Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można dziecko nazwać Maja, w dobie kiedy co 3cia to Maja?!

Polecane posty

Gość gość
17.58 bądź oryginalna jeśli już ci tak na tym zależy. Nazwij córke Wladzia albo Kazia, będziesz mega oryginalna i corka na pewno ci za to podziekuje.

Gość gość
Maja to nie imię :O brzmi jak przezwisko Później taka maja robi się stara i nijak nie pasuje do baby takie imię U mnie też same majeczki, zuzaneczki, haneczki Kilka lat temu oliwki, amelki, nikole Giną w tłumie jako jedne z wielu Moja córka ma rzadko spotykane imię, staropolskie, ale nieudziwnione Wszyscy od razu wiedzą o kogo chodzi, kto raz usłyszy jej imię- od razu je potem z nią kojarzy Jestem zadowolona ze swojego wyboru

Gość gość
gość dziś Pani Maju na dywanik proszę! Fuck jak to brzmi xxx No jak ci to brzmi? Maja Komorowska, Maja Włoszczowska, Maja Sikorowska, Maja Ostaszewska, Patrzę na te dorosłe kobiety i jakoś nie uważam, że imiona je ośmieszają czy są infantylne. Często w wywiadach zwracają się do nich "pani Maju" i jakoś nie dostaję histerii jak to słyszę, no ale ja jestem normalna. Każde imię się osłucha i zlewa się z osobą, która je nosi. Ja nie wiem co to za szczeniackie i histeryczne podejście jest w ogóle.

Gość gość
21:25 - tak oczywiście imię jak przezwisko, nie pasuj***abie, ginie w tłumie bla, bla, bla, a twoja córka ósmy cud och i ach. Strzeliłaś kazanko? Lepiej ci? zeszło powietrze z balonika? TO ZJEDZ SNICKERSA :D

Gość gość
Moja mama nazwała mnie imieniem ze tak to ujmę nietuzinkowym. Całe zycie sie dzieci ze mnie wyśmiewały. Znałam jedna dziewczynę o takim imieniu w zyciu. Fest mi to wyróżnienie....!

Gość gość
mi osobiście Maja się nie podoba, ale wolałabym być 4 Maja w klasie, niż np. 1 Dobrusia, Anielka itp.

Gość Karola0627
Ja daje corce na imie Amelia, imie to mam wybrane odkad skonczylam chyba 16 lat, wtedy juz wiedzialam ze che Amelie i mam w nosie ze jest ich duzo ;)

Gość gość
21:43 Jak masz na imię jeśli można, bardzo chciałabym poznać. Pisałam tu, że nie rozumiem, że wciąż jest nadawane to imię, pomimo takiej popularności od kilku ładnych lat. Nie jest fajnie dla dziecka, kiedy przez to, że w klasie ma 4 imiennikow, nauczycielka wzywa go po nazwisku. Ja mam na imię Łucja, siostra Emilia, bracia to Mikołaj i Kajetan. Mama nas tak nazwała inaczej jak na lata 80-te, jednak ładnie i nie byłam kolejną Kasią w klasie.

Gość gość
Lepiej Maja niż Aniela albo inna Kazimiera...

Gość gość
A mnie sie podoba Matylda i nic mnie nie obchodzą opinie innych!

Gość gość
Aniela w dechę imię! Nie wiem co w nim nie teges!?

Gość gość
Matylda jest super! :-)

Gość gość
22.05 musisz miesz z 60 lat skoro ci się to imie podoba.

Gość gość
21:55 Mam na imię Cecylia... Wyobrażasz juz sobie jaka była beka... Mam 27 lat a ta inna kobieta jaka znam przez całe moje zycie jest starsza x2 niz ja z tym imieniem. Zatem tego....mam córkę Maję i sie tego nie wstydzę.

Gość gość
Cecylia no slabe..serio, musilas miec starych rozdzicow?? ale ok przejdie nie kojarze z patola////ale Maja?wez..mam kota co ma 6 lat juz i psa Jadzke...w zyciu bym nie pomyslala ,ze to mie mozna dac dziecku i ze jest popularne fujj polskie gusta jakie sa wszyscy wiem

Gość ritta orra
Nie wierzę w tłumaczenia, że nagle wszystkim to imię tak bardzo się podoba, albo, ze u mnie w ogóle nie ma nikogo o takim imieniu, że inne imiona są popularne. Ludzie po prostu podążają ślepo za modą i to także w kwestii ubrań czy samochodu, tak samo jest z imieniem dla dziecka! U mnie zaczęli dawać dla chłopca Hubert, a dla dziewczynki Zofia i teraz jest tego zatrzęsienie, bo nagle wszystkim, to imię sie podoba.

Gość gość
23:27 Wlasnie moi rodzice nie sa starzy i nie byli w chwili kiedy sie urodziłam. Obecnie mama ma 50lat a ojciec 53lata wiec nie byli starzy jak sie urodziłam-jestem najmłodsza z rodzeństwa. Najlepsze jest to ze miałam miec na imię Karolina ale moja mama uznała ze tesciowa wybierać imienia nie bedzie... I mam to co mam. Fajnie ze nazywasz tak zwierzęta. Rób co chcesz, ale nie wmawiaj mi ze robie cos zle bo nazwałam MOJĄ córkę Maja. Ty sie o polskości wypowiadasz jako o czyms wstydliwym bo takie gusta maja w Pl ale to ze za bardzo interesuje Cie zycie innych ludzi i wsadzasz nos w nieswoje sprawy oraz masz bol dooopy z tego powodu juz nie widzisz? A to jest TYPOWA CEBULA. Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Celina mi się podoba i nie jestem starej daty :) w klasie miałam Lucynę i bardzo ja lubiliśmy, nikt się nie śmiał z jej imienia.

Gość gość
Celina to Celina a Cecylia to Cecylia

Gość gość
A ja tam nie wiem jakie są imiona popularne hm mam 4 letniego syna Wojtka i nie mam pojęcia jakie imiona były popularne w 2012 roku. Ja mam na imię Donata i sporo ludzi w to nie wierzy :D a to przecież normalne imię (chyba?) ja tam je lubię w każdym razie. Moja siostra ma na imię Nina. Jej facet ma Krzysztof a mój mąż (10 lat starszy ode mnie) ma na imię Ireneusz. Jego siostra ma Iwona a brat ma Mariusz. Dzieci mojej szwagierki 6 i 3 lata mają Kacper i Malwina. I też nie wiem czy to jakieś popularne imiona były w czasie nadawania ich dzieciom przez szwagierkę :P

Gość gość
A moja córka ma na imię Majka i ma 22 lata, więc nie pisz autorko bzdur, że to imię nowomodne. A na marginesie chciałam powiedzieć że Maja a Majka to dwa różne imiona....

Gość gość
Majka troszkę lepiej. Maja, Maajjja, Majuuu weźcie jak to brzmi, tak miękko, nijako, po prostu brzydko dla mnie, ale to mój gust.

Gość gość
gość dziś taa dwa różne imiona, jak Katarzyna i Kasia? :classic_cool:

Gość gość
8)

Gość gość
14.47 jak się robi tego chłopka w okularach? co zrobiłaś

Gość gość
chyba piszę cool w kwadratowym nawiasie. Sprawdzam :classic_cool:

Gość gość
:classic_cool: dziękuje :classic_cool:

Gość gość
:classic_cool: 💤