Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfranczeska

Jak sie na nim dobrze odegrać? zeby emocjonalnie to poczuł

Polecane posty

Gość gość
brednie - a jak koleżanka się zakocha? a on ją rzuci, jak każdą inną...?

Gość gość
Autorko ty chyba nie wiesz jak śmiesznie wyglądasz ,co za desperacja musisz być paskudna i nie zaprzeczaj bo i tak nikt niie uwierzy

Gość gośćfranczeska
nie obchodzi mnie to, jak dla ciebie mogę być najbrzydsza na całym świecie :D koleżanki nie chcę w to żadnej umaczać, nie warto umówiłam go na dzisiaj, ma kupić bukiet kwiatów i zamówić kawę...łyknąl to jak pelikan :) to się zdziwi

Gość gość
franczeska superrr :D nie mogę sie doczekac jaki bedzie tego final

Gość gość
Ech, czuję, że jednak to spieprzysz... Za wcześnie na to, żeby ujawnić cały plan, bo jeszcze się nie wkręcił. Powinnaś dzisiaj na godzinę przed spotkaniem wymyślić coś wiarygodnego, żeby odwołać spotkanie, np. że przyjaciółkę musisz na porodówkę odwieźć, bo jej mąż nie zdążył wrócić z delegacji... Potem przez kilka dni dalej go wkręcać i zacząć z nim pisać delikatnie erotycznie, ale delikatnie! No i potem c.d.n.

Gość gość
Dodałam temat do ulubionych :D Czekam na rozwój wydarzeń :)

Gość gośćfranczeska
przyszedł kupił kwiaty, zamówił kawki i siedział jak debil... widziałam go.. potem machnął bukietem w kubeł. Wiedziałam, że przyjedzie taxi, więc umówiłam go na drugim końcu miasta :D napisałam do niego ' co za rozczarowanie' teraz odpisuje..najpierw podziękował że go wystawiłam i postawiłam w niezręcznej sytuacji, potem wysylał smutne buźki, później zapytal czy lepiej się teraz czuję.. zastanawiam się czy skończyć, czy jeszcze się z nim trochę pobawić :D

Gość gość
Pobaw sie z nim jeszcze troche. Przez to co zrobilas dalas mu duzo do myslenia. Zaloze sie, ze teraz jeszcze bardziej sie na "ciebie" napali.

Gość gość
Ale głupia jesteś :D !!!

Gość gość
napisz mu coś takiego, żeby urazić jego dume: np. : "wiesz powiem Ci szczerze, że Twój wygląd bardzo mnie rozczarował i dodaj, że wygląda jak karzeł, albo, że jest gruby, albo że jest strasznie oblesny z twarzy i że nie wyobrażasz sobie z takim oblesnym brzydkim człowiekiem bliższej relacji. że nie spoddziewałaś się, że bedzie aż tak nieatrakcyjny. Tak mu napisz, zryje mu to beret na wiele miesiecy !!

Gość gośćfranczeska
na razie nie mam pomysłu co dalej ale chętnie bym to jeszcze pociągneła

Gość gość
możesz jeszcze dodać cos takiego: "wiesz co poza tym, że jesteś nieatrakcyjny to jeszcze sie okazało, że mamy wspólna znajomą i ona mi powiedziała, że masz bardzo małegooo.... i jesteś beznadziejny w łóżku i smutna minka :("

Gość gość
19:09 genialne :D napisz mu tak

Gość gośćfranczeska
19.09 - niezłe ;) sęk w tym że on jest atrakcyjny ;) ale faktycznie w łożku był kiepski

Gość gość
dziękuję :D może on jest atrakcyjny, ale udajemy, że Ty jesteś mega super hiper atrakcyjna, a dla laski super hiper atrakcyjnej, która go zobaczyła on się okazał nieatrakcyjny, na pewno ma cos w swoim wyglądzie co jest do doopy, zastanów się co to jest i uderz w ten czuły punkt, może ma pryszcze, może jest niski, albo coś, poza tym że ma małego pe....a i jest beznadziejny w łóżku co już ustaliłyśmy :D

Gość gość
Miałam podobnie facet wystawił mnie 2 razy bardzo go kochałam czułam się przy nim że to ten, najpierw prosił abyśmy wrócili do siebie a po seksie udawał że mnie nie zna, nawet cześć. udało mi się odegrać,mimo że nadal go kochałam. Pozwoliłam aby był w moim życiu wszysto wskazywało abyśmy znowu byli para a wtedy powiedziałam jego najlepszemu koledze że wychodze za mąż nawet miałam pierścionek. Jego mina bezcenna kiedy widział pierścionek. Nie żałuję

Gość gość
Oj cos mi ten temat zwykla sciema zajezdza. Pomysl na prowo nawet fajny, dobrze ci szlo az do momentu kiedy napisalas ze ustalone zostalo miedzy nim a wymyslona dziewczyna ze on kupi bukiet kwiatow i zamowi kawki. Eeee.. tego.. Juz bardziej przyziemnie zabrzmialoby gdybys napisala po prostu, ze umowiliscie sie w jakims miejscu i wystarczy. Bukiet kwiatow na pierwszym spotkaniu znajomosci internetowej? No cos mi to zbyt pompatycznie brzmi. Zamowil kawki przez "twoim" przyjsciem? Czyli co? Wymyslona dziewczyna miala pojawic sie z poslizgiem, parzenie kawy w kafejce zajmuje mase czasu ze nalezalo zlozyc zamowienie przed jej pojawieniem sie (do ktorego to pojawienia sie mialo nie dojsc). Oj franczeska franczeska przestan bajdurzyc :-)))

