Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfranczeska

Jak sie na nim dobrze odegrać? zeby emocjonalnie to poczuł

Polecane posty

Gość gośćfranczeska

tak w skrócie: Spotykałam się z facetem, zabiegał o mnie, odwiedzał, prawił komplementy czułe słówka itp. ja z natury jestem nieufna, ale stało się że zauroczyłam się nim, może zakochałam, na ostatnich spotkaniach doszło do zbliżenia, bo długo z tym czekałam, aż poczuję coś wiecej do niego...i on po tych 2-3 miesiącach po prostu znikł, przestał się odzywać. Cham. Podszyłam się pod inną dziewczynę, złapał chaczyk i chce się spotkać. Wkręcił się bardzo w ta internetową znajomość. Chcę, żeby poczuł się beznadziejnie tak jak ja się poczułam, gdy przestał się odzywać... Jak to dobrze rozegrać.. czy umówić go z tą wymysloną dziewczyną i przyjść na spotkanie aby wytłumaczył się dlaczego znikł. Czy nagle przestać odzywać się jako ta wymyślona? Czy jeszcze inaczej? Co go bardziej zaboli? Nie piszcie ze jest to głupie zachowanie, infantylne itp. nie obchodzi mnie to. Skoro jest frajerem będzie potraktowany jak frajer.

Gość gość
lepiej, wynajmij jakiś karków żeby go zgwałcili jak przyjdzie z nią sie spotkac

Gość gość
Nie on będzie potraktowany jak frajer tylko ty pokażesz się jaki frajerka ale rób co chcesz :)

Gość gość
Słuchaj, a rozumu bóg ci nie dal? Spotykasz się z kimś, przez kilka tygodni spokojnie wyczujesz jego intencje, chyba że jesteś uposledzona - poza tym czekalas z seksem do momentu, kiedy coś do niego poczujesz, czyli wiedziałaś ze jemu tylko na tym zalezy skoro dążył od początku. Pretensje miej do siebie , nie zg****il cię - sama dałaś , a ze uwierzylas jak ostatnia kretynka to też twoja wina. Chcesz się mścic? Za co? Przecież to jest twoja wina debilko. Bóg naprawdę poskapił ci rozumu.:(

Gość gość
Gosciu wie w jakie celowac zeby miec za darmo, a poczekać 2 msc ? Co to jest ? W międzyczasie pewnie miał kilka innych , dalas, odhaczona z listy i nastepna :D Dupodajki tak maja..

Gość gośćfranczeska
a dlaczego frajerka? Nie obchodzi mnie co on sobie pomyśli.. jasne, najlepiej odpuścić... może jak dostanie za swoje następnym razem zastanowi się dwa razy zanim skrzywdzi jakąś kolejną frajerkę. W tych czasach nie można już jak widać nikomu ufać. A faceci to debile. Chcę żeby poczuł emocjonalny ból i zrobię to tak czy inaczej.

Gość gośćfranczeska
przez 2 miesiące zachowywal się jak totalnie zakochany facet wręcz nosił mnie na rękach, wiec nie mogłam wyczuć, że cos mu nie pasuje Wszystkie tak odpuszczacie a potem wydaje się im że to normalnie takie zachowanie - znikanie

Gość gość
No to ciągnij z nim te znajomość, dowiedz sie o nim wszystkiego co chce ci opowiedzieć, potem ty puść mu bajkę jak lubisz z nim gadać, ze jest cudowny itd, opowiedz ze gonpragniesz i takie tam. No po prostu niech sie napali na te znajomość.mpotem siedź nim umów, potem odwołaj to spotkanie , potem poproś o fotkę a potem zapytaj ile ma cm w gaciach a na końcu napisz muszę poznałaś innego ktory jest ciekawszy w rozmowie i ma większego. Nigdy nie przyznaj sie ze to ty.-:)

Gość gość
autorko, uważam, że bardzo dobrze robisz ! i nie przejmuj sie tymi co piszą że źle robisz. Skrzywdził Cię, oszukał, cham i prostak, zasługuje na najgorsze ! a Może masz jakąs ładną koleżankę która mogłaby sie z nim umówić , żeby jeszcze bardzie mu ocohoty narobic

Gość gość
autorko, ale powiedz jak to było, zaraz dzień po seksie, on całkowice sie do Ciebie przestał odzywać ?. Boże co za za podły śmieć z niego

Gość gość
jeżeli w koncu bedzie chciał się spotkać a nikt na to spotkanie nie przyjdzie to.... bedzie to słabiuuutka zemsta. on emocjonalnie może być zbyt płytki by go to zabolało. za miesiąc zapomni o tej sytuacji.

Gość gość
Jak chcesz się mścić to musisz to umieć robić. Jaki masz znak zodiaku? Takie rzeczy tylko skorpionom wychodzą, niestety. Możesz wyciągać od niego rózne rzeczy a potem wykorzystać tę wiedzę... A tak w ogóle czujesz coś jeszcze do niego? Może to ty sama powinnaś przyjść na ponowne spotkanie i wygarnąć mu, że potraktował cie jak smieć, bo jest śmieciem, narób mu obciachu przy wszystkich, powiedz, ze to oszust matrymonialny itp. itd. Możesz go upokorzyć przy ludziach

Gość gość
Co jedna to lepsza. :D modl się autorko zeby cię krzywda nie spotkała.

