie zafstydzaj bom purpurowa jak dziewica pytana o sjeks ;-) To ja autorka pisałam, ino się nie podpisałam.

Gość gość
Temat o suszaku jest teraz w tematach ;) zobacz

Gość gość
Hahahaha ja wasz temat musze gdzies polecić. Jajo idzie zniesc. Wszedzie go bede polecac na roznych forach tez.

Gość Ałtorka
gość dziś Braaawo! Polać tej Pani ;-) Piszesz jak rzywcem wskżeszony Mickiewicz. Co jak co ale na lieratce to się znam.

Gość gość
Temat o suszaku jest na macierzyńskim . Da sie go przenieść na ogólny? Jest taka mozliwosc?

Gość gość
Możesz utworzyć nowy temat o identycznie brzmiącym temacie i tam wkleić link o suszaku,

Gość gość
O jaaaa serio? Alem sie cieszem, jam jak sam mickiewicz? Seriooooo? Ale Czad ! Mickiewiczu muj szkoda rzes ómarl bo byc siem dowiedział od tej fajowej kafeterianki ktura dzis otkryla mnie na tfoje podobieństwo , cieszysz siem Mickiewiczu? Ja siem tak cieszem ze dzis wykonam najpiekniejszy makijasz swiata asz , zobaczyta w tramwaju jaszczompy , zrobie sie na Mickiewicza ;)

Gość gość
oj to ja nie umiem takich powarznyh żeczy robic na necie s tym pszenoszeniem tematuf :( nauczyta mnie?

Gość gość
Mickiewicze nie znajom sie na informatyce :(

Gość gość
jaki zapis choroby psychicznej, może osoba która pisała fansówkę była trzepnięta,ale widać że to dla beki jednak. Właśnie o to chodzi,przez to,że niby to takie na poważnie i na serio było tym zabawniej. No ale to chyba faktycznie trzeba złapać ten klimat,ja łapię go idealnie :D no,ale sama nie jestem raczej normalna to ja też moge stwierdzić,że jaszczomb jest na pewno na poważnie i faktycznie go pódelek porwał..bo przecież wszyscy o tym pisali. a to tak jak i jaszczomp tak fansówka jest tak samo na serio jak dla zabawy. Tak samo trudne sprwy też są na powaznie,bo udają serial dokumentalny. Ale to jednak PARAdokument. sama kiedyś też wymyśliłam coś pojebanego ale chyba nikomu sie nie spodobało bo nikt nie pociągnął tematu dalej :( więc nawet nie przyznam sie co to było.

Gość gość
Klikasz - dodaj nowy temat, kopiujesz z tamtego tytuł do swojego jako tytuł i wklejasz link w opis. Tyle

Gość gość
Ałtorko Chwala Wszystkim zes wrocila na kafeterie, nie chcialas jusz tu byc i jestes. Boguniu wszechmocny dzieki , takie jak ty nie mogom odejsc z foruma , przeć ty calom radoscia w sercu ludziom nosisz , tfoje serce bije dla kafe