Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleci ktoś tani nocleg we wrocławiu blisko afrykarium

Polecane posty

Gość gość

jak ktoś był we wrocławiu to może jeszcze poleci mi jakieś atrakcje dla dzieciaków 7-9 lat oprócz zoo i afrykarium, bardzo proszę.

Gość gość
Mieszkam we Wrocławiu,ale noclegów nie znam w tamtych rejonach,poszuka czegoś w internecie :) oprócz zoo jeszcze są rejsy statkiem po odrze, park dinozaurów ul.Wróblewskiego 9 (za zoo) ,Hydropolis, Bobolandia ul.długosza(ogromna sala zabaw,stoliki dla rodziców ) ,ogród botaniczny.

Gość gość
Jedziemy z dzieciakami w przyszłym tygodniu, troje dzieci i my. Wynajęliśmy apartament, bo jak się podliczy hotel to na naszą piątkę 800 zł za dwie doby to nie jest tragedia. Są hostele, za gówniarza Polskę i Europę zjeździłam i to jest tani sposób. Wrocław przejazdem, jedziemy z Koszalina do energylandii :) Pokażemy dzieciakom trochę Polski po drodze.

Gość gość
na długosza jest hotel REWOLNA

Gość gość
też chcę wiedzieć

Gość gość
O jacie aż z Koszalina do Energylandii:)aż taka jest popularna.Byłam tam dwa razy raz na karuzelach z czwórką dzieci a teraz w sobotę byliśmy na koncercie Disco Polo super było.Ale my tam mamy blisko 40 min.drogi.A we Wrocławiu byliśmy dwa lata temu też z dziećmi wtedy w podobnym wieku.Też zwiedziliśmy Zoo,ogród Botaniczny,przepiękny pokaz tańczących fontann,przejechaliśmy się starą zabytkową kolejką,byliśmy w pięknym Muzeum Narodowym,szukaliśmy krasnoludków których pełno we Wrocławiu.Polecam Wrocław jest piękny a południe Polski też:)pozdrawiam jeśli jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem

Gość gość
Z Koszalina, wiem szmat drogi, ale ze zwiedzaniem południa Polski. energylandia na deser, mam nadzieję, że nas nie zawiedzie.

Gość gość
pierwsze słyszę o ulicy długosza we wrocławiu