Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś sposoby na dyskretny kontakt z osobą której nie widziałam ponad tr

Polecane posty

Gość gość

Witam was kochani zwracam się do was ponieważ jest was tu bardzo wielu, i być może ktoś z was miał taka sytuację jak ja. Otóż byłam kiedyś z pewnym facetem mniejsza o szczegóły, ale suma suma sumarum to on mnie zostawił i całkowicie zerwał jakikolwiek kontakt. Wiem wiem zaraz mi ktoś napisze ze po co mi kontakt z kimś takim skoro to urwał itd, ale bardzo zależałoby mi na jakimś kontakcie z tą osobą dodam że chciałabym aby to było naprawdę dyskretne.

Gość gość
Nie masz nr telefonu?

Gość gość
mam numer, ale za chiny nie mam odwagi aby tak po prostu zadzwonić do niego.

Gość gość
A ile czasu minęło, byliście ze sobą?

Gość gość
No wlasnie,dlugo? Jak nie,to zawsze o byle pierdole mozesz sie "przymowic". Typu,ze koniecznie musisz wiedziec gdzie to i to zalatwil czy tam kupil:p. Wspolnych znajomych macie? Wiesz,wazne czemu zerwal kontakt. Normalnie to raczej sie tego nie robi,ludzie sie rozchodza w swoja strone i tyle

Gość gość
Tak spotykaliśmy się jakiś czas wszystko było w jak najlepszym porządku a przynajmniej nic nie wskazywało na taki obrót sprawy nie podam wam powodu dla którego zerwał ze mną wszelaki kontakt bo ja sama go nie poznałam:-( a czasu minęło już dosyć sporo bo ponad trzy lata.

Gość gość
To, że odzywanie się nie jest najlepszym pomysłem sama wiesz, więc nie będę Cię moralizować. Powiem tak: wóz albo przewóz. Moim zdaniem powinnaś odezwać się do niego dyskretnie ale w sposób jasno dający do zrozumienia, że celowo się z nim kontaktujesz (żadnych gierek w przypadkowe spotkania). Napisz mu e-mail lub sms o treści: "cześć, dawno się nie widzieliśmy, ciekawa jestem co u ciebie słychać" lub coś w tym guście. Albo Twoja inicjatywna padnie na podatny grunt - i koleś podejmie rozmowę, albo nie - wtedy nie ma sensu go stalkować.

Gość gość
No ale jeżeli on milczy już tak długi czas to chyba nie ma większego sensu aby ona do niego pisała.

Gość gość
Odzywanie się to nie skalowanie Kobieto ty nie wiesz co to znaczy być ofiarą stalingu.

Gość gość
No tysz prawda laska się również do niego nie odzywa a więc gdzie tu stalking????

Gość gość
Jeśli się odezwie i uzyska komunikat, że nie jest to mile widziany, a mimo to będzie nadal się odzwyać - to będzie stalking. Ale spróbować można, choć jak koleżanki raczej bym nie liczyła na wiele.

Gość gość
mozesz zadzwonic do niego