Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Erato9

Magia słów

Polecane posty

Gość gość
Tak Erratozabijam się tak jak wszyscy Drogą do słońcajedzeniem, piciem, ćpaniem, róóchaniem, kolorowankami i zapachami i uczuciami, potrzebą deszczuale ja to robię bo lubię i chcęa niektórzy bo muszą. 😴kiedyś rozmawialiśmy z Chwilą o spacerach po mokrej zroszonej trawie, pamiętasz? teraz już wiem jak taka trawa tnie stopy i łydkiale nie żałuję i jestem szczęśliwy. 🖐️

Gość gość
To była dobra trawaniedługo będzie Dzień Musztardyzapraszam wszystkich.

Nie zawsze można wybierać Czasem jesteśmy skazani na tu i teraz I bycie szczęśliwym tu i teraz jest sztuką Ile samodestrukcji w Tobie Przyjacielu ;) Rycerzu co nagle to po diable :p

Gość gość
I wypełnię się tego dnia potęgą strumienitryskających wodospadówokryję cielesnym płaszczem płomieni gorącej Musztardyi połączeni rozkoszą wzlecimy do krainyboskich czaróww akcie spełnieniaprzytulę Cię kochana Errato do serca swojegozważ że to Chwila przywołała mnie. 😴

A po wszystkim wypalimy skręta By usprawiedliwić szaleńczy myśli wir Chwila zapali po Tobie ;) O Dojrzałości moja słodka To nie Twoja wina Żeś rozum zgubiła :D :D

Gość Bledny bl
Wyczyniajac co wyczynialem i tak skazany jestem na jego towarzysywo. Tako sobie mysle i mysli odganiam gdyz w smugach dymu trawy sie domagam. Buchne sobie z wami. Jakby co wezme troche od kumpla. In ta trawa nie tnie stop a jedynie moze spowodowac ze przrstaniesz stapac... Znaczy odlecisz :P

Gość gość
I w tym wirze Erratojesteśmy już samina na dłuższą chwilę na morskiej głębiniea tłum na plaży nam się przygląda i klaszcze (co tam słychać ciotki?)mój język wzdłuż ciała coraz niżej płyniena rozkosz wzrasta w Tobie ochotagorączka przytuleń, pocałunków i skrętównie, po Tobie Chwila. :p:D🖐️

Przyjacielu palimy po a nie przed :p I wiesz co ? Jeśli podejdziesz wystarczająco blisko to wytrę Twój osmarkany nosek :classic_cool: Ja wiem, że Twoje jest zawsze lepsze ale co będzie jak będziesz chciał się wymienić? :)

Gość gość
Zmienimy piwnicę Erri i cyrkulacjęto się zawsze sprawdzaone jak zwyklenabrzmiewają, jak co dzieńw Nich urocze pożądaniawieczorem odkopią i umyją sprzęt, chyba umyjąja bym umyłwilgocią wrażliwych ciał wzmogą i to chyba wszystkodo widzenia 🖐️z noskiem trafiłaś w punkt Erri. :classic_cool:

Gość Bledny bez logowania
Juz mi sie nie chce. Reszte zostawie sobie na jutro. Teraz mykam do chaty. Mam zamiar przez reszte dnia sie operdalac : D

Gość Bledny bl
No ladnie :D :P Nikomu nie powiem :P

Gość gośćErato9
Nie śmiej się Wstręciuchu :p

Gość gość
Dupsko to ma poniedziałek, a środa to kobieta, więc ma słodką du/pcie, którą można co najwyżej wycałować, wypieścić językiem, wylizać i wymasować.

Gość blednygosc
zależy jaki ma wyraz twarzy i gdzie sie znajduje:D np kiedy siedzi mi na kolanach, lekko suwając tyłeczkiem siedząc okrakiem a jej dolną wargę zagryzają ząbki. Kiedy patrzy mi prosto w oczy nie odwracając wzroku wówczas chwytam ją za dupsko i ściskając pośladki wcieram ją w siebie b więc widzisz gościu:D w odpowiednich warunkach mozna nawet powiedzieć że jest dziw/wką i nie jest to obrazliwe. Trzeba wiedzieć tylko kiedy :D to sa słowa a one czasami określają również emocje lub wywołują je.

Gość gość
znowu rozwalają fajny temat idioci :o..

:26 miłe, że uważasz temat za fajny :) Będzie fajny dopóki będą pisać fajni ludzie :)