Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i rozpoczął się sezon wielorybów nad Bałtykiem.

Polecane posty

Gość gość

Grubasy ruszyły do boju, siedzą na plaży i wpiertalają żarcie na potęgę. Udziska, brzuszyska, doopy, podgardla...wszystko zalane tłuszczem i cellulitem. Jak widzą szczupłą kobietę to wzrokiem bazyliszka by zabiły, bo misio odwraca łeb:D:D:D wyglądacie ohydnie i niech to w końcu do was dotrze.

Gość gość
e tam to nie ja ja to ta, za którą wredny miso luka pozdro

Gość gość
To już było

Gość gość
Za mną tez sie oglądają ;) wczoraj widziałam faceta który pchał wózek z bachorem, drugiego trzymal za reke, a za nim dyszala zona w ciąży. Jap*****le. Ja 168 cm 52 kg, długie włosy, brazowo-rude. Jak go okrzyczała ze co sie gapi. Az mi żal bylo, bo miał mine cierpiętnika i szukal chyba współczucia. A ja 22 lata fajna z chłopakiem za reke. Beztroska młoda bez balastu :)

Gość gość
12:13 hahahaaa i super:D ale wiesz, ze jesteś na celowniku tłuściutkiej mamuśki?:D:D

Gość gość
autorko zaraz Cię tu zjadą tłuste lochy z góry na dół :D wiem bo też założyłam jakiś czas temu temat o wielorybach nad rzeką :P

Gość gość
A niech sobie loszki ulżą:D co one mogą więcej niż tylko pochrumkać pod nosem hahahahaaa szczupłym nigdy nie dorównają:D daj link do swojego tematu, chętnie sie wypowiem:D:D

Gość gość
dziś e tam to nie ja ja to ta, za którą wredny miso luka pozdro xxxxxxxxxxxxx ale ja jestem matką i mężatką 2 dzieci, jedno za ręke, drugie w spacerówce lub bez dałam radę bez tłuszczyku to u nas niebywałe

Gość gość
A Ty beztroska i młoda myślisz, że zawsze będziesz miała te 22 lata? Czas biegnie szybko, szybciej niż Ci się wydaje

Gość gość
a ty zamiast się cieszyć ze wygladasz jak najlepsza d.... na tej plazy, to przezywasz, ze te w tle gorsze. No niepojete, inna by się cieszyła ze nie ma konkurencji i wszystkie ujki do niej stają, a ta chce zeby wszystkie były wylaszczone , to biedactwo wtedy zginie w tłumie

Gość gość
A ja mam trochę tluszczyku heh ale mam tez faceta, który go lubi, bo i w cycki poszło. A lata mi to, czy sie patrzy czy nie na inne, tyle kwiatu tego światu, a jednak jest ze mną :) nic do was nie mam chudzinki, nawet wam zazdroszcze ale nie mam chęci ani woli na odchudzanie, leże sobie czasem na plaży i sama sie ogladam za fajnymi dupkami bez cellulitu i mam nadzieję, ze kiedyś tak będę mogła sobie pohasać, nadzieja matka głupich mówią :)

Gość gość
hmmm, plaża to chyba miejsce dla wszystkich a nie hurtownia potencjalnych kochanków,

Gość gość
A ja 22 lata fajna z chłopakiem za reke. Beztroska młoda bez balastu usmiech.gif do pierwszej wpadki,bo pewnie z chłopakiem nie spacerujecie cały czas za rączkę tylko

Gość gość
Ale macie nudne życie, żeby tak się emocjonować wyglądem innych... Współczuję. Sama jestem szczupła ale zwisa mi i powiewa czy ktoś waży 40 czy 140kg. Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Gość gość
14:59 Zaraz go znajdę :D

Gość gość
Gość 15.46 ile ważysz?

Gość gość
A ja nie jestem już szczuplutka, bo po 30-tce przytyłam ponad dyszkę, ale podobam się sobie i nie tylko sobie ;-) Właśnie wróciłam z wakacji, z Chorwacji. Kilku facetów powiedziało mi coś miłego, co więcej jeden powiedział mojemu mężowi, za co ten nie odzywał się przez 2 dni ;-( Jestem pogodna, uśmiechnięta, mam ładne, długie, ciemnobrązowe włosy i śniadą skórę, chociaż błękitne oczy, jestem zadbana/zęby, paznokcie.../. Nie mam figury modelki, ale przytyłam proporcjonalnie i nie mam wiszącego brzucha czy podgardla ;-) Kupiłam sobie piękny strój kąpielowy, który zakrył co może mniej atrakcyjne i uwydatnił co mogę pokazać... Nie wszystkie, które zwracają uwagę muszą ważyć 50kg. Faktem jest, że wielu Polaków jest otyłych. Teraz na wakacjach spotkałam kilka rodzin opasłych ;-( Jedzą ciągle, zapijają piwem ;-(