Gość gośćfranczeska
nie chcesz wierzyć to nie wierz, ale to prawda no niestety naiwny on też jest...obcej osobie napisał przez maila tyle rzeczy.. kwiaty kupil, mi tez kiedyś kupil, może nie na pierwsze spotkanie, ale na drugie, wiec wiedziałam, że to nie będzie problemem. Co do kawy to nie wierzyłam, ze zamówi i sama się zdziwiłam że to zrobił. No cóż był bardzo najarany na tą wymyśloną laske - dobre zdjecie wynalazłam ;) , pisał ze chciałby właśnie w niej się zakochać i tęsknic za nią, jak wyjedzie - bo wyjeżdza na 2 tygodnie. Dlatego chciałam zrobić finał akcji dzisiaj. Dorosły facet a głupi...

Gość gośćfranczeska
zastanawiam się tylko, czy jutro z nienacka go nie odwiedzić jako prawdziwa ja, chciałabym po tym spojrzeć mu w twarz :D oczywiście nie przyznam się do niczego. No i bardzo jestem ciekawa jego reakcji na moje pojawienie się. Obawiam, się tylko aby mnie emocje nie poniosły i albo zaczne się histerycznie smiać, albo wydam się z tą historią, bo nie wytrzymam.

Gość gość
On ma 35 lat? O kurde, a już myślałam, że to ten sam cham, który mnie chciał uwieść. Wszystko od samego początku się zgadza, z tą różnicą, że kiedy między nami po prawie 2 miesiącach znajomości doszło do intymnej chwili to mu odmówiłam, bo nie byłam jego pewna (jak widać miałam rację!). Dalej wszystko tak samo, jeszcze raz się odezwał i potem zapadł się pod ziemię. Tylko, że tamten to był szczeniak, niewiele po 20.

Gość gość
Absolutnie go nie odwiedzaj! Olał cię, nie pasowałaś mu więc teraz, odwiedzając go wyjdziesz na jakąś desperatkę. Wiem, że to jak cię potraktował jest bolesne, ale bądź mądra. Jeśli chcesz idealnej zemsty to powiedz mu o tym co było mówione wcześniej tnz. Maly penis, brzydki itd.

Gość gość
Też mnie kiedyś ktoś porzucił, olal z dnia na dzień, bez słowa. A wcześniej udawał wielką miłość, ja się zakochalam... potem dwa lata depresji. Ale to stara historia, ma już prawie 10 lat :-) A Tobie autorko radzę odpusc sobie, nie warto. Od razu widać że ten koles to kompletne zero, 35 letni egoista r00/chacz, szkoda czasu bawić sie w jakieś zemsty. Takie zero i tak tego nie zrozumie a jeszcze mu sprawisz tylko satysfakcje pokazujac jak cierpisz przez niego. Niedojrzaly koles, bawiacy sie kobietami, stary i glupi. Olac i zapomnieć. Od gowna trzymać sie z daleka, no trudno popelnilas błąd zadajac sie z nim ale na pewno czegos cie to nauczyło, wiesz juz jakich idiotow unikac

Gość gość
Z drugiej strony to dobrze że nie został z taką mściwą kretynką. Miał facet nosa i wyjebał jej to nad czym ona pracuje teraz. Facet ma ją w dupie a ta jeszcze przy nim skacze.

Gość gość
Odegrać się na facecie za to że Cię nie chce?? Zastanów się nad sobą...

Gość gośćfranczeska
Jezu ludzie, czy wy po podstawówce jesteście? Nie potraficie czytać ze zrozumieniem??? Może drukowanymi napiszę.. NIE ODGRYWAM SIĘ NA NIM ZA TO ŻE MNIE RZUCIŁ.... TYLKO ZA TO W JAKI SPOSÓB TO ZROBIŁ Nie robi się takich rzeczy, nie znika się bez słowa po rozkochaniu kogoś! Można rozstać się w dojrzały kulturalny sposób. Jak widać części osób akceptuje takie prostackie zagrywki.

Gość gość
Ale Ty za bardzo się nie interesujesz więc o samo odegranie Ci nie chodzi, bo szukasz z nim kontaktu nadal

Gość gość
To co ty wyprawiasz jest dopiero prostackie!

Gość gośćfranczeska
za to jego zachowanie było wzorem wszelkich cnót :D dostaje to co sam dał i nie obchodzi mnie to czy jest to prostackie, widocznie tylko na to zasluguje

Gość gość
Jesteś zwykłą kurwą

Gość gość
Ja na twoim miejscu jakos bym go osmieszyla :P narobila brudu w pracy :P podszyla sie pod niego, nie wiem. Jest duzo opcji. Mozesz wciagnac kolezanke, ja bym pomogla przyjaciolce w takiej sytuacji. Tzn upila faceta tak, zeby nic nie pamietal i go zostawic, wlac mu wode utleniona do wodki czy co tam robia :P niech trafi na izbe wytrzezwien, zostawic mu liscik ze seks byl kiepski i ma malego :P hahaha