Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich zmian w wyglądzie partnera nie moglibyście zaakceptować?

Polecane posty

Gość gość
co jest złego w kolczyku w nosie?

Gość gość
Niehigieniczny,oszpecajcy,nieestetyczny.

Gość gość
estetyka jest subiektywna, ale nie jest niehigieniczny

Gość gość
Już pisałem .Jest obrzydliwy.Ale moje słowo nie jest kurwa wyrocznią.Jesli się innym podoba to proszę bardzo.Chodz sobie jak chcesz,jesli ci się podoba. Tylko nie wymagaj od wszystkich innych by się tym zachwycali, bo to niedorzeczne.

Gość gość
Nie wymagam, a niedorzecznie było wyzywanie mnie on smierdzącej piwem narkomanki z problemami emocjonalnymi :)

Gość gość
Jesli tak się przyjmujesz opinią anonimów z forum to rzeczywiście masz problem.Ja już parę razy przerabiałem nastoletnie Małolaty,ktore chciały być oryginalne więc robiły głupie rzeczy , szpecily się i ubieraly jak ufo , także wiesz. Mi już wystarczy.Nie ma to jak widok kobiecego nagiego ciała bez żadnych bohomazów ani Szram.Tyle.

Gość gość
Nie przejmuje, po prostu rozmawiam i zwracam uwagę na niedorzeczność niektórych komentarzy. I nie, "także nie wiem", bo nie jestem nastolatką i nie chciałabym mieć nic wspólnego z kimś kto je "przerabia". To chore co sugerujesz tym swoim "przerabianiem" dzieciaków.

Gość gość
"przerabiałem" je jak sam byłem nastolatkiem, teraz jestem 25 latkiem , także nie jestem jakiś stary,do tego wyglądam mlodziej.I nie wiem skąd ten bulwers.:DWszystkie już wyrosły z bycia emo itd ale jak widać to nie jest regułą.Ja tu nic nie pisałem w sensie"odrzucam cię, spadaj" bo nikogo tu nie szukam, tylko wyrazalem swoją opinię.Dosadnie,lecz nie z zamiarem skrzywdzenia kogokolwiek.I nie pisałem , że smierdzisz piwem,mylisz !nie zkims innym.;)

Gość gość
mój komentarz był ogolnie do tematu i tego co ludzie (niekoniecznie ty o mnie pisali). Przerabianiem ludzi nie zajmowałam się również jako nastolatka, najwyraźniej mam dużo mniej urozmaiconą historię, a emo nigdy nie byłam :P

Gość gość
Ach, "przerabiałem" w sensie miałem do czynienia, bynajmniej nic nieprzyzwoitego nie miałem na myśli. BTW

Gość gość
No to zmienia postać rzeczy :P

Gość gość
Gdyby zaczął nosić turban, prześcieradło i piertolił o allahu itp ch/u/ju.

Gość gość
człowiek przez takie tematy może się poczuć jak mumia, jak ja byłam małolatą to emo raczkowało dopiero :D

Gość gość
bawią mnie kolesie, którzy myślą, że mieliby seks z wytatuowaną dziewczyną :) Przecież jej się podoba inna stylistyka i prawdopodobnie jej facet też jest wytatuowany :) No chyba, że mówicie o dziuni z tatuażami a la chińskie znaczki :)

Gość gość
na poczatku leci sie na wyglad, po latach nie ma juz znaczenia.ale wlosow sciac nie pozwalam ani zapuscic brody

Gość gość
gość wczoraj nie jestes lepszy od tych lasek z tatuazami, kolczykami i kolorowymi wlosami, co wiecej powiedzialabym ze gorszy, one byc moze licza na cos wiecej a ty sie nimi zabawiasz.umysl i wnetrze macie takie samo, z tym ze ty sie kamuflujesz krotko scietymi wlosami i grzecznym biurowym outlookiem, ale to tylko tapeta.I nie sadze zeby grzeczna szara myszka w koku i sukience do ziemi, marzaca jedynie o rodzinie, bedzie ci prac, gotowac, sprzatac i rodzic kolejne dzieci a ty na boku bedziesz dalej stukac podejrzane laski.Takie wola podobnych sobie ale z postawy zyciowej a nie wygladu.

