Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda typowa przeciętna Polka i przeciętny Polak ?

Polecane posty

Gość gość

Bo jak patrze na twarze na ulicach to nie wiem, wielu facetów wygląda jak Rosjanie, Ukraińcy, wielu blondynów albo takich ''rudawych'' szatynów... U kobiet to juz w ogole nijako to wygląda, mloda Polka wygląda nijako, niektóre mają cechy semickie, wiele kobiet ma lekko azjatyckie twarze (duze pucołowate poliki przede wszystkim) Według mnie nasz prezydent obecny to taki typowy Polak z twarzy, a typowa Polka to Ewa Wachowicz (zanim nie rozjaśniła włosów, nie majstrowała przy twarzy), Grażyna Torbicka tez mi się kojarzy z typową Polką

Gość gość
A jak mają wyglądać ? Jak włosi kurwa ? :D Ja też mam wygląd Polaka, ale są typowi polacy, których można uznać za przystojnych bo włoskiej urody nie uświadczysz wśród Polaków.

Gość gość
mi sie z typowa Polka kojarzą: Dereszowska, Zmuda-Trzebiatowska, Glinka K, Kurdej-Szatan, Zielińska K., Arciuch T., Magdalena Stużyńska faceci: A. Młynarczyk, Karolak, Piasek, A. Grabowski, K. Kaczor, Błaszczykowski, Kapustka xx no tak jest, to jest wg typowa najczesciej powtarzalna uroda w PL

Gość gość
Moim zdaniem typowa Polka to nieżyjąca Gabriela Kownacka, Kwiatkowska z serialu Rodzina Zastępcza. x faceci: A. Młynarczyk, Karolak, Piasek, A. Grabowski, K. Kaczor, Błaszczykowski, Kapustka - ten nie, cygańska uroda