Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćLisa

Starania o dziecko 2016, 2017 cd.

Polecane posty

Gość gość
No tak ☺ my z mezem akurat w tym temacie jestesmy zgodni ☺ cala 3 planowana

Gość gość
Hej kochane no gratulacje przyszlym nowym mamusiom :) ja rowniez poprosze o uaktualnienie bo z tel nie dam rady. Mila 26 lat 13 tydzien termin 22 luty 2 dziecko z gory dzieki. Ja wlasnie wrocilam z usg tzw genetycznego i dzidzius ma 6.66cm aaaa no i najwazniejsze.... to chlopiec!!!!!!

Gość gość
Sorki 2 razy mi dodalo to samo. To ile i Was cykl?

Gość Małła
Załamałam sie boodebrałam tsh i 3,342 ;( masakra! Moja Pani doktor jakaś oblegana wizyta w przychodni do której chodzę 2ga połowa listopada, w innej przychodni 31 październik szok!!! Oczywiście prywatnie. W tej drugiej przychodni mogę dzwonić i sie dowiadywać co poniedziałek rano czy sie cos zmieniło;(. A jak zadzwoniłam do tej przychodni co chodzę to najwcześniej będzie za miesiąc i mogę podejść;(. Sama muszę sobie zmodyfikować dawkę:( nie mam wyjścia :( eh! A już było poniżej 3, myślałam ze dziś będzie ok 2, a tu takie zaskoczenie;(

Gość gość
Sorki mam 27 lat hehe zle mi wpisalo Mila

Gość Małła
Mila to drugie dziecko? Dobrze zrozumialam? Pierwsze to chłopczyk czy dziewczynka? Duża różnica wieku będzie?

Gratuluję synusia :) Ja właśnie w toalecie zauważyłam większą ilość białej lepkiej wydzieliny i w ogóle przez tamte dni było sucho a dziś uczucie nawilżenia. Ciekawe czy to przed @, no i kicham dziś ;) Ana pytasz który cykl starań?

Mila gratuluję synusia :) a właśnie dziś szukałam mojej rówieśniczki :) Ja właśnie w toalecie zauważyłam większą ilość białej lepkiej wydzieliny i w ogóle przez tamte dni było sucho a dziś uczucie nawilżenia. Ciekawe czy to przed @, no i kicham dziś ;)

Gość Lili91
Małła, moje tsh było ponad 5 w kwietniu, tez juz nerwowo czekam na nastepne badanie. A z wizytami u endokrynologa to chyba wszedzie problem...

Gość gość
Tak 2 dziecko pierwszy synek w Boze Narodzenie skonczy 5 lat i teraz rowniez synek i tak jak za pierwszym razem jak tylko zobaczylam II kreski na tescie czulam ze bedzie chlopiec poprostu intuicja bardzo sie ciesze bo chcialam miec teraz rowniez chlopca jestem bardzo szczesliwa

Dziewczyny dziś dalej lekki ból jak przed @ ale na razie jej nie ma, za to czuję dziś "tam" wilgotno i z tego powodu sprawdzam czy nie ma małpy jeszcze częściej niż wczoraj ;)

Gość Ewelina2605
Caroline umowilam się prywatnie na 2 września to lekarz podobno bardzo dobry specjalista od niepłodności duzo o nim dobrego slyszalam wezmę te wszystkie wyniki co mam i niech zobaczy co o tym myśli. Caroline nasciemniaj naprawde bo oni jak słyszą krótki czas staran to mówią by dalej się starać więc lepiej trochę ubarwic :) witam Nowe dziewczyny oby niedługo wszystkie zobaczymy II kreseczki. Zgadzam się tu z dziewczynami ze niektóre nie chcą dzieci a mają a my ojjj straszne

Gość gośćLisa
Dodałam Was do tabelki, ale nie mogę jej wkleić bo niby SPAM :\

Gość gośćLisa
no i znowu się zawiesiło

Gość gośćLisa
nick_________ wiek______ termin @ Martka10______35________22.06 Viola999_______29________13.06 Iwona25lat____ 25_________03.07 KasW91_______25_________15.06 Lisa___________31________4.08.ost.@ Paula_________24_________26.07 Bluebell1984___32________22-23.07 SmutnaJaa ____36 _________10.07 toska_88______28__________9.07 Małła_________29_________16.08 ost. @ gawronkowa ___25________ 2.07 ost. @ Karolcia06_____25_________08.07 onaa124_______21________11.08 ost.@ caroline29______29________9.08.ost.@ Ewelina2506____30________21.07 Kuchcinka______26________11.08.ost.@ nana266_______27________21.07.ost.@ nic.................wiek.........tydz.ciąży......termin ............które dziecko Angelowa11....34................18............26.01.2017. ............... BasiekKk.........26.................5.............19.12.2 016..............2 Kushina...........29.................4.............25.12. ......................... KateA92...........24................20............10.01.2 017..............1 Mila..................27................13.............22.02.2017.............2 Villemo84 ........31................6..............21.03.2017......... ....1 Afrodit..............29.................................. .............................1 Aifoz.................33................................. 22.04.2017.............2 Nela2987...........29...............6..............15.04. 2017................ Różowy_Kordonek...27........8................................................. Ana...................26................7...............12.04.2017..............3 Martyna1111....25..................................................................