Gość gość
ość dziś A ja 22 lata fajna z chłopakiem za reke. Beztroska młoda bez balastu usmiech.gif do pierwszej wpadki,bo pewnie z chłopakiem nie spacerujecie cały czas za rączkę tylk 49 kilo 160 cm wzrostu. I w zyciu nie przyszło mi do głowy zeby sie dowartościowywać tym ze jakis tatusiek na mnie sie gapi na plaży

Gość gość
No rzeczywiscie szczyt ambicji, zeby faceci na plazy gapili sie na moj tylek:/ co za szalona przyjemnosc...

Gość gość
Dziewczynki ale to jest zabawne:)Czy wy nie uwazacie ze my po 30 ,matki dzieciom z nie zawsze idealna figura teraz-kiedys tez bylysmy wylaszczone jak wy i tez mialysmy 22lata?:)I napisze wiecej-czy kumacie ze za okolo 5-gora10lat urodzicie dzieci i nyc moze 50procent z was zamieni sie w te wieloryby i mezus bedzie ogladal sie za tymi mlodszymi od was:)To myszki naturalna kolej rzeczy.I na nic zapewnienia ze wy bedziecie za te 15,20lat Cundy Craword.Tego nikt nie wie. I kochane pisze do Was mama 3dzieci.Cale zycie wylaszczone 170cm,50-52kg ,zero skaz na ciele.Po urodzeniu dwoch corek w wieku 30lat nadal rozmiar xs.Teraz w wieku 36lat mam rozmiar s ale cialo nie jest idealne-dziala uplyw czasu i moje 22lernie cialo bylo o wiele lepsze.Jednak coz robic:)Takie wpisy sa zabawne jak dla mnie.Moze tez do konca nie patrze mile na otyle i zaniedbane kobiety ,ale taczej jak ktos jest mily i normalny zawsze to sie dla mnie nie liczy.Wlasnie a z jakiej miejscowosci laseczki piszecie bo ja za pare dni na Hel i pragne postrazyc na plazy innych i sterrotyzowac meza zeby sie na mlode foki nie patrzyl:)Czy da sie lezakowac i kapac? pozdrawiam wieloryby i laseczki i wszystkie fajne babki:)

Gość gość
naprawdę autorko masz ambicje na to zeby cie wzrokiem obmacał kazdy misio każdej tłustej baby na plazy? bo z tego co zaobserwowałam to nie sa jacys super faceci zwykle.

Gość gość
Do 22latki z za rączkę. W twoim wieku też tak chodziłam, teraz mam 30 i mam inne rozrywki ;) moje rozrywki są duuuużo fajniejsze niż chodzenie za rączkę i podniecanie się, że jakiś oblech 50letni na mnie spojrzał i się oblizał.

Gość gość
Jakim trzeba być beznadziejnym człowiekiem, żeby zakładać taki temat... Nie masz innych problemów, niż waga obcych ludzi? Czemu cię to tak rusza, że aż musiałaś temat na anonimowym forum założyć? Czemu czerpiesz przyjemność z obrażania innych?

Gość gość
Tak w ogóle to skoro facet ma 2 dzieci i 3 w drodze to chyba znaczy, ze kocha sie z swoja kobieta, a skoro się z nią kocha to znaczy, ze go posnieca skoro mu staje? A to ze sie ogląda za innymi ? Ja sama swojemu pokazuje fajnie laski , a on mowi no fajna i tyle. To nie znaczy, ze slini sie na jej widok :d niektóre kobiety sa przewrazliwione na tym punkcie i maja pretensje no cóż, zto juz natura niektórych kobiet ;)

Gość gość
Co za wredny małpiszon. Ja akurat mam 32l dziecko i wage 56kg. Ale (!!!) po operacji duza blizne na brzuchu i też zdarzylo mi sie usłyszeć cytuje :" o kurr co to jest fuj" nie jest to miłe, podobnie zapewne czują sie kobiety wytykane przez 20l na plaży i nazywane lochami, wieprzami, sloniami. Tak jak ktoś wyżej napisał, młodość mija, jędrność też czasem dopadnie nas choroba, wypadek zmieni nasze ciało. Nie traktujcie innych w sposób jaki wam sprawiłby przykrość.

Gość gość
Lepiej mieć brzydkie ciało jak "wieloryby", niż brzydki umysł jak autorka. Ciało można zmienić, wypracować, wrednego charakteru się nie zmieni.

Gość gość
15.46 Wpadka juz była, ale usunęłam.

Gość gość
16.04 To również moze znaczyć ze baba kłamie ze bierze tabsy a lapie go na dzieciaka i na 500+