Gość gość
i naprawde mniej mnie razi szczery d****arz ktory tez ma pelno kolczykow, tatuazy (to akurat u facetow uwielbiam), pije, wciaga i w jakichs innny sposob wyzywajacy wyglad niz d****arz-szanowany obywatel, wzorowy maz i ojciec, chodzacy do pracy w garniturku z teczka, a na boku kazda pasuje

Gość gość
Mnie odrzuca od razu nadwaga, a zwłaszcza wielkie brzuchy piwne, braki w uzębieniu i ogólnie zły stan uzębienia, brak higieny, smród piwska czy innego alkoholu na co dzień (nie mówię o wpiciu jak jest okazja, ale np.piwko po pracy pod sklepem to dla mnie powód do skreślenia faceta). Papierosy-również skreślam, sama nie palę i nie wyobrażam sobie życia w smrodzie papierosowym. Jeżeli chodzi o inne rzeczy, które mnie może nie odrzucają, ale nie podobają mi się u faceta to bardzo gęsty zarost zapuszczany miesiącami, lekki kilkudniowy jest ok, chodź też nie każdemu pasuje. Długie włosy lub zupełnie zgolona na łyso głowa. Przesadne napompowanie sterydami. Umięśniona sylwetka jak najbardziej, ale koksy bez szyi odpadają. Wzrost poniżej 175 (ja mam 165, więc jak założę szpilki nie chcę być wyższa od faceta). Jeżeli chodzi o zachowanie, to np. wulgarne słownictwo, co drugie słowo na k, nie mówiąc już o bekaniu, pluciu itp. Brak wiedzy na podstawowe tematy, wyrażanie się z pogardą o innych, wywyższanie się i obnoszenie np. z kasą. Błędy ortograficzne, gramatyczne i inne -chodzi mi głownie jak facet robi podstawowe, np. pujdę, poszłem, twuj itp.

Gość gość
wygląd nie ma takiego znaczenia, bardziej charakter. na pewno nie akceptowalabym chamstwa i braku szacunku do mnie, obrażania mnie, wyzywania itp. Brzuszek mi nie przeszkadza u faceta. w codziennym życiu tak naprawdę wygląd nie ma żadnego znaczenia, zyjesz przeciez z charakterem czlowieka a nie tym jak wygląda. Jak ktoś jest chamem to nawet wygląd Ronaldo nie pomoże. A jak ktos jest brzydki ale ma dobre serce, szanuje nas i kocha, to wtedy jest super.

Gość gość
Ludzie przede wszystkim higiena a co za tym idzie uzębienie, czyste ręce i paznokcie, dobrze jest jak buty nie sa uświnione. Kiedyś poznałam na płazy pięknie zbudowanego chłopaka, wszystko było super do póki nie zaczął opowiadać czegoś i nagle okazało sie ze czar prysł. Składnia prostacka aż w uszach dudnilo. Wiec zagrać musi wszystko bo czasem to co widzisz nie idzie w parze z tym co słyszysz i jest po ptokach.

Gość gość
siwych łoniaczy u 35 latka. to mi traci wtedy narkotykami i alkoholem, bo nikt tak wcześnie tam nie siwieje :-)

Gość gość
gość dziś , moze byc z brzuchem, lysy, bezzebny, smierdzacy byle mial loniacze naturalnego koloru.a co jak wiekszosc kafeterian bedzie teraz znala twoje zdanie i zacznie farbowac, a co gorsza-golic, a jak sie z nim zwiazesz, zapomni sie i siwe odrosty wyjda na wierzch?tragedia!

Gość gość
tu nie chodzi o preferencje a o epatowanie zdrowiem. mężczyźni nie mają comiesięcznych krwawien by mieć niedobor ferrytyny a tym samym wcześniej siwiec. rzadko ktory ma jej niedobór. zatem coś nie halo musi być zodym facetem że już ma dole siwieje, o ile nie jest chory to jest albo alkoholikiem albo cpunem albo agresywnym typem który być może nerwami i problemami ze sobą sprowadza się do przedwczesnego siwienia. no chyba że pracuje przy śmierdzących lakierach podlogowych

Gość gość
*z młodym facetem

Gość gość
gdyby nagle zmienił garderobę na dresy i ogolił głowę na łyso