Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Nie mam dzieci bo nie mam z kim ich miec... wszedzie same puszczalskie

Polecane posty

Gość Michał121212

Nie dziewice... nie ma dziewictwa? To nie ma slubu i tyle.

Gość gość
twoj wybor, twoj problem.

Nie tylko moj problem - do tanga trzeba dwojga. :) po za tym co 3 polka nigdy nie wyjdzie zamaz i nie urodzi dziecka. A liczba ta w przyszlosci bedzie rosla.

Gość gość
Idioto mężczyzn jest więcej niż kobiet i z każdym pokoleniem ta różnica się zwiększa więc samotny zgryźliwy stary kawalerze pogódz się z tym że zostaniesz łosiem samotnikiem.

Gość gość
"Nie mam dzieci bo nie mam z kim ich miec... wszedzie same puszczalskie" Nie oszukuj samego siebie, dzieciaczku :) Nie masz kobiety, dlatego, że żadna ciebie nie chce i nic w tym dziwnego :)

Gość
Jeszcze zadnemu pedalowi nie udalo sie urodzic dziecka. Wiec ty tez chyba nie bedziesz pierwszy.

Gość gość
Wylacznie twoj problem, bo niby czyj? Poza tym do 49roku zycia męzczyzn w Polsce jest wiecej niz kobiet.

Gość gość
Nas możesz oszukiwać, ale siebie nie :) I tak skończysz jako 70letni prawiczek, nawet gdyby po świecie chodziły same powabne dziewice. :) Króra kobieta by ciebie chciała???

Rescator gownojadzie, dobre bylo gowienko z cebula przygotowane przez twoja z****** mamusie? Chyba tak bo az ci stanal, lepiej umyj dupsko bo stary zaraz wraca z roboty, a podobno nie lubi cie rypac jak jestes obsrany...

Gość gość
A teraz nie odwracaj kota ogonem, michałku i odpowiedz na moje pytanie, jak grzeczny chłopczyk :) Która kobieta by ciebie chciała???

Gość gość
Czyli mogę mieszkać z dziewczyną bez ślubu ?

Gość gość
Idioto mężczyzn jest więcej niż kobiet xxxxxx W Polsce kobiet jest więcej....

Gość
@ gość dziś Która kobieta by ciebie chciała??? << Kobieta zadna, ale menele czy muslimy chwala sobie jego dupsko. Tylko ich kozy narzekaja, ze sa zaniedbywane :-).

Gość gość
Do 18:44 może w wieku mojej babci rzeczywiście k8biet jest wiecej ale w przedziale wieku 20- 30 lat mężczyzn jest wiecej sprawdź w Roczniku Statystycznym.

Gość Michak 121212
No ja znam tylko pijaczki i jakies menty...moze ktoras po pijaku mnie zechce...czy ja wiem. Mam malego i duzo pryszczy na d***e,czy to taki problem?

Gość gość
Nie bedę sprawdzał.

Gość gość
jak można się tak k***ić i nie trzymać cnoty dla męża prawiczka??? szanujcie się bo trzymając cnotę jako jedyni się szanujecie

Gość gość
18:51 wyszklam za meza prawiczka i efekt jest taki ,ze nawet minetki mi nie potrafi zrobic,zamiast drzec z rozkoszy ja za kazdym razem tarzam sie ze smiechu :-( a na trzy lata malzenstwa moze Mialam ze dwa orgazmy bo on minuta dwie i konczy :-(

Gość gość
Michal ma HIV!!! przekonuje mlode laski, ze jest prawikiem a potem pozostawia po sobie wirusa HIV! omijajcie go szerokim lukiem!!!!