Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieskonsumowane małżeństwo. POMOCY !!!

Polecane posty

Gość gość
I co tam??

Gość gość
sex to gowno

Gość gość
Moze zabaw sie w detektywa, posprawdzajcie jego fona, laptopa, czy z pracy idzie prosto do domu. Ale zacznij od przeglądu tel . Pod jakie nr dzwoni i jak często, co pisze w smsach . Moze to załatwi sprawę i poznasz prawdę . Jezeli chodzi o rodzine to oni w końcu zaczną dopytywać sie o dzieci i co będziesz mowić, ze jesteście bezpłodni? Poradź sie matki, niech po prostu ktoś jeszcze o tym wie.poza tym nie wiem czy czujesz tak samo jak ja ale zostałaś obrażona. Taka napalona? No ludzie! Po takim tekście to nie wiadomo co tobie będzie wolno jak on sie już przełamie.moze będziesz musiała podnieść koszule i milczeć. Jest opcja ze to początek końca. Szkoda ze jesteś dziewica bo nawet kochanka nie będziesz miała .pisz co u ciebie

Gość gość
Wyślij za nim detektywa albo przeżyj mu telefon

Gość gość
jest gejem, ale jest do tego na tyle tępy, że sam tego nie rozumie i zasłania się jakąś bzdurną 'gotowością'. po co brał ślub jak nie był gotowy? to jakaś farsa.

Gość gość
No jak tam???

Gość gość
Kuwa nie dodaje komentarzy...

Gość gość
111

Gość gość
Tak to jest wyjsc za geja ze wsi :D:D:D:

Gość gość
No dziewczyno pisz co tam u ciebie

Gość Tu autorka tematu
ja wysiadam...po moim pytaniu o orientacje odpowiedział, że nie pociągają go kobiety w takim samym stopniu jak innych facetów, ale powiedział, że nie jest gejem i może pójść ze mną do łóżka jeśli tak bardzo tego chcę, ale żebym się nie nastawiała na jakieś super doznania i to, że on będzie super kochankiem. Jednym słowem z wielką łaską się ze mna prześpi. Sorry, ludzie ale jak to skomentować, nie mam siły nawet o tym gadać, dlaczego on mi to zrobi

Gość gość
A zapytalas czemu przed slubem nie omowil z toba tej kwestii?

Gość Tu autorka tematu
do 21.35 tak pytałam, on stwierdził, że nie musiał ze mną ustalać takich rzeczy przed ślubem,bo cytuje,, myslał, że jestem normalną dziewczyną a nie taką która w kółko mysli o bzykaniu'' i wyszło na to, że to ja go oszukałam i jestem zdzirą, bo chce uprawiać seks. Dla niego to nie jest takie ważne, seks jest po to, żeby były dzieci, a my na razie nie planujemy, więc nie rozumie dlaczego tak napieram, chyba coś nie tak z moim popędem i dlaczego dopiero teraz pokazałam swoją prawdziwą twarz.

Gość gość
Jesteście siebie warci beznadzieja. Aranżowane małżeństwo tragedia. Po co braliście ślub dla rodziny, sąsiadów na pokaz. Średniowiecze typowe wieśniaki.

Właśnie...dlaczego nie był z Tobą szczery? On cały czas nie jest.

Jak ktoś dobrze napisał, całą winę zwala na Ciebie. On ma problem, ale ukręci tak, że to Ty jesteś zdzirą i nie wiadomo kim jeszcze. Obraża Ciebie za to, ze domagasz się czegoś co jest zwyczajną podstawą w małżeństwie. Moim zdaniem pogadaj o tym z kimś, bo inaczej chyba wykorkujesz. Co innego gdyby był szczery, powiedział że ma taki i taki problem, wspólnie byście pomyśleli nad rozwiązaniem. A tak?

