Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który dom według was lepszy? Dwa warianty

Polecane posty

Gość gość

Mamusie czy tak obiektywnie mogły byście doradzić który dom byłby ładniejszy, funkcjonalniejszy itd wybraliśmy z mężem dwa ale ostateczną decyzję pozostawił mi. Ja całe życie mieszkałam w bloku i nie wiem za bardzo co wybrać. Mamy jedno dziecko i myślimy o drugim. http://projekty.muratordom.pl/projekt_szum-morza-wariant-ii,3048,0%2C0.htm?c=38#rzuty http://projekty.muratordom.pl/projekt_zielona-polonina,3119,0%2C0.htm?c=53

Gość gość
Ten drugi. My mamy dom z poddaszem użytkowym i drugi raz budowalibyśmy parterowy. Bez schodów , okien w dachu i reszcie rzeczy , które tylko zwiększają koszty wykonania. Poza tym nikomu nie chce się już latać po schodach a w lecie na poddasze jest bardzo gorąco.

Gość gość
ten pierwszy :)

Gość gość
Drugi fajniejszy.

Gość gość
Pierwszy

Gość gość
1, ma ładniejszą bryłe i tańszy w budowie - prosty dach

Gość gość
zdecydownie drugi , wiekszy wiecej mijesca na wszystko , schowki itp w tym pierwszym maskra zero miejsca na nic , ani spizarni ani garderoby....

Gość gość
lepsze rozmieszczenie pokoi ma projekt 2 jak dla mnie. Salon z kuchnią razem, część z pokojami np. dziecięcymi oddzielona. W pierwszym kuchnia obok sypialni daleko do salonu moim zdaniem bez sensu.