Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieskonsumowane małżeństwo. POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość
Oboje jesteśmy przed trzydziestką i wychowaliśmy się w rodzinach świadków jehowy, stąd taka decyzja o niewspółżyciu przed ślubem, chociaż nie jesteśmy bardzo radykalni w kwestiach wiary

Gość gość
Ludzie ja nie będę go straszyć unieważnieniem małżeństwa, zresztą jak wy sobie to wyobrażacie, że będę go zmuszać do seksu, jak on nie ma na to ochoty, raczej nic z tego nie wyjdzie. Mam już najczarniejsze myśli w głowie. Jak długo taki stan może potrwać. Najgorsze jest to ze sama tez nie bardzo wiem jak mam go brzydko mówiąc podejść, bo sama nie mam doświadczenia X To po co tu piszesz? Jak nie chcesz nic robić, to sie pogódź z brakiem dzieci i życie w białym małżeństwie.

Gość gość
teraz mija 3 tydzień, zanim się obejrzysz będzie mijał 3 rok i wszyscy będą myśleli, że jesteś bezpłodna a on dalej będzie powtarzał, że potrzebuje czasu

brokeninside87 moze i będziesz wymarzoną żoną dla ASEKSUALNEGO MĘŻCZYZNY. x seksualni twierdzą, że jestem słodziutka:) x I sama obrażasz ludzi uprawiających seks, a czepiasz się jak ktos obraża aseksualne osoby. x gdzie obrażam? łatwootworki;) gdzie, niunie? x Ludzie, wy jesteście tacy tępi? Tak cięzko zrozumieć, że ludzie mają popęd seksualny? x mi tak x Człowiek aseksualny, NIGDY nie zrozumie osoby z normalnym popędem płciowym, dla was to wkładanie penisa do pochwy/r*****ie i inne 'cudowne' określenia. A dla osób, które potrzebują seksu, to nei tylko zaspokojenie swoich potrzeb, my w ten sposób łączymy się z drugim człowiekiem, x pisałaś z sensem, a potem zaczęłaś dopisywać ideologię do zezwierzęcenia. bądź szczera x budujemy z nim wieź nie tylko fizyczną, ale tez psychiczną, emocjonalną i duchową. x :D tak:D jeszcze czego x Ale niestety osoby aseksualne są zbyt ograniczone, żeby to zrozumieć. x a Ci przypiertolę tak, że nie wstaniesz.

gość dziś teraz mija 3 tydzień, zanim się obejrzysz będzie mijał 3 rok i wszyscy będą myśleli, że jesteś bezpłodna a on dalej będzie powtarzał, że potrzebuje czasu x :D hahaha ja też tak zrobię x świadków jehowy, stąd taka decyzja o niewspółżyciu przed ślubem, chociaż nie jesteśmy bardzo radykalni w kwestiach wiary x w tej sytuacji powiedzenie "pukałbym Cię jak świadek Jehowy do drzwi" traci sens:D

Gość gość
nie rozumiem twojej logiki,dlaczego zyczysz mi gwałtu przez mojego gdy mówię że informacja o aseksualnosci powinna być podana przed slubem? gdzie tu logika?

Gość gość
a Ci przypiertolę tak, że nie wstaniesz. X Oj uważaj, żebym Ci nie oddała. Jak jesteś taka słodziutka, to dziwne, że dalej jesteś sama.

Gość gość
ty planujesz ukryc przed ewentualnym mężem że seksu nigdy nie będzie??? no to powodzenia,popatrz na autorke czy jest szczesliwa i czy nie czuje się oszukana

nie rozumiem twojej logiki,dlaczego zyczysz mi gwałtu przez mojego gdy mówię że informacja o aseksualnosci powinna być podana przed slubem? gdzie tu logika? x tu logika, że jak nie podasz np. kalendarza menstruacyjnego na cały okres małżeństwa PRZED ślubem, a mąż odfajkuje wolny wjazd do Twojej pipy, a Ty będziesz akurat miała dzień rozjechanego jeża to on ma Cię zgwałcić, żeby ratować małżeństwo. to wynika z Twoich słów, klabzderko

Gość gość
Dobrze, to co mam zrobić według was? od razu się rozwodzić tak po prostu? Dziwi was to, że chce ratować związek z osobą którą kocham. Łatwo powiedzieć unieważnij. Ciekawe co sami zrobilibyście na moim miejscu.

Gość gość
w ogole cie nie rozumiem broken co ty tu tworzysz,seks to slodki dodatek i nie wolno utajnić ze w ogole tego dodatku nie bedzie

a Ci przypiertolę tak, że nie wstaniesz. X Oj uważaj, żebym Ci nie oddała. x jestem jako tygrys pod ochroną! o, proszę, babochłop, chwali się aktywnością pipy = feministka. won!!!!! x Jak jesteś taka słodziutka, to dziwne, że dalej jesteś sama. x :( nie mam jeszcze pantofelków na ślub:( x gość dziś ty planujesz ukryc przed ewentualnym mężem że seksu nigdy nie będzie??? no to powodzenia,popatrz na autorke czy jest szczesliwa i czy nie czuje się oszukana x :D nie wiem czym, czy on jej obiecał seks po ślubie? czy z góry założyła, że wszyscy ludzie to puszczalskie zwierzęta.

Gość gość
Broken,jestes idiotką.

Gość gość
nie rozumiem twojej logiki,dlaczego zyczysz mi gwałtu przez mojego gdy mówię że informacja o aseksualnosci powinna być podana przed slubem? gdzie tu logika? X Powtórzę, osoby aseksualne są zbyt ograniczone umysłowo, żeby to zrozumieć. Daruj sobie rozmowe z nią

w ogole cie nie rozumiem broken co ty tu tworzysz,seks to slodki dodatek i nie wolno utajnić ze w ogole tego dodatku nie bedzie x aha:D czyli potrzebujesz dodatków, żeby brać małżeństwo, Ty pożal się Boże klabzdro:D niech Ci zapłaci. :D ot słodycz, gwałtem wpychana do paszcz seksualnych zwierząt. aż się pocharkać można.

