Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzał poprzednią

Polecane posty

Gość gość

dałybyście szansę facetowi, który zdradzał poprzednią dziewczynę? wiem to od jego znajomych. ja 21, on 26.

Gość gość
A wiesz dokladniej jakie byly powody tych zdrad?

Gość gość
Nie, ktoś kto zdradzał nie jest godny zaufania

Gość gość
rozrywkowe. czy taki może się zmienić przy innej, czy to tylko mrzonka?

Gość gość
Skoro zdradzal dla rozrywki to sie nigdy nie zmieni. To taki typ,ktory nie szanuje uczuc drugiej osoby.

Gość gość
tacy faceci są głupawi. nazdradzają, nazdradzają, a potem się łudzą, że taka kupa nigdy nie wypłynie na powierzchnię. a wypływa zawsze i taki delikwent jest potem skreślony wśród znajomych, znajomych znajomych, znajomych znajomych znajomych, itd.

Gość gość
Nie rozumiem kobiet. Biora sobie faceta, zakoc***a sie w nim, a potem czekaja az on sie zmieni. Ten sie nie zmienia, bo niby z jakiej racji ma to robic, "jakiego mnie wzielas takiego mnie masz", a one potem wylewaja litry lez i zakladaja dramatyczne topiki na kafe... Chyba lepiej jest wybrac takiego faceta, ktory ma wlasnie TEN charakter,ktory nam odpowiada. LUDZIE SIE NIE ZMIENIAJA

Gość gość
ludzie się zmieniają, często gęsto, i to bardzo nie ma sensu jednak oczekiwać, że akurat ten/ta się zmieni dla nas

Gość gość
Jeśli będzieie miał to czego oczekuje, to nie będzie szukał.

"Jeśli będzieie miał to czego oczekuje, to nie będzie szukał" A g*wno prawda ;O Facetem albo rządzą zwierzęce instynkty albo zasady; jakby to był facet z jajami to by nie zdradzał tylko od razu kończył niedobraną relację i szukał kobiety, której byłby wierny. Facet, który zdradza, zawsze będzie zdradzać, to tylko zwierzak...

Gość gość
Nie, wręcz przeciwnie. Jeśli raz już przekroczył granicę to każdy kolejny raz będzie tylko łatwiejszy - to dotyczy każdego "przestępstwa". Jak raz udrzerzy, raz poprowadzi po pijanemu - to kolejne razy będą przychodzić coraz łatwiej. Może inaczej bym podeszła do sprawy, jeśli zdrada odbyła się w bardzo młodym wieku u chłopaka przy mało poważnej relacji, a jako dojrzały mężczyzna tworzył tylko uczciwe relacje.

Gość gość
Jeżeli zdradza to znaczy ,,,ze zarażony jest wirusem ku/restwa a wiesz że to zawsze może zaatakować . ze swojego doświadczenia mój mąż zdradzał mnie miał kochankę a potem jednocześnie kolejną ślinił się na widok młodszych kobiet i korzystał z usług panienek leśnych . Nie ma leku na tą chorobę .

Gość gość
Powiem krótko i dobrze ci życzę DAJ SOBIE SPOKÓJ . Ty mu nigdy nie zaufasz .