Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiecie o ojcach, którzy weszli do morza z dziećmi mimo zakazu?

Polecane posty

Gość gość

Teraz trwają poszukiwania dziewczynek, bo tatusiowie pewnie chcieli miec super fotki podczas sztormu na fb. Właśnie powiedzieli w radio, ze znaleźli 11 latkę. Super co?

Gość gość
Masakra pozwolić dzieciom na kąpiel pomimo zakazu kąpieli :-/

Gość gość
Żyje?

Gość gość
Nic bym nie powiedziala bo na to, to brak slow , debile?

Gość gość
Nie żyje. Teraz szukają 7 latki w Ustce

Gość gość
Jak mozna byc taka suka I wietrzyc sensacje z ludzkich tragedii.Oni poniesli najsurowsza made.To byl wypadek

Gość gość
A gdzie były matki tych dzieci? Prężyły cyce na kocu. Każdy z tych ojców miał pod opieką dwoje dzieci. Leniwe krowy chciały mieć spokój, to wysłały mężów z dziećmi do wody nie bacząc na warunki.

Gość gość
a co?ojcowie byli uposledzeni,ze nie mogli zajmowac sie dziecmi?kobiety na made okropnie gardza kobietami.Tea wysylasz facets na spacer z dzickiem,I co?jes!I dziecko wpadnie pod auto albo spadnie z drabinki na place zabaw to bedzie twoja wina?

Gość gość
Wypadek? Chyba cię głowa boli:O był zakaz, dobrze wiedzieli o tym, a mimo wszystko pozwolili dzieciom tam wejść. Swoją drogą ciekawe gdzie matki były...

Gość gość
te "leniwe krowy" mają cały rok pod opieką po dwójce dzieci i jakoś nic się tym dzieciom do tej pory nie stało, wspaniały tatuś miał się zająć chwilę dwójką na raz i już tragedia...

Gość gość
Że to nie twoja ani moja sprawa i łatwo się ocenia po fakcie i nie znając szczegółów. Ja też byłam na plaży kiedy była wywieszona czerwona flaga, skakaliśmy z synkiem przez fale blisko brzegu, teraz widzę że i to było nierozsądne, dlatego "nie rzucam kamieniami" w tych ojców. Oni dostali karę. Najgorszą jaka może być.

Gość gość
W komentarzu na interii przeczytałam, że facetom wydaje to się takie męskie, że wejdą do wody w czasie sztormu, pojada z dziećmi bez fotelika, bo baby są nadopiekuńcze. Coś w tym jest. Ja myślę, że to było tak, że chcieli wejść kawałek do morza, tak żeby mieć fale do kolan, któraś była nietypowo niska, więc weszli dalej i przyszła kolejna nietypowo wysoka. Współczuje tym rodzinom, bo jest to niewyobrażalna tragedia, z której pewnie nigdy sie nie otrząsną.

Gość gość
12:27 W jakim otoczeniu ty żyjesz? Normalni ojcowie sprawują nad dzieckiem taką samą opiekę jak ojcowie...

Gość gość
Kazdy kto o tym wiedzial jest skrajnie nieodpowiedzialny. I tyle. Czyli pewnie i matka i ojciec. A czesc odpowiedzialnosco maja gapie jeslito obserwowali. Bo w takim wypadku nalezalo interweniowac - ale pewnie jesli ktosto widzial to udawal ze nie. X Ale nawet na strzezonej przy ratownikach potrafia lazic do wodyi nie reagować na upomnienia.

Gość gość
12:38masz się czym chwalić:O powinni wlepiać mandaty takim jak ty za takie debilne zachowanie. No ale taki mamy kraj, ze wolą przypiertalać się do parawanów, zamiast do narażania życia niewinnych dzieci.

Gość gość
Że byli głupi i do końca życia będą żyć z tym piętnem.

Gość gość
"Że to nie twoja ani moja sprawa i łatwo się ocenia po fakcie i nie znając szczegółów. Ja też byłam na plaży kiedy była wywieszona czerwona flaga, skakaliśmy z synkiem przez fale blisko brzegu, teraz widzę że i to było nierozsądne, dlatego "nie rzucam kamieniami" w tych ojców. Oni dostali karę. Najgorszą jaka może b" X Przepraszam Cie ktory szczegol zmieni postac rzeczy ze skrajnie nieodpowiedzialny ojciec skutecznie narazil dzieci na smierc? To ze Ty kiedys zachowalas sie tak samo magicznie sprawia ze nie wolno takiego zachowania napietnowac? Jakie u diabla istotne szczegoly (ktorych nie znamy) u Ciebie mialy znaczenie ze zachowalas sie wtedy jak debilka? Te szczegoly Cie usprawiedliwialy?

Gość gość
12:27 W jakim otoczeniu ty żyjesz? Normalni ojcowie sprawują nad dzieckiem taką samą opiekę jak ojcowie...

Gość gość
Faktycznie takie bardzo duże fale są na Bałtyku? W zeszłym roku byłam w Jarosławcu i tez przez kilka dni wisiała czerwona flaga, choć moim zdaniem, fale nie były szczególnie silne. Tylko wtedy i tak nikt nie wchodził do morza, bo woda miała 10 stopni.

Gość gość
podajcie link bo nie słyszałam o sytuacji

Gość gość
"Jak informuje reporterka RMF FM Aneta Łuczkowska, mężczyźnie z Łeby ratownicy kilkukrotnie zwracali uwagę, by nie wchodził z dziećmi do morza." To dla osób, które bronią tego typu debili. Chciał się utopić, mógł wejść tam sam, a dzieci zostawić na brzegu.

Gość gość
Były fale jak cholera, bo pokazywali akcję ratowniczą i faktycznie zakaz był słuszny.

Gość gość
12:55 dokładnie. Własnie mówią w rmf fm , ze najprawdopodobniej ojciec usłyszy zarzuty

Gość gość
Powiesiłabym chooya

Gość gość
12:55 dokładnie. Własnie mówią w rmf fm , ze najprawdopodobniej ojciec usłyszy zarzuty xxx Niestety, dzieciom to życia nie wróci. :( Może jednak inny ojciec zastanowi się, zanim pójdzie bezmyślnie z dziećmi do wody.

Gość gość
To tragedia :( bardzo wspolczuje rodzicom

Gość gość
Założę się, ze jak pokażą ich w mediach, to twarz tatusia nie będzie grzeszyła inteligencją. Pewnie typowy patol z dziury zabitej dechami, który dostał 500 i przyjechał nad morze...

Gość gość
"Faktycznie takie bardzo duże fale są na Bałtyku? W zeszłym roku byłam w Jarosławcu i tez przez kilka dni wisiała czerwona flaga, choć moim zdaniem, fale nie były szczególnie silne. Tylko wtedy i tak nikt nie wchodził do morza, bo woda miała 10 stopni." Moga byc spore. Moga byc wiry. Czesto jest tak, ze masz kilka malutkich i bach wieksza. A ludzie topia sie cichutko, bez krzykow itp.

Gość gość
Efekt programu 500+ Za dużo promili we krwi...

Gość gość
Jak można narażać własne dzieci?