Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 25

Polecane posty

Ja się odnosiłem do postu gdzie taka fraza była użyta, post z 9 strony. Zresztą w necie też w takiej wersji jest przedstawiane. Jako "zawrotna kariera".

No to przeczytaj dokładnie do czego sie odniosłeś: x "Myrevin dziś Jak napisałem... "zawrotna kariera" podlega interpretacji, masz prawo uważać że była to "zawrotna kariera"..." x Dla większej jasności: x "masz prawo uważać że była to "zawrotna kariera"..." x x No i co? Po co robisz z siebie głupka? To takie fascynujące?

Shatyn, oczywiście masz prawo uważać jestem głupkiem, czy tam że robię z siebie. Nie wiem co to za argument. A tutaj osobiście Kaczyński a "wypasionym apartamencie od stalinowskich władz.: {Zatem wyjaśniam, w jakich warunkach mieszkaliśmy. Moi rodzice po ślubie otrzymali pieniądze od ciotki mojego Ojca, która była zamożna i bezdzietna. Za te pieniądze wyremontowali spalony dom na Żoliborzu. W zamian właściciel wynajął im na dziesięć lat mieszkanie na górze. Potem pojawił się kwaterunek, myśmy dostali na to mieszkanie przydział z sublokatorkami. Mieszkała z nami babcia, czasem gosposia do pomocy; w trzech pokojach, 76 m2 łącznie mieszkało 8 osób.} No radio Erewań. :D Oczywiście jeśli Kaczyński mówi prawdę.

Myrevin dziś Shatyn, oczywiście masz prawo uważać jestem głupkiem, czy tam że robię z siebie. Nie wiem co to za argument. x x Argument opart na tym co sam napisałeś a co zacytowałem w poprzednim moim poście.

Gość gaajowy
Xxx sam jestes smieszny i zenujacy.szczegolnie jak na topicu barona swoja dzialanosc prowadzisz.widac od razu ze to ty.wstyd powtorze,zeby stary kon.takie rzeczy wyczynial.odczep sie od tych dziewczyn ramolu.ze przed samym soba.tobie nie jest glupio.ale z kolei czego od ciebie wymagac.jak ty nigdy honoru nie miales.ani jaj

{Zatem wyjaśniam, w jakich warunkach mieszkaliśmy. Moi rodzice po ślubie otrzymali pieniądze od ciotki mojego Ojca, która była zamożna i bezdzietna. Za te pieniądze wyremontowali spalony dom na Żoliborzu. x Mieszkała z nami babcia, czasem gosposia do pomocy; w trzech pokojach, 76 m2 łącznie mieszkało 8 osób.} x x Mieszkanie Kaczyńskich nie był spalone (nie czytałem nic o ewentualnym remoncie z innego powodu) a mieszkały w nim 2 osoby.

No w sumie nie zastanowiłem się, może dla Shatyna zostanie wykładowcą to kariera, Jaki Shatyn taka kariera.

Myrevin dziś No w sumie nie zastanowiłem się, może dla Shatyna zostanie wykładowcą to kariera, Jaki Shatyn taka kariera. x x To napradę żałosne. Po co próbujesza mnie obrażac? Po to, zeby cie nazwał głupkiem po raz drugi posiadając jako uzasadnienie twoje własne słowa?:O Nie pierwszy raz widzę, że nie potrafisz się merytorycznie odnieśc do słów rozmówcy i po swojemu, prymitywnie i prostacko, usiłujesz rozmówce obrazić, poniżyć itp. Może ty tego nie dostrzegasz, moze dla ciebie to "normalka" ale dla każdego normalnie myślącego i inteligentnego człowieka, to co napisałem to oczywista oczywistość.

Myrevin dziś Jaki dyskutant taka dyskusja. x x Masz rację. Dyskusja z tobą tak naprawdę nie jest dyskusją bo takowa wymaga podawania argumentów a nie obrażania, poniżania rozmówcy jak ty to robisz...:O

otulona_snem dziś stara taktyka Shatyna,najpierw wyzywa od "glupkow",pozniej twierdzac,ze ktos go"probuje obrazic",ty naprawde myslisz,ze ktos tutaj to jeszcze"kupi" x x Wyraźnie napisałem jakie mam powodu do uznawania Myrevina z głupka czy też wychodzącego na głupka. Jak nie zrozumiałaś to pretensje do mamusi i tatusia.

co do lazikowania po topach barona,od razu widac,kto zacz,a "argumenty",ma iscie powalajace,i pozniej sie dziwi,ze jest wysmiewany,traktowany per noga i nielubiany,ale oczywiscie robic z siebie ofiare to pierwszy x x :D Iftar dokładnie wie kto zacz a więc jej sie spytaj to może ci wytłumaczy. A ja po raz ostatni powiem, że nie "łaże" po innych topach i nie piszę pod "orange". Swoich poglądów się nie wstydze i ZAWSZE potrafię, wbrew temu co wy robicie, uzasadnić to co napisałem, podając powody ogólnie dostępne.

otulona_snem dziś widac jakie masz "Powodu" smiech.gif ,dobrze gajowy pisze,brak slow chlopie x x Ano widać, widać. Może dlatego, że w przeciwieństwie do was potrafię uzasadnic własne słowa...

otulona_snem dziś widac jakie masz "Powodu" ... x x CZepianie się literówek, oczywistych literówek, niezbyt dobrze o tobie świadczy, otulona...:O

otulona_snem dziś lazisz i doskonale,jak widac nie tylko ja potrafie twoje obrzydlistwa rozpoznac,bo jestes w tym do bolu obrzydliwy i nikogo nie musze pytac,ty naprawde masz ludzi za durniow x x Ciebie Myrevina, gaajowego oczywiście, ze mam za durniów. I mało tego potrafię to uzasadnić opierajac sie na tym co wypisujecie. I jak widac nie potrafisz rozpoznać tylko się tym głupio przechwalasz. Co też niezbyt dobrze o tobie świadczy.

Gość Maaagdalenkaaaa
Jarosław zawsze Dziewica] kazdy wie, ze facet nie moze byc dziewica, tylko pospolity glupek tego nie wie:)

Gość Maaaaaa
Shatyn cierpietnik. wszyscy go obrazaja:D

WRESZCIE! Andrzej Duda podpisał nową ustawę o Trybunale Konstytucyjnym x Prezydent Andrzej Duda podpisał dziś nową ustawę o Trybunale Konstytucyjnym - podała Kancelaria Prezydenta RP. W zamierzeniu PiS - które przygotowało projekt - ustawa ma być odpowiedzią na kryzys TK. x Parlament zakończył prace nad ustawą o TK 22 lipca. Zastąpi ona dotychczasową ustawę o TK z czerwca 2015 r. Nowa ustawa wejdzie w życie po 14 dniach od ogłoszenia. x Zdaniem PiS ustawa przecina spory wokół TK. Zdaniem opozycji tryb pracy nad ustawą naruszył procedury legislacyjne, zaś część jej zapisów jest niekonstytucyjna i nie uwzględnia zaleceń Komisji Weneckiej. Według PiS nowa regulacja jest powrotem do przepisów o TK z 1997 r., ale zawiera istotne modyfikacje. x x Trybunał Stanu czeka...

Gość gość
wracajac do kariery, to 'zwrotna' kariere zrobil ten, ktory nie potrafiac pisac poprawnie po polsku skonczyl polonistyke:P patrz Shatyn:D:D

gość dziś wracajac do kariery, to 'zwrotna' kariere zrobil ten, ktory nie potrafiac pisac poprawnie po polsku skonczyl polonistykejezyk.gif patrz Shatyn x x No to podaj na to tylko TRZY przykłady alEbo ładnie pana Shatyna przeproś...:D

Gość gość
mosiek zawsze jest ofiarą a jeśli nawet patrząc obiektywnie nie jest, to wg.niego ....jest ofiarą ...i taka jest prawda obywatele :classic_cool:

otulona_snem dziś zyj ,zyj w nieswiadonosci,ze sie przechwalam,tym lepiej dla mnie,jedynie co czuje do ciebie to obrzydzenie,szczegolnie po twoich ostatnich wystepach,to juz nawet nie jest smutne,zalosne..to jest obrzydliwe i chore i ty jestes obrzydliwy i chory,tyle ode mnie nieszczesliwy,biedny czleku chory z zazdrosci i zawisci x x A żyję w świadomości bo Iftar dokładnie mi opowiedziała kto to jest. A obrzydliwe i chore są twoje zarzuty wobec mojej osoby, tylko dlatego, ze złapałem ciebie i twojego faceta na braku wiedzy i znajomosci oczywistych rzeczy, oraz na zwyczajnym chamstwie i gówniarstwie...

Gość Magdalenkaaaaaa
No to podaj na to tylko TRZY przykłady alEbo ładnie pana Shatyna przeproś...smiech.gif] wszyscy widzieli masakryczne orty w twoim wykonaniu :P

I mam nadzieje, że spełniając moją prośbę Iftar, dokładnie i tobie opowiedziała kto zacz. Prawdopodobnie nie zrozumiałaś a więc poproś Iftar, żeby powoli i w prostych słowach to ci wytłumaczyła.

Magdalenkaaaaaa dziś No to podaj na to tylko TRZY przykłady alEbo ładnie pana Shatyna przeproś...smiech.gif] wszyscy widzieli masakryczne orty w twoim wykonaniu x x Skoro tak to bez problemu podasz takie TRZY przykłady.

Nowy w mieście dziś Shatyn to musi przeżywać traumę. Kiedyś jego ukochana partia PZPR wyniosła sztandar a teraz druga miłość jego życia Platforma Oszustów zwija się podobnie smiech.gif Biedny ten Shatyn i nieszczęśliwy... x x Myślisz, ze jak dla ciebie to była ukochana partia to dla innych też? :D Myślenie zwykłego i prostego komucha...:O

A może ja jakaś aseksualna jestem, że tak przytoczę to modne określenie. Powiem Wam, co ja czuję: owszem ciepło, bo penis gorący, wiadomo, ale takie straszliwie przyjemne to to nie jest. Czuję tarcie, jak... Zróbcie z języka trąbkę, włóżcie palec i go "spenetrujcie". Toż samo czuję. Nie ma w tym nic przyjemnego. CZASAMI to ruszanie się w środku bywa przyjemne, bo drażni ten słynny punkt G, który jest niczym innym, jak częścią łechtaczki od wewnątrz! x x To wszystko tłumaczy...:O Przepraszam, że tak sie do ciebie odniosłem. Po prostu nie dość, ze jesteś niewykształcona to jeszcze mało inteligentna.... Dodam, ze "punkt G" nie jest częścia łechtaczki... Czy to ty otulona? Bo to brak wiedzy na twoim poziomie....:D