Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest kobieta która uprawiała seks przed ślubem? Zdzirą

Polecane posty

Gość gość
Wiesz, że na ogół kobiety nie osiągają orgazmu przez stosunek pochwowy? I że najlepszym sposobem jest minetka albo palcówka z pieszczeniem łechtaczki? Będziesz zaspokajał kobietę poprzez lizanie łechtaczki? Bo sam stosunek dla kobiety to za mało, pochwa odbiera za mało dobrych bodźców.

Gość gość
gość dziś Bo nie traktuje kobiety jak worek na sperme, potrafię się kontrolować, jestem romantykiem dla mnie miłość najważniejsza, seks to mały dodatek i tylko po ślubie :) Seks mnie obrzydza jedynie w formie przedslubnej z każdym w którym jesteś w związku. Nie potrafiłbym uprawiać seks po kimś.

Gość gość
A co z różnorodnością w sypialni? Te same pozycje, te same rzeczy 2 razy w tygodniu przez 30-40 lat? Co z nudą? Co z tym, że ona może nie chcieć? Albo że ty nie będziesz chciał i ona poczuje się odrzucona? Co z problemami finansowymi? Co z dziećmi? Co z nieprzespanymi nocami? Co z chorobami kobiecymi typu zapalenie pęcherza?

Gość gość
Co jeśli teściowa będzie cię nienawidzić? Co jeśli nagle spodoba ci się inna kobieta? Co jeśli pozostaniesz aseksualny? Co jeśli ona umrze 2 lata po ślubie? Co jeśli okaże się, że kogoś zabiła w wypadku samochodowym?

Gość gość
gość dziś To mało wiesz według teorii kobieta ma 17 różnych bodźców gdzie można doprowadzić kobietę do orgazmu.

Gość gość
Co jeżeli partnerka będzie chciała wyjechać za granicę? Co jeżeli ona przestanie cię kochać? Co jeśli się sobą znudzicie? Co jeśli ona będzie chciała robić karierę i będzie od ciebie więcej zarabiać? Co jeśli po ślubie okaże się, że nie odpowiada jej rozmiar twojego penisa?

Gość gość
Nie będę robił minety, palcówki, będę się całował z jężyczkiem pozdrawiam

Gość gość
Uważam, że właśnie traktujesz kobietę jak inkubator.

Gość gość
Nie uprawiałeś seksu, więc nie wiesz czy to mały dodatek. Co jeśli okaże się, że nagle będziesz erotomanem, a ona nie będzie chciała seksu często? Co jeśli spodoba ci się jej koleżanka? Co jeśli okaże się, że twoja partnerka jednak nie chce dzieci?

Gość gość
Czyli nie będziesz chciał zaspokoić kobiety. :) A co jeśli ona będzie chciała minetki, bo inaczej nie osiągnie orgazmu?

Gość gość
gość dziś Nie sprawdzi, rozmiar penisa nie ma nic do rzeczy każdy jest dopasowany po drugie badania mówi wiekszość kobiet nie patrzy na rozmiar członka, nie ma wpływu rozmiar członka na odczuwane orgazmy.

Gość gość
gość dziś ale zadajesz debilne pytania :D będzie miała orgazm i nie wiem czy bym zrobił minetę chyba bardziej bym się naraził na raka krtanii jakbym to robił.

Gość gość
A co jeżeli seks z tobą jej po prostu nie będzie pasował i nie będzie chciała go już nigdy uprawiać i mieć dzieci? :) Co jeśli znajdzie sobie kogoś, kto będzie jej robił minetkę?

Gość gość
najprostsza odpwiedz, na pytanie , autora kim jest kobieta , ktora uprawiala seks prze slubem. Meżczyzną

Gość gość
gość dziś Rozmowa, rozmowa :)

Gość gość
Większość kobiet nie osiąga orgazmu bez stymulacji łechtaczki. Co jeśli ona będzie chciała poszukać lepszego kochanka, bo nie będzie się czuła spełniona? Te pytania nie są debilne. Są z życia wzięte, ale ty o życiu masz małe pojęcie...

Gość gość
A rozmową załatwisz kwestię bezpłodności albo jej śmierci? :) Co jeśli sam jesteś bezpłodny?

Gość gość
Idę spać w końcu, bo ileż można gadać do ściany? Jesteś aseksualny, egoistyczny i niedoświadczony życiowo. :) Branoc.

Gość gość
gość dziś Do ciebie tez pisze się jak do ściany nic nie dociera badania, dowody i tak myślisz, że lepiej się seksić przed ślubem :D nie masz doświadczenia, nie wiesz co to jest miłość, przyszły facet cie zdradzi, będziesz miała nieudane małżeństwo, związek się rozpadnie prędzej czy później, mężczyźni będą cie traktować jak worek na sperme.

Gość gość
gość dziś jesteś debilką masz takie doświadczenia, że hoho powiem ci kobieta ma 17 różnych orgazmów które może osiągnąć pozdrawiam

Gość gość
gość dziś 17 różnych orgazmów mówi ci to coś pozdrawiam

Gość gość
Ależ ja miłość znam. Śmiem za to twierdzić, że ty jej nie znasz. Plus, mam ponad 4 dychy. Pogadamy za 15 lat, na razie za mało wiesz, autorzyno. :)

Gość gość
gość dziś Są debilne bo kobieta ma 17 różnych orgazmów w jakie mogą osiągnąć ma to powierdzęnie naukowe, seksulodzy potwierdzają.

Gość gość
17 orgazmów, które umiesz wyczarować z kapelusza? Ty naprawdę nie masz pojęcia jak działa kobieca psychika i ciało. Głupiś i zielony. :) :)

Gość gość
Jeszcze się w życiu rozczarujesz, słonko. Albo i nie. Może pozostaniesz prawiczkiem do końca życia. Tak będzie lepiej dla kobiet... :)

Gość gość
gość dziś Są różne orgazmy a nie tylko pochwowe i łechtaczkowe więc się doucz.

Gość gość
gość dziś Ty chyba nie wiesz myślisz, że pytonem od murzyna zadowolisz każdą kobietę i dasz milion orgazmów haha :D mineta, palcówka itp. nie ma nic wspólnego

Gość gość
gość dziś wyjdź panno bo się rozczarujesz potem płacz bo mnie facet zostawił z dzieckiem hahaha

Gość gość
seks wyłącznie po ślubie i tylko wtedy się szanujesz własne ciało, nie traktujesz siebie jak przedmiot, poznajesz ciało po ślubie i lepiej przeżywasz życie seksualne.

Gość CZARNULKA81
OSWIADCZAM wszem i w obec ze jestem ZDZIRA !!! Moja cnote dawno szlak trafil "OMG" !!! Zdaniem Pana Swietego facet moze moczyc fiu.a kiedy chce a kobieta ma na prawiczka doswiadczonego jedynie na macaniu wlasnego Wacka czekac. Ku Twojemu zdziwieniu jestem szanujaca sie kobieta i matka. A zdanie kogos kto ma takie kompleksy ze boi sie KONTAKTU z kobieta ktora wie czego chce wisi mi kolo PISI. Masz czlowieku nie tylko z glowa problem. Czym natura cie tak skrzywdzila ? I przykro mi ale Pan Bog bedzie mnie rozliczal z mojej czystosci czy decyzji a nie zakompleksiony Pajac. Pozdrawiam goraco wszystkie ZDZIRY i zycze udanych kontaktow sexualnych z obecnym jak i z przyszlym facetem (gdyby taki sie kiedys pojawil, oczywiscie !!!!) AMEN !!!!