Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agregat na budowę Wynajem czy kupno

Polecane posty

Gość gość
kruzery? też polecam, bo mam jeden od roku, 2,5 kW, jednofazowy, przydaje sie na działce, sąsiadowi na budowie i nam w czasie awarii

Gość remigiuszz
Szukam sprzętu w dobrej cenie i jednocześnie porządnego, polecacie faktycznie najlepiej tego Kruzera?

Gość gość
też polecam zakupić kruzera, mają fajne modele w przystępnych cenach, a do tego są łatwe w transporcie, co wbrew pozorom też jest ważne

Gość gość
kupno, zależy jaki kupisz (ja polecam kruzera), ale taki sprzęt zwraca się średnio po pół roku użytkowania, czyli dość szybko

Gość michallekk88
Gdzie najlepiej kupić tego Kruzera??

Gość gość
kupno, szkoda wynajmować jak taki zakup szybko się zwraca a potem i może nawet przydać

Gość gość
wiem, że w kruzerach uzwojenie prądnicy jest miedziane - rozumiem, że to lepszej jakości? aluminiowe chyba jest gorsze i szybciej się nagrzewa?

Gość gość
ja też bym raczej zainwestował w własne urządzenie i zgadzam się, że firma kruzer jest warta swojej ceny, w sumie nie jest jakaś wygórowana

Gość gość
Ja słyszałem, że prezes Kruzera wkłada penisa do każdego wyprodukowanego agregatu. Odradzam

Gość Ćman2
ceny są dość rozbieżne głównie ze względu na moc danego agregatora + czy to benzyna czy diesel. Sprawdź sobie tutaj - http://barracuda.sklep.pl

Gość krajrerr
zdecydowanie kupno - sam kupiłem Kruzera i warto, cena jak za tak dobry sprzęt bardzo dobra, cicho pracuje i jest bezawaryjny.

Gość trisssss
dokładnie tak, masz racje, sam mam z tej firmy i nie mam na co narzekać, pracuje świetnie a najwazniejsze, że jest dość cichy tak mówisz

Gość gość
Kupno jest lepszym wyjściem, raz że możesz kiedys w przyszłości znowu potrzebować, dwa że ceny na np. http://barracuda.sklep.pl sa bardzo dobre i czasami robia takie promocje ze mozna dostać coś w na prawde swietnej cenie

ja uwazam ze jak kupowac to na lata, bo bubel zawsze bedzie bublem. Z kruzera sa sprawdzone i polecane, mozesz tez przeciez wynając

Gość gość123333
lepiej kupić i piszę z doświadczenia. U nas dobrze się sprawdza właśnie Kruzer, a kupiliśmy go uważam w bardzo dobrej cenie

wiadomo, jak jest dobry sprzet to nie ma co wymyslac tylko posłuchać osób, które korzystały z takowego sprzętu! Warto czytać fora! Mój mąż mówi, że nie kupił by innego agregatu niz Kruzer

Gość gość
Na budowę na pewno przyda się agregat na przyczepie, raz że bardzo dużą moc, co ma znaczenie na budowie, a dwa że bardzo łatwo je przetransportować, sprawdź http://wa-tech.pl oferują takie właśnie agregaty na przyczepie jak i inne

Gość gość
Ja kiedy potrzebuje to wypożyczam agregat. Nigdy nie potrzebuje go na jako super dlugo. Za kazdym razem korzystam z pomocy firmy http://agar-power.pl/ - wysoka jakosc, dobra cena wypozyczenia. Naprawde super pomoc.

Gość gość
też wolę kupić, bo jednak nikt tak nie dba o to za co płacisz, niż Ty sam

Gość gość
Zdecydowanie najlepszym wyborem jest kupić swój, jak jest potrzebny to się go po prostu używa a nie kombinuje z wypożyczaniem

Gość gość
Według mnie lepiej kupić, może się później przecież jeszcze przydać a takie rzeczy z reguły się przydają. My kupowaliśmy taki agregat na http://barracuda.sklep.pl na budowę u wujka

Gość gość
kupno zdecydowanie, chociaż jeżeli już chcesz wypożyczać to sprawdź co to za urządzenie, żebyś nie płacił za bubel i jeszcze dokładał do paliwa marka kruzer jest dobra w tego typu sprzętach

Gość Quen
Osobiście uważam, że raczej kupno, chociaż trzeba liczyć się z tym, że dobre agregaty wymagają przeglądów i opieki technicznej. W szczególności ważne jest to dla agregatów, które pracują w ekstremalnych warunkach (takich jak na budowie). Osobiście korzystam z wypożyczalni Dinamo, gdzie mam już niewielki rabat, za dłuższą współprace.

Gość gość
Chyba lepiej kupić, nie są to drogie rzeczy a taki agregat zawsze jeszcze może się przydać. Sprawdź na http://wa-tech.pl jest ich tam masa i są bardzo dobre

Gość Martiii87
Nie znam kompletnie tej firmy. Jakaś nowość na rynku? Ja jednak dalej polecam Kruzera - sprawdzony!

Gość Kamillosss
Zdecydowanie się zgadzam. Ja mam Kruzera który u mnie kolejny sezon sprawdzony i kupowałem go właśnie w sklepie firmowym, najpewniejsze miejsce.

Gość gość
a drogie są te agregaty kruzer? szukam takiego w granicach 3 tyś zł

Gość gość
też polecam kupno, a jak już wynajem to jakiś dobry sprzęt, np kruzer, żeby nie przepłacać za jakiś badziew, który dodatkowo szarpnie po kieszeni