Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadłam w pętle kłamstw z której nie umiem się już uwolnić, boże

Polecane posty

Gość gość

moje całe życie to kłamstwo, nawet sobie nie wyobrażacie za kogo ludzie mnie uważają, rodzina, nawet własny mąż nie wie o mnie całej prawdy... żyje w permanentnym stresie, czasami mam ochote wszystko zostawić i gdzieś uciec i zacząc wszystko od zera...

Gość gość
No to opowiadaj, pomogę z tego wyjsć przy pomocy kolejnych kłamstw z tym ze logicznych i kończących ten syf w jaki sie zapędziłas

Gość gość
mam podobnie zrobilam pare rzeczy ktorych sie wstydze i nie przynzaje sie klamstwo goni klamstwo

Gość gość
Nie moge z nich wyjsc, gdybym ujawniła jedno z nich to groziłaby mi sprawa w sądzie na podstawie kilku paragrafów. Jedyne wyjscie to ucieczka, tylko musze rozwód najpierw zrobic :O

Gość gość
Znam to . Tez tak żyłam. Czego to ja nie zmyslalam. Plus miałam faceta w Polsce, faceta w usa i dziewczynę w Polsce w innym mieście. I każdy znał inna wersje mnie. Chore co? I wiesz co. .... Bóg mnie z tego uwolnil

Gość gość
Mocne jesteście, co do autorki: no to działaj czyli rozwód, wyjazd i zmiana środowiska, znajomych, pracy. Po prostu uciekaj. Co do tej od kochanków w rożnych miejscach - jesteś moim idolem . A do tej co ja bóg wyzwoli nie mam pytań