Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To dziwne że nikogo nie mam bo

Polecane posty

Gość gość
13:19 Sa tu tacy ale zakochani w kobietach które ich nie chcą.

Gość gość
Podobno jesteś bardzo ładna. Podobno. Tak twierdzi mama, babcia, ciocia, tata, siostra, koleżanki. Ale te osoby nie patrzą na ciebie jak na materiał do wydymania, więc nie wierz we wszystko, co mówią. Poza tym uroda nie jest jedynym składnikiem atrakcyjności seksualnej, oczywiście bardzo tę atrakcyjność podnosi, ale to nie wystarczy.

Gość gość
Jak księżniczkujesz, brak ci inicjatywy, czekać na gotowe, to co się dziewczyno dziwisz, że nie masz nikogo.

Gość gość
od kiedy to kobiety maja przejmowac inicjatywe???przeciez my nie szukamy facetow gejow tylko hetero!?

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem się kłania gość wczoraj Podobno jestem bardzo ładna . Słyszę to od wielu ludzi wprost i okrężną drogą ,widzę też jak jest. Mężczyźni są dla mnie B.mili logiczne więc ze zdanie rodziny się nie liczy

Gość gość
od kiedy to kobiety maja przejmowac inicjatywe???przeciez my nie szukamy facetow gejow tylko hetero!? x O, i właśnie takie roszczeniowe lale są zwykle same.

Gość gość
Buhahaha:D:D roszczeniowe -jebne ze smiechu;)

Gość gość
autorki, a moze wez pod uwage to ze w polsce nie zbyt duzo naprawde przystojnych facetow ( co nie znaczy ze wogole ich nie ma )

Gość luki24444444444444
a ja napisze tyle ze do zycia to tylko taka srednia ,jest dzo bardziej ekonomiczna w utrzymaniu ,nie grymasi i nie robi takiej laski. ladne najada sie tylko na jeden raz , gdyz uroda z czasem przemija i zostaje wtedy charakter , takie lale najczesciej po pewnym czasie staja sie takimi damami /paniusiami co to uwazaja sie za 8 cud swiata mimo ze zmarszczek i celulitu wcale nie maja mniej od innych ,pomijajac pustke w duszy i oczywiscie w glowie . Nie ma to jak srednia ,a drobne niedoskonalosci sa nawet bardziej sexi

Gość gość
Średnia, ale zgrabna i z dużym biustem. Takie są najlepsze, bo nie mają nasrane we łbach jak te niby ładne.

Gość gość
jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. tekst o zmarszczkach mnie rozwalił :D faceci też mają zmarszczki,blizny itd.uroda nigdy nie przeminie jeśli kobieta o siebie dba :) wierz mi że kobieta nie grymasi jeśli jest szczesliwa i partner jest przystojny. One są takie tylko dla tych z ktorymi sa z rozsadku.no ale... pieknych nie starczy dla kazdego więc rozumiem że musisz sobie i innym wmawiać - z twojej strony to czysta kalkulacja ale nie ludz się ze przecietna nie pomyśli o tobie źle i nie będzie miała momentów załamania (z kim skonczyla)i obrzydzenia