Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można dziecko nazwać Maja, w dobie kiedy co 3cia to Maja?!

Polecane posty

Gość gość
U mnie w okolicy na topie jest Hania. Zosie, Zuzie, Amelki, Julcie, Lenki i Maje, tylko takie imiona mi się przewijają.. Moja będzie Gosia.

Gość gość
w klasie bylo 6 asiek, kazda drazala jak nauczyciel zaczynal, do tablicy prosze Joanne.. i sraka :D to byl rekord pod wzgledem imion na przestrzeni tylu szkol w ktorych bylam. sorry, ale wydaje mi sie, ze moda na to zjebane - bo niepolskie - imie Lenka nastapila jak w m jak milosc nazwano dziecko Lenka. i to obrazuje jakie siano w glowie maja te panie, ktore chetnie rozkladaja nogi do zasiania.

Gość gość
Jak mozna nazwać SWOJĄ córkę Maja? Tak samo, jak można nazwać ją Alicja czy Róża. Czyli normalnie. Mam zrezygnować z imienia jakie nam sie imię podobało bo jakaś inna kobieta bedzie miała z tego powodu zagwostkę? Chyba zapędzace sie w kozi róg z ta "oryginalnością" na siłę. Używam popularny telefon iPhone-słyszę jaki ze mnie lanser i masa bo taki oklepany. Jeżdzę insygnią biała słysze jaka to wioska. Mam zegarek MK słysze ze drogi szajs. Kurfa co sie ludzie z wami dzieje???! Czy musze sprawdzać całe województwo zeby wypadać oryginalnie?? Mi na tym moze nie zależeć.

Gość gość
Gosia ślicznie :) tej od zazdrości o Maję - w życiu! musiałbym na głowę upaść żeby dać tak dziecku na imię. Znam 100kg Maję :D

Gość gość
Najgorsze jak te dzieci dorosną, będą opowiadać o kimś i za każdym razem będą musiały tłumaczyć o którą Maję czy Lenę chodzi. Jakoś w moim roczniku nie ma takiego problemu. Może zdarzy się, że sa dwie dziewczyny o tym samym imieniu ale nie 5

Gość gość
A ja znam 150kg Goche, 60kg piegata brzydka Goche i 80kg rozpłodowkę Goche. Dowodzi to czegos? Btw Maja jest na 4 miejscu w rankingu nadawanych imion.

Gość twój złodziej
gość dziś jeszcze dopisz ile zarabiasz i podaj adres :D ps. aleś ty głupia!

Gość gość
16:02 A co, znajdziesz mnie ;) to tylko INTERNETY a Ty spinasz się nie wiedzac czy ktos pisze prawdę :D to dopiero frajerstwo :D

Gość gość
tylko 100kg Gocha jak się przedstawi to normalnie brzmi ale jak widzisz taką wielką 100kg dziewczyne: Maja jestem; to mnie to bawi. Imię infantylne i ta waga dodaje mu jeszcze śmieszności.

Gość gość
Można nazwać tak samo jak można było nazywać 20-30 lat temu Kasiami, Asiami, Agnieszkami, Magdami wy wielkie oburzone hipokrytki. Rodziców własnych zapytajcie Moniczki, Paulinki, Joasie, Kasie... Taaaa zaraz się dowiemy, że wasi rodzice -ludzie na poziomie dawali wam te imiona, bo są to nadzwyczaj pięęęęękne imiona, a wsi rodzice elita intelektualna tego świata miała wówczas niezwykle wysublimowany gust ni to co dzisiejsza hołota czyli rodzice Zuzek i Majeczek.... Już się nie ośmieszajcie baby!

Gość gość
gość dziś ojejuniu insygnią powiadasz a nie lanosem? :D

Gość gość
gość dziś czyzby mama Majeczki??

Gość gość
16:08 Pudło ;) pustaku!

Gość gość
oj dziewczyny, przecież temat jest o popularności imion, a nie czy są ładne czy brzydkie :)

Gość gość
16:10 Idz detektywko za 5 groszy zajmij sie czyms bo widac ze żałosna frustratka z Ciebie w zyciu. Szkoda ze juz sie rozmnożyłas....

Gość gość
Ze mną w klasie były 4 Marty. No i co? No i nic, imię jak imię, nikt z tego powodu nie dramatyzował, teraz w klasach będą po 4 Maje. Zawsze tak było i zawsze tak będzie, deal with it.