Gość gość
Kopnij go w d**e i zażądaj rekomensaty. Dość, że cię obraża to jeszcze ma cię za nic. Wyjdź z tego g****a zanim cię omota ładnymi słówkami, odbębni co ma odbębnić, a ty zostaniesz z gównem na dywanie

Gość Tu autorka tematu
On na pewno mnie nie kocha, nie po tym co powiedział i to jest najgorsze. Gdyby miał jakiś problem medyczny, że nie może uprawiać seksu i okazałoby się, że do końca życia nie będziemy tego robić, ale wiedziałabym, że on chce ze mną spać -wolałabym taką sytuację niż seks z łaski, który mi zaproponował, seks z człowiekiem który może ale średnio ma na to ochotę. Nie mówiłby do mnie takich rzeczy gdyby mnie kochał

Gość gość
Kuzwa. Piszesz jakbys miala 20 lat albo mniej, przeciez wiadomo, ze bylo cos nie tak. Normalny facet zaciagnal by cie do lozka gora po miesiacu od waszego spotkania.... Teraz to chyba pozostalo ci sie pogodzic z taka sytuacja i znalezc sobie po prostu kochanka i juz.

Po co kochanka? Niech zwyczajnie odejdzie od niego, zwłaszcza że ślub jest tylko cywilny. I tak jej nie kocha, ma za nic, nie szanuje - na wstępie. Co będzie dalej?

Gość Tu autorka tematu
Szukam teraz jakiejś stancji do wynajęcia, wyprowadzę się z jego mieszkania, mam nadzieję, że od sierpnia mi się to uda załatwić. Rodzina mnie zje, ale na szczęście pracuje, jestem samodzielna, nie muszę na nikogo liczyć. Nie wiem co dalej.

Gość gość
tyko czekać, aż będzie ją po twarzy bił. A prędzej czy później zacznie ją zdradzać. Jak nie ma szacunku od początku to później nie będzie

Gość gość
Przynajmniej już wiesz na czym stoisz.i nie rozumiem jak mogą go pociągać kobiety tylko trochę? jest gejem i już,tylko nie wiedział jak do tego ci się przyznać do końca.dziekuj losowi dziewczyno,ze macie tylko cywilny.i nie daj Boże,gdyby pojawiło się w takim związku dziecko.i ty byś się męczyła i z czasem wasz potomek też by zrozumiał,ze nie jest tak jak powinno być.

Gość gośćmen
Autorko, jakie są Twoje relacje z rodziną? Jak by zareagowali gdybyś im powiedziała prawdę? Czy w Twojej religii seks to temat tabu? Z tego co piszesz, to nie bardzo możesz liczyć na ich zrozumienie. Zaczynasz myśleć powoli o rozstaniu. Moim zdaniem to dobrze. Twój mąż nic sobie nie robi z problemu, wciąż nie jest wobec Ciebie uczciwy, zwala winę na Ciebie, tak nie postępują osoby kochające. Jego przysięga małżeńska była nic nie warta.

Gość gość
Na prawde mi cie zal autorko :( Wyszlas za czlowieka, ktorego kochalas i myslalas, ze on ciebie tez kocha. A tu okazalo sie, ze masz za meza kompletnie obcego faceta. Praktycznie wszyscy ludzie uprawiaja seks, duza wiekszosc robi to jeszcze przed slubem, jestes na prawde wyjatkowa osoba, ze czekalas z tym do slubu. Jakim prawem twoj "maz" zarzuca ci, ze jestes zbyt napalona?? Normalny facet cieszylby sie, ze jego zona ma na niego ochote. Nie daj sobie wmowic, ze to z toba jest cos nie tak. Twoj "maz" jest ewidentnie gejem, ozenil sie dla niepoznaki (jego rodzina nie zaakceptowalaby jego preferencji). Nie zdziwilabym sie gdyby mial teraz jakiegos kochanka. Zaslugujesz na normalnego meza, rozstan sie z nim. Wasza milosc nie przetrwa tej proby, ty bedziesz coraz bardziej sfrustrowana, a on zapewne niedlugo bedzie cie non stop wyzywal albo i bil.

Gość gość
Może niekoniecznie zaraz bił, ale perfidny cynizm i obojętność z jego strony są jeszcze gorsze. Ten gościu żyje w kłamstwie po uszy i może w to wciągnąć taką normalną osobę jak autorka.

"jakim prawem twój "maz" zarzuca ci, ze jestes zbyt napalona?? Normalny facet cieszylby sie, ze jego zona ma na niego ochote" Dokładnie...bo to świadczy jakby nie było o miłości i wspólnocie.

Gość gość
I jak wyprowadziłaś się??

Gość gość
baba jest ewidentnie napalona