Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to możliwe, że pani profesor ma córkę niemogącą skończyć licencjatu?

Polecane posty

Gość gość

Mąż tej profesor też niegłupi, co prawda przed laty przerwał studia, by zarabiać na rodzinę (wpadli, ciąża nieplanowana, ktoś musiał zarabiać) i już na nie nie wrócił. To jakim cudem córka tych państwa nie może skończyć nawet licencjatu na prostszym kierunku... bo tak jest. Ja skończyłam studia 3 lata temu, ona jest ode mnie rok starsza a studiuje już szósty rok na licencjacie...

Gość gość
No i co z tego..

Gość gość
Autorko ty skończyłaś jeszcze gorzej od niej, bo na Kafeterii, co dużo mówi o twojej enelygencji.

Gość gość
14:37 i o twojej :) tez tu siedzisz. jesteś głupia tak samo jak każda inna która tu siedzi. nie zabłysnęłaś :)

Gość gość
Zajmij siie swoim zyciem

Gość gość
zleciały sie ofermy co bronią takich niedołęg jak córka tej profesorki co autorka ją opisuje :D pewnie nawet tego licencjatu nie mają i dlatego cie autorko tak tutaj trakuja :D odpowiem ci na pytanie: pewnie ta profesorka malo wymagala od corki i ta sie nie uczy. znam takie. niektore dzieci nauczycieli to lenie

Gość gość
XD wow gratki, że skończyłaś studia, to super, dobry piesek

Gość gość
A jak to mozliwe,ze sprzataczka ma corke profesorke? :-) Gdyby babcia miala wasy to by byla dziadkiem.:-)

Gość gość
aport!

Gość gość
14:43 ty za to nie skończyłaś, albo skończyłaś zarządzanie jajami na Wyższej Szkole Lansu i Bounce'u a więc jedyna kariera jaką możesz zrobić to kamerki internetowe i kasa w Biedronce. Ewentualnie szczekanie na kafe. Co widać na załączonym obrazku :) P.S. Córka tej profesor to taki sam leń jak te co jej tutaj bronią, autorko,.

Gość gość
hau hau :----------DDDD

Gość gość
14:45 nieuku, zamiast szczekać, idź na studia. Bo bez nich jesteś dziś NIKIM :)

Gość gość
No i co Ci do tego? Twój problem? Nie sądze. x "zleciały sie ofermy co bronią takich niedołęg jak córka tej profesorki co autorka ją opisuje smiech.gif pewnie nawet tego licencjatu nie mają i dlatego cie autorko tak tutaj trakuja" I nawet jeśli ktoś nie ma studiów to jest niedołęga i oferma Twoim zdaniem to współczuję. Może skończyłaś studia, ale niewiele widać się nauczyłaś. Ja teraz idę na 5 rok i nigdy nie sądziłam, że jestem lepsza od kogoś bo studiuję :O

Gość gość
no coty bardzo spoko jest byc leniem xdd zadna obraza to niejest dla nikogo :---DD cikawi mne jak to jest skonczyc studia biedaki ,niekazdy potrzebuje studiowac zeby miec na wczasy w egipcie i torebke majkelkors hihihi nawet mi was nie zal studenciaki xD

Gość gość
14:40 no ale ja się nie porównuję do innych i nie wytykam nikomu co skończył, a czego nie, w przeciwieństwie do CIEBIE

Gość gość
14:49 prostaczko, normalny człowiek nie studiuje tylko dla kasy. Torba majkelsrajkel mnie nie jara. Studiuję, bo wiedza to coś, czego nie można kupić :) Studiuję bo jestem mądra i umiem zapamiętywać informacje, a ty jak ta małpa tylko stroić się potrafisz. Nie dla kasy uprawia się naukę, ale plebs i dziady tego nie rozumieją. Wieśniury :D

Gość gość
Prostaczko? Chyba mówisz o SOBIE kafeteryjny przygłupie. Widzę już te twoje dyplomy kupione u wuja Mietka na straganie pod kościołem.

Gość gość
autorko, jakie najbardziej lubisz piwo ze sokiem :--------D ?

Gość gość
14:53 Niestety, posiadam dyplom uczelni, która zajmuje drugie miejsce w Polsce. Skanować nie będę, bo nie rzucam pereł przed wieprze bez szkoły.

Gość gość
"Niestety, posiadam dyplom uczelni, która zajmuje drugie miejsce w Polsce. Skanować nie będę, bo nie rzucam pereł przed wieprze bez szkoły. " W takim razie przynosisz dyshonor swojej uczelni obrzucając ludzi błotem na forum internetowym by swoje marne ego dowartościować. Ciekawe czy byś tak szczekała gdybyś tu swoje imię i nazwisko ujawniała, że kazdy znajomy, współpracownik, pacjent/klient mógłby to zobaczyć. Żałosne. Własnie takimi wpisami pokazujesz jak mało warte są studia i jakiego pokroju osoby je kończą.

Gość gość
I nie, nie jestem osobą bez wyższego wykształcenia. Ale widzę też jacy niektórzy znajomi ze studiów są. Często na więcej szacunku zasługuje pani sprzątaczka ze szkoły niż pan inżynier czy prawnik. Miłego taplania się w błocie.

Gość gość
Tak wiem Pankejk ty posiadasz dyplom Sralni i Podmywalni, na których masz skończone KATEDRY i tyle wiesz o szkolnictwie wyższym, że włosy spod pach wypadają ja się czyta te twoje wyplwociny. Najbardziej zrypany kafeteryjny przygłup z tutaj piszących. Idź niech ci matka z ojcem gdzieś robotę ustawią, bo ci na łeb ostro siadło od tego srania przed kompem 24/7 okrągły boży rok.

Gość gość
Jaki Pankejk? :D Mówcie coś więcej, o co chodzi z Pankejkiem? :D dobre :D :FD

Gość gość
Studia kończy się dzięki głowie, a więc dyplom uczelni (zwłaszcza tej dobrej) świadczy, że ktoś jest dobrze rozwinięty, pojętny, zdolny, a więc mający dobry umysł :)

Gość WC WC
Czy ktoś tutaj studiował gów)nologię?

Gość gość
. To jakim cudem córka tych państwa nie może skończyć nawet licencjatu na prostszym kierunku... x Bo moze inteligencje odziedziczyla po dziadku? Moze to dla ciebie dziwne, ale inteligentni ludzie tez maja przyglupie dzieci i na odwrot. A moze sie jej nie chce uczyc? Albo rodzice ja utrzymuja dopoki ona sie uczy, wiec ma w tym interes? Zapytaj ja, moze ci odpowie.

Gość gość
14:59 masz kompleksy że nie masz wyższego wykształcenia? Racja. Dziś nie mieć magistra to trzeba być wyjątkowo "zdolnym".

Gość gość
15:06 Tak, autorka.

Gość gość
gość dziś Studia kończy się dzięki głowie, a więc dyplom uczelni (zwłaszcza tej dobrej) świadczy, że ktoś jest dobrze rozwinięty, pojętny, zdolny, a więc mający dobry umysł x A nieprawda. Nie zawsze tak jest.

Gość gość
15:02 :D :D uśmiałam się zdrowo przy tym wpisie. Coś kiedyś już ktoś tu pisał o jakimś pankejku.Co to za laska? Po amerykanistyce? :D