Gość gośćLisa
No w końcu się udało z tą tabelką. Witaj sarita82. A wiesz może czemu aż rok zajęło Wam staranie się o synka? My też staramy się o 3 dziecko. Mamy już syna 3 lata (udało się w czwartym cyklu) i córkę 1 rok (udało się w pierwszym cyklu). Teraz jeden cykl bezowocny za nami. Mila gratuluję synka :) nana te Twoje objawy to ewidentnie wskazują, że coś jest na rzeczy :) Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Gość nana266
gośćLisa bardzo bym chciała ale w głębi duszy czuję, że nie powinnam się nakręcać i że lada dzień nadejdzie @ :(

Chociaż jak tyle osób trzyma za mnie kciuki to może się uda :) Dobrze, że od września wracam do pracy bo bym inaczej całe dnie spędzała na forum ;)

Gość KateA92
Nana kiedy robisz test ? :D to uczucie wilgoci dobrze wróży hihi trzymam kciukasy! :D ale zrób test z rana

KateA wczoraj robiłam test i był negatywny więc planuję dopiero w poniedziałek :) We wtorek miałam jakby plamienie więc może dopiero implantacja dlatego czekam jeszcze

Gość gośćLisa
nana mam nadzieję, że jednak @ nie przyjdzie do Ciebie. Ja się właśnie dowiedziałam, że mój mąż chyba wyjedzie do pracy na dwa miesiące. Wyjazd na koniec sierpnia, więc jeśli w tym cyklu się nie uda to potem dopiero po męża powrocie będziemy próbować. To będą dwa cykle bez starań, ale będę czytała co u Was :)

Gość KateA92
Jak wytrzymasz do poniedziałku to będę pełna podziwu heh :) :) ale masz rację - poczekać jeszcze trochę nie zaszkodzi ;)

gośćLisa to może jednak się uda i będziesz mogła mężowi po powrocie oznajmić radosną nowinę :) Kate jeśli w sobotę mój Mąż pójdzie do pracy to mogę nie wytrzymać hehe ale jeśli będzie miał wolny weekend to zrobię dopiero w pon bo chcę, żeby na razie nie widział ;)

Dziewczyny a jeśli we wtorek byłaby implantacja to kiedy test mógłby coś pokazać?

Gość Bluebell1984
Wytrzymaj Nana, bo ja też zamierzam być cierpliwa ;) jeśli we wtorek była implantacja, to w poniedziałek test już będzie pewny. Ja też się boję cały czas, że @ przyjdzie jednak. Ale tak jak Ty, co chwilę chodzę i sprawdzam, bo czuję tam coś mokrego. Miękka pała jestem :P cały cykl tak dzielnie się trzymałam, a teraz mam taki stres, że aż rozwolnienia dostałam :( nie pisałam Wam, bo nie chciałam robić sobie nadziei, ale w sobote też miałam takie jednorazowe plamienie. Wcześniej w środku cyklu to się nie zdażało. Byłam wtedy 7 dpo. Trzymajcie kciuki dziewczyny plisssss :)

Gość nana266
Bluebell czekamy do poniedziałku? Chyba że @ wcześniej przyjdzie. Nie wiem czy to uczucie wilgotności nie jest przed małpą :(

Gość gośćLisa
a ja nie mam co robić tylko tabelkę uaktualniam :) nick_________ wiek______ termin @ Martka10______35________22.06 Viola999_______29________13.06 Iwona25lat____ 25_________03.07 KasW91_______25_________15.06 Lisa___________31________4.08.ost.@ Paula_________24_________26.07 Bluebell1984___32________22-23.07 SmutnaJaa ____36 _________10.07 toska_88______28__________9.07 Małła_________29_________16.08 ost. @ Karolcia06_____25_________08.07 onaa124_______21________11.08 ost.@ caroline29______29________9.08.ost.@ Ewelina2506____30________21.07 Kuchcinka______26________11.08.ost.@ nana266_______27________21.07.ost.@ nic.................wiek.........tydz.ciąży......termin ............które dziecko Angelowa11....34................18............26.01.2017. .............1 BasiekKk.........26.................5.............19.12.2 016..............2 Kushina...........29.................4.............25.12.2016................ KateA92...........24................20............10.01.2 017..............1 Mila..................27................13.............22 .02.2017.............2 Villemo84 ........31................6..............21.03.2017......... ....1 Afrodit..............29................................................................1 Aifoz.................33................................. 22.04.2017.............2 Nela2987...........29...............6..............15.04.2017..............1 Różowy_Kordonek...27........8.......................... ...................1 Ana...................26................7...............1 2.04.2017.............3 Martyna1111....25........................................ ........................1 gawronkowa....25.................................................................1

Gość gośćLisa
Bluebell to ja trzymam trzymam :)

Gość Bluebell1984
Nana, a pamiętasz jak miewalaś wczesniej przed okresami? Bo mi się wydaje, że miałam zawsze sucho, ale niezbyt zwracałam na to uwagę wcześniej ;) Dobra, to jesteśmy umówione na testowanie w poniedziałek o ile wczesniej nic się nie wydarzy ;)