Gość gość
Broken jak zwykle wulgarna. A jeśli to nie prowo?? Autorko, idź do seksuologa. Najlepiej byłoby we dwoje, ale pewnie męża na razie nie namówisz. To jest bardzo frustrująca sytuacja, bo nie tylko chodzi o brak więzi fizycznej w Waszym małżeństwie, ale i w przyszłości o posiadanie dzieci. Jeśli małżeństwo jest nieskonsumowane, a Ty jesteś dziewicą, to możesz unieważnić małżeństwo, również kościelny ślub. Sprawa jest poważna, gdyż Twój mąż PRZYSIĘGAŁ Ci miłość, również tą wyrażaną fizycznie. Jesli z sobie tylko wiadomych powodów, nie jest w stanie/nie chce wspólzyc z Tobą, to znaczy, ze Cię oszukał. Zeby miec dzieci, wepchnie Cię do lózka innego? To jakas paranoja. Jesteś dorosła, jesteś mężatką, seks jest sprawą naturalną, i rozmowa o nim z lekarzem. Ty chcesz....ale on nie chce. A do tanga i małżeństwa trzeba dwojga.

Gość gość
Masz mylne pojęcie o sobie broken,nie jestes słodka. Jestes chamska i ograniczona umysłowo.

Gość gość
broken rozumiem już ze zataisz przed mezem ze nigdy seksu nie będzie,to czysty egoizm i powiem jeszcze oszustwo,ty nie wiesz co to uwielbienie ciala i kochanie ciala ukochanej osoby ,nie wiem,brzydzi cie ciało jak kochasz?

ale Ci się chciał. jadym x Broken jak zwykle wulgarna. A jeśli to nie prowo?? x :D no jak x Autorko, idź do seksuologa. Najlepiej byłoby we dwoje, ale pewnie męża na razie nie namówisz. x do weterynarza x To jest bardzo frustrująca sytuacja, bo nie tylko chodzi o brak więzi fizycznej w Waszym małżeństwie, ale i w przyszłości o posiadanie dzieci x po prostu swędzi ją pipa, a dzieci można adoptować x . Jeśli małżeństwo jest nieskonsumowane, a Ty jesteś dziewicą, to możesz unieważnić małżeństwo, również kościelny ślub. x będzie żałowal, że stracił taką wartościową klabzdrę x Sprawa jest poważna, gdyż Twój mąż PRZYSIĘGAŁ Ci miłość, również tą wyrażaną fizycznie. Jesli z sobie tylko wiadomych powodów, nie jest w stanie/nie chce wspólzyc z Tobą, to znaczy, ze Cię oszukał. Zeby miec dzieci, wepchnie Cię do lózka innego? To jakas paranoja. x the only solution is..... LET'S RAPE THIS SON OF B***H x Jesteś dorosła, jesteś mężatką, seks jest sprawą naturalną, i rozmowa o nim z lekarzem. x to się zdecyduj - naturalne czy choroba x gość dziś Masz mylne pojęcie o sobie broken,nie jestes słodka. Jestes chamska i ograniczona umysłowo. x jestem CUDEM

Gość gość
i jak będziesz chciała dziecko to co? będziesz czekac z obrzydzeniem jak skończy zapładniać? na pewno będzie czul się kochany

Gość gość
A niech zatai,pójdzie na bok i będzie ją zdradzał,na jej własne życzenie. Swoją drogą, myslalam, że nie ma takich kretynek.

Gość gość
Tak myślalam żeby pójśc do seksuologa i chyba w końcu tak zrobie jeśli nic się nie zmieni chociaż jak pójdę tam sama to nie wiedze w tym bardzo sensu. Slub nie był kościelny, nie jesteśmy katolikami i nie wiem jak wygląda sprawa z unieważnieniem, w każdym razie nie dopuszczam do siebie mysli o unieważnieniu bo kocham męża.

broken rozumiem już ze zataisz przed mezem ze nigdy seksu nie będzie,to czysty egoizm i powiem jeszcze oszustwo x a jak powiem, że nigdy nie będę jeść marchwi? x ,ty nie wiesz co to uwielbienie ciala i kochanie ciala ukochanej osoby ,nie wiem,brzydzi cie ciało jak kochasz? x :D spiertalaj, sekciaro. brzmisz jak sekta. już pomijając, że feministki Ci nakładły do głowy, że fajnie jest być dziwką. seks to sprawa męska.

Gość gość
aa czyli ma twój mąż adoptować bo własnego nie będzie miał,ale pokrecona jestes

Gość gość
1. Czy z nim rozmawialas? Ile razy? Co mowil?

Gość gość
dawno nie widziałam broken w akcji :D niesamowite że osoba aseksualna aż tak może być zaangażowana w tematy seksu, te kłótnie prowadzą do nikąd bo aseksualna osoba nie postrzega seksu tak jak seksualna

aa czyli ma twój mąż adoptować bo własnego nie będzie miał,ale pokrecona jestes x pokręcona?:O powiedz to dzieciom z bidula. Twoja mokra cipa przysłania Ci świat i ludzkie problemy

Gość gość
jakby twoja matka tak myslala to by cie nie było broken:-) przemysl to sobie

Gość gość
musimy się przyzwyczaić ,broken i za 40 lat będzie tu pisać ze nikt nie kocha tygryska

Gość gość
broken może geji nawracaj co?