Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie moge zglosic skarge na pielegniarke?

Polecane posty

Gość gość

i czy w ogolemoge to zrobic? to jest po prostu żenada! moja tesciowa pracuje w zaopatrzeniu szpitala, wiec wszyscy się tam znają. Staramy sie z mezem o dziecko juz 4 lata , niestety bezkutecznie, rodzinie mojej ani meza nie mowilismy ze mam jakis problem bo to straszne gaduly i wiecznie komentuja i obgaduja. Wczoraj zrobilam badania w naszym szpitalu oraz beta hcg(test ciazowy) wyniki mialy byc dzisiaj popoludniu. Tesciowa nie ma wgladu w zadne wyniki bo nie jest zadnym lekarzem ani pielegniarka. Nie moglam sie doczekac wynikow testu ciazowego a tu dzwoni do mnie tesciowa, że nie jestem w ciazy i dlaczego nie powiedzialam jej rodzinie że mam problem z zajsciem w ciaze, że dlaczego wciskam im kity ze mamy na to czas... Jestem wscieklana ta pielegniarke ktora jej topowiedziala i sama nie wiem co mam z tym zrobic...

Gość gość
ja bym na Twoim miejscu z*******a tą pielęgniarkę, jak Boga kocham.

Gość gość
to jest niedopuszczalne! wyniki badań nie mogą trafiać w byle które ręce! zgłoś to do ordynatora szpitala!

Gość gość
szczerze wspolczuje durnej tesciowej ale wiesz co tak juz jest Ty z mezem czekasz na dziecko, a ja mimo zabezpieczania tabletkami, prezerwatywa i patrzeniem na cykl....i tak zaszlam w ciaze, niestety nie lubie i nienawidze dzieci, kocham moja coreczke, ale nigdy wiecej zadnego dziecka, :P nie mam cierpliwosci

Gość gość
jestem strasznhie rozżalona, tesciowa juz powiedziala wszystkim, szwagierka dzwonila juz z wyrazami żalu... czy mogę to gdzieś zgłosic?boje sie tylko, że tesciowa bedziemiala nieprzyjemnosci

Gość gość
szok, ja bym nie odpuściła. Szczerze to by mnie waliło czy będzie miała nieprzyjemności czy też nie, jak się wkłada łapy tam gdzie nie trzba to i boleć moze.

Gość gość
Teściowa nie bezie miała nieprzyjemności,tylko pielęgniarka plotkara. Takier skargi zgłasza się u dyrekcji, raczej nic to nie da, ale moze chwilę ta idiotką będzie miała strachu.

Gość gość
mężowi jeszcze nic nie powiedziałam, choć raczej nie jest jednym z tych, którzy stoją za mamusią murem, staje po stronie tego kto ma rację. Macie racje, zaraz do niego zadzwonie i o wszystkim mu powiem, ciekawa jestem po czyjej stronie stanie, skoro jego mamusia bedzie miala nieprzyjemnosci ze strony pielęgniarek.

Gość gość
yto sie w gowie nie mieści, zadzwon, niech zrobi jakiś porządek zd swoją wśbibską matką, teraz będziuesz najgorsza w rodzinie, bo bezprłodna, zrobią z ciebie popychadło, prymitywy tak mają.

Gość gość
mam nadzieję że nie zachowają się tak wobec mnie:( jest mi strasznie przykro, tym bardziej że liczyłam że tym razem się uda, czekaliśmy jak na szpilkach na wyniki a tu niespodzianka dzwoni tesciowa:(

Gość gość
nlUrDu2ue6HH1PWCASIdTZTq