Gość gość
jaka krzywda ma autorkę spotkac. On ją skrzywdził, zranił , oszukał

"Niebo nie zna wściekłości takiej, jak miłość w nienawiść zmieniona, ni piekło nie zna furii takiej jak kobieta wzgardzona. "

Gość gość
A nie pomyślałaś autorko, że okazałaś się beznadziejną kłodą w łóżku i chłopak wolał uciekać?

Gość gośćfranczeska
No właśnie jaka krzywda ma mnie spotkać? Ja już zostałam skrzywdzona.. pora na niego.. Nawet jeśli nie pasowalabym mu w seksie, czy okazala się kłodą to można to najzwyczajniej w swiecie powiedzieć np.. 'sorry ale nie pasujemy do siebie, będzie lepiej jak pojdziemy dalej osobno'... a nie ot tak znikać bez słowa... z mostu się przecież nie rzucę, a przynajmniej miałabym szansę pokuladać sobie emocjonalnie tą sytuację . Chciałabym aby poprostu osobiście powiedział mi że nic z tego nie będzie, skoro nawet głupiego smsa nie potrafi wysłać. Rozważam na razie dwie opcje: 1. Umówić się jako ta wymyslona laska i 'przypadkiem' pojawić się w tym miejscu. Udać że wpadłam na niego przypadkiem, i tak od niechcenia bez emocji zagaić rozmowę co tam słychać...a potem pociagnac go za język, czemu się tak głupio zachował i czemu jest takim tchórzem. A na koniec rzucić, żeby nie czekał na nią bo i tak nie przyjdzie. 2. Jest nakręcony na ta wymyśloną laskę, więc nagle urwać rozmowę, że mi jednak nie odpowiada i nie spotkamy się. żeby pozbył się złudzeń. A później odwiedzić go w domu jako prawdziwa ja i zapytać co się stało. W ostatnich smsach pisał że uwielbia spędzać ze mną czas, ze spotkamy się wkrótce. I w rost zapytam go czemu jest tchórzem

Jeśli chcesz dać mu nauczkę, o której będzie pamiętał do końca życia, musisz jakoś wyciągnąć od niego zdjęcie jego wacka, jeśli to taki napalony dupek, to nie powinno to być problematyczne, a zdjęcie skomentować, że za mały i będzie miał rysę na psychice na bank. Ale z drugiej strony jak "typiarka" pociśnie mu, że ma małego sam może stać się przez to jeszcze większym chujem...

Gość gość
to wy sie podszywacie pod inne dziewczyny?! o w mordkę :-x

Gość gośćfranczeska
a dlaczego by nie? skoro jesteście debilami, to jak debili trzeba was traktować

Gość gośćfranczeska
Coraz bardziej skłaniam się do drugiej opcji.

Gość gośćranczeska
zdjęcia od niego nie uzyskam, bo nie jest napalonym typem, nie gadam z nim o seksie jako ta druga laska. biorę go bardziej od strony emocjonalnej, on wierzy w jakies bajki o miłości, że spotka kogoś i będzie żyl długo i szczęśliwie... a ma 35 lat... Zresztą i tak niewiele musze mu pytan zadawać, sam dużo mi pisze o sobie, o swoich relacjach z byłymi kobietami. O sobie tez się nieco dowiedziałam, ze to nie było to...jakby nie mógł mi tego wcześniej powiedzieć tylko zawracał mi głowe przez 2 miechy... To teraz za to zapłaci :)

Gość gość
ale cham z niego i prostak ! jeszcze Tobie opowiada (nie wiedząc że to TY) o Tobie, że nie wyszło. Po prostu robak z niego, gorszy od dżdżownicy ............

Gość gość
Skoro wiesz co nieco o sobie, to nie ma sensu sie z nim spotykać, ani ci wiecej nie powie, nie przeprosi, bo to tchórz, wiec ci nie ulży. ZBLAZNISZ SIE ! Może cie wyśmiać nawet. Nie rob tego. Musisz go bardziej w sobie rozkochać, a następnie rzucić bez jednego słowa. Takie samo lekarstwo na niego, jakie zaaplikował tobie. Wysłałbym mu może jakies tajemnicze zdjęcie jakiejś ładnej modelki z internetu, nie całkiem pokazane, ciemne... Może profil, wiesz o co chodzi. Możesz tez udać ze bedzie randka, lekko sie spóźnij, upewnij sie gdzie czeka a następnie albo nie pojaw i nigdy nie wyjaśnij dlaczego i nich myśli... Albo napisz .. "Co za rozczarowanie" i zamilknij na zawsze blokując go. Tylko takie cos nauczy go rozumu.

Gość gośćfranczeska
hmm... dziękuję Ci bardzo za te dwa ostatnie pomysły :) ' co za rozczarowanie' jest calkiem mniezlym pomysłem :) chyba wcielę wlasnie to w życie :)

Gość gośćfranczeska
jak przyjdzie ci jeszcze jakiś genialny pomysł do głowy to pisz :)

Gość gośćfranczeska
haczyk połknięty:)

Gość gość
Pisz na bieżąco jak się sprawy mają. Nie poganiam cię rzecz jasna, żebyś tego nie spieprzyła, po prostu jestem ciekawa dalszego przebiegu... Trzymam kciuki, bo też miałam w swoim życiu taką sytuację, że facet mnie rozkochał w sobie (ponad pół roku to trwało), a potem zostawił bez słowa. Leczyłam się z tego przez 2 lata...

Gość gość
Najlepiej jakby jakaś Twoja atrakcyjna kolezanka próbowała go uwieść, rozkochala i porzuciła :-) Nie przejmuj się chamskimi komentami, to zdesperowane prawiki