Gość gość
gość dziś "zj****e, bo niepolskie"??? Co to znaczy w ogóle? Tobie się wydaje, że imiona, które nosimy my wszyscy dorośli to są polskie? Polskie imiona, to Bronisława, Stanisława, Rzepicha i Sieciecha na przykład. Katarzyna, Małgorzata, Agnieszka, wspomniana Joanna i inne popularne imiona nie mają z Polską nic wspólnego i też były kiedyś dziwaczne i tak jak się przyjęły tak i ta Lena się przyjmie, a w ogóle co to za kryterium "zj****e, bo nie polskie"? Ty masz 8 latek czy może na pierwszej klasie podstawówki edukację skończyłaś?

Gość gość
gość dziś No właśnie takie jest wasze głupkowate rozumowanie. Nie mogę myśleć niż wy, zaraz jestem mamą majeczki. Ja mam akurat syna Marcina. Tak zaraz się dowiem jakie to zj****e imię. Leczcie się głupole.

Gość gość
To są rozumowania typowych Kasiek z Polski. Wiecie ze ludzie podróżują? Zmieniają miejsce zamieszkania? Wyściubiacie swoj nochal poza ramy waszej wioski? Czy niz żeście na swiecie nie widziały? Moze te Leny itd. beda w zyciu mieszkać poza granicami naszego pastwa a tu przybedą Ahmedzi, Mustafy itd. Swiat sie miesza i jest rożny a wy dalej w wielka wioska podchodzicie do wszystkiego jak typow/ cebula

Gość gość
Na fb jest strona Ciąża - pytania i odpowiedzi i jakiś czas temu był dodany post, wysłany przez mamę, pochwaliła się swoja córeczką Chanelką. O matko jaka wtedy gónwoburza wybuchnęła

Gość gość
Te, twój złodziej-wiesz ze oni sa teraz kąpiel poinformowani niz urząd skarbowy i nie maja potrzeby szukać w internecie bo to bagno ktore z rzeczywistością ma mało wspólnego? Ale ilekroć ktos napisze cos o swoim majątku to ty zaraz głupawe komcie dodajesz. Kiedys napisałam ze zarabiam całkiem sporo i kupiłam pewna rzecz a ty zaraz bylas udając taka mądrzejsza niz ustawa przewiduje.

Gość gość
gość dziś gość dziś No właśnie takie jest wasze głupkowate rozumowanie. Nie mogę myśleć niż wy, zaraz jestem mamą majeczki. Ja mam akurat syna Marcina. Tak zaraz się dowiem jakie to zj****e imię. Leczcie się głupole. xxxx nazwałaś mnie pustakiem, cóż jednak powiem szczerze, że Marcin to piękne imię i nieoklepane. mowa o nadawaniu wciąż mega popularnego imienia, pomimo, że wciąż jest w pierwszej 5-tce imion najczęsciej nadawanych w PL. jeszcze rozumiem jakby ktoś nadawał je 10 lat temu, a teraz kiedy jest tak popularne to poprostu nie rozumiem.

Gość gość
a prpopo ciąża - pytania i odpowiedzi Piszą tam kobiety z całej Polski, nie raz zza granicy. Spójrzcie sobie na imiona. Ciągle Lilianna Lilka albo Natan, Nataniel itp.

Gość gość
To wszystko i tak lepsze od nikoli leny i natana :D

Gość gość
co z tego ze w popularne, wielki dramat robicie bo w klasie będą np. 2,3 Maje, luuudzie większych problemów nie macie...mamom przeszkadza, a dzieci nie zwróca na to nawet uwagi. Ja bym Maja nie dala swojej corce i nie dlatego ze oklepane, tylko dla mnie to imie jest brzydkie, w ogóle mi się nie podoba.

Gość gość
Ja tez nie rozumiem tej nagonki na popularne imie, sama nadalam corce takie ktore bylo akurat na 11 czy 12 miejscu w rankingu no I co z tego ?mi sie najbardzuej podobalo . Dopiero na kafe dowiedzialam sie ze powinnam nazwac imieniem poza pierwsza 20 najpopularniejszych .... no bez jaj niby dlaczego . Bo co ? Bo kolezanki tez tak beda mialy na imie ? Oj tragedia....:-)

Gość gość
Kaśki, Aśki i inne SRAŚKI robią goofnoburzę, a same dostawały imiona taśmowo, bo ich starzy zero polotu i pomyślunku mieli, a na kogoś będą ujadać jak wściekłe suki.

Gość gość
SRAŚKI - wygrywają temat :P no ale taka prawda w sumie :P

Gość gość
Pani Maju na dywanik proszę! Fuck jak to brzmi :-D

Gość gość
lepiej niż pani Kasia