Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem gruba i zaniedbana ale nie mam żadnej motywacji

Polecane posty

Gość gość
23:08 - próbowałam, ale bez rezultatu. Może dlatego, że nie wiem, czy zmiana w wyglądzie cokolwiek da. Kiedy byłam szczuplejsza i bardziej zadbana, też byłam często olewana przez płeć przeciwną. Mężczyźni potrzebowali mnie tylko wtedy, gdy chcieli się wyżalić lub gdy mieli ochotę poznać którąś z moich koleżanek. Nie spotkałam dotąd mężczyzny, któremu chodziłoby o mnie, a nie o inne dziewczyny.

Gość gość
zjedz coś, poczujesz się lepiej :)

Gość gość
Ok, działamy :) Solarium i słońce u mnie odpadają, bo kocham swoją jasną cerę, ale co do reszty zastosuję się.

Gość gość
gość dziś Dla mnie wystarczy że się umyjesz i będę Cię śmigał w hotel nad Soliną. Proszę zgodzisz się :)

Gość gość
no to super :) ja akurat wygladam o nebo lepiej jak sie lekko opalę No to ja spadam lulu bo jak się człowiek nie wyspi to potem ma cały dzień zrąbany ! U mnie jak pisałam mani i pedi odpada,ale do fryzjera trzeba iść i dentyse też zaliczyć piaskowanie zrobić przynajmniej . Może kupię sobie jutro w końcu jakieśfajne buty i torebkę :)

Gość gość
Możemy się też wymienić zdjęciami, żeby sobie wzajemnie doradzać, ale to już zależy od tego, czy masz na to ochotę. :-)

Gość goli89
Ja czasami również się poddawałam ale w końcu mój narzeczony zmotywował mnie;) razem postanowiliśmy,że zamówię sobie suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl jadłam regularnie 5 posiłków plus ćwiczenia lekkie;) nie lubię biegać wolę rower;) schudłam w 6 miesięcy